• Lara :)

 • Beküldte:
 • Lara :) reagálása

  Köszönöm Jófejmisi az élménybeszámolót !
  Örömmel emlékszem vissza az együtt töltött órára . Ahogy olvastam az írásod, beugrott nekem is pár felejthetetlen pillanat ;)

 • Egyeztetés:

  Egy csütörtöki délutánom felszabadult, gyorsan körülnéztem ki elérhető, kedvenceim közül persze nagyjából senki. Felhívtam pár számot, aztán Larát is, aki a legszimpatikusabb volt hang alapján. Minimum fél órát kért a szépítkezésre, részemről pont megfelelt az ajánlat. Hát akkor a fiatal csajszik után induljon a milf vadászat!
 • Megközelítés:

  Petőfi hídhoz közeli budai négyszintes panelházak közül az egyikben fogad Lara. Könnyű parkolás, hamar odatalálsz.
 • Helyszín:

  A panellakás egyszerűen és célszerűen berendezett, semmi túlbonyolítás, az ágyikó kényelmes volt, a fürdőszoba lakótelepi méretű kádban állva zuhanyzós, szépen tisztántartott.
 • Lány külseje:

  A lassan nyíló ajtó mögött egy decens úrihölgy bújt meg, nem annyira szépségével (de azért nagyon csinos), mint modorával és eleganciájával hódító típus. Szépen kisminkelve, mosolyogva fogadott. Szőkésre festett haj, érdeklődő tekintet, formás magas testalkat pongyolába burkolva. Gondoltam itt nem lesz könnyű a tűzbehozás, de hát kellenek kihívások is az életben!
 • Action:

  Fél órát beszéltünk meg első alkalomra, ezt egyre gyakrabban teszem így, pár negatív első találkozós élmény miatt. Mivel Larán rögtön láttam, hogy lassan felengedő partner, némi kétségem támadt, hová is jutunk el ennyi idő alatt.
  A csók nála extra opció, én viszont csókért elvből nem szeretek extrát kérni ezért tisztáztuk, hogy akkor anélkül próbáljuk egymást felizgatni. Újabb nehezítés! Innen szép nyerni, kockázat nélkül nincs bukás ahogy egyik kedvenc kollégám szokta mondani.
  Állva ölelkeztük mert Lara magas nő, pláne magassarkúban, kedvemre való volt összebújni vele és beszippantani testének kellemes illatát. Közben lehámoztam róla a melltartót és bugyikát, és fekve folytattuk az ismerkedést. Végigcsókoltam mindenhol, ő pedig pár perc múlva szájába vette ébredező férfiasságomat, és ügyes technikával hamar keménnyé is varázsolta. Én közben kedvvel markoltam fenekét és simogatni kezdtem punciját, aztán csípőjének tekergését felhívásnak véve befúrtam fejemet puha combjai közé, és alaposan körbenyalogattam kívül-belül a gyönyör kapuját, amit félreérthetetlen testmozgásokkal honorált tetszése jeléül.
  Mivel az idő vészesen telt, viszont a tartozkodó tapintatos háziasszonyból egész jó tempóban kezdett előbújni a jó szerető, ezért javaslatot tettem az órás hosszabbításra. Ezt két pillanat gondolkodás után akceptálta (ebben remélem tocsogósra nyalt puncija is közrejátszott), telefonált egy rövidet és máris folytattuk a műsort.
  Kopasz asszisztensem megkapta a kötelező sapkát, és máris gondolkodás és akadály nélkül becsusszant a rá vágyakozva széttárt combok közé. Sokat és finom lökésekkel, csípőcsavargatásokkal szeretgettem őt, egyre gyakoribb nyögdécselést kiváltva. Kutyusba fordultunk, és nagy élvezettel keféltem hátulról, egyre jobban tűzbehozva, fehér formás fenekébe kapaszkodva. Mivel közben figyelmeztetett, hogy a nyaláshoz is vissza szeretne térni, ezért pár röpke perc erejéig újra számba vettem jóízű nagyajkait és jól megmorzsolgattam ajkaim közt fincsi kis csiklóját, és újra missziben tértünk vissza egymásba. Szépen elemelkedtem partnerem fölé, és mindketten a végletekig felizgulva bámultuk, ahogy kőkemény farkam ki-be járkált a punciban, meg is jegyezte mennyire szereti ezt nézni. Ezután még rendesen helyet is foglalt rajtam ülve, és ugyanúgy bámulhattuk ugyanazt a látványt... csodás volt, minden lökésre finom rángás futott végig a pociján, közben tenyeremben tartottam szép kis cickóit.
  Úgy döntöttem, legjobb befejezés mégiscsak misszi volna, ezért magam alá pakoltam őt és szorosan öleltem, egyik kezemmel tarkóját simogatva. Érezhetően felgyorsult mindkettőnk pulzusa, miközben egyre jobban szorította karom, aztán nyakamra fonta ölelését, és szinte pillanatra azonos ütemre mennydörgős orgazmust éltünk át mindketten, olyan erövel szoritott hogy nem is gondoltam, hogy képes rá. Első találkozásra nem is emlékszem már, mikor történt meg velem ez, de most hihetetlenül jól esett!
 • Elszámolás:

  Tulajdonképpen így csók nélkül körülbelül a régi átlag, elöre letettem mint elsöre mindig.
 • Összkép:

  Lara tényleg egy klasszikus negyvenes milf, aki tökéletesen ismeri saját testét és igényeit. Talán az átlagosnál kissé nehezebb bevenni ostromlott bástyáit, de nekünk kettőnknek végülis egy pompás élvezet adódott a végére. Talán érdemes lenne még együtt megpróbálnunk, nem csak egy véletlenről volt-e szó....és ráadásul intelligens nö, pár percig tök jó volt vele eldumálgatni erröl-arról, szerintem ö is tényleg jól érezte magát velem a napja végén.
Happy Massage