• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Természetesen a hölgy már kedvencek között szerepelt, szerettem volna már rég meglátogatni, elsőre felvette majd egyeztettünk 17:45re. Egyszerűen rugalmasan.
  • Megközelítés:

    XIII kerület frekventált helye. villamos megállóval a közelben. Parkolás is rendben lehet, illetve még talán nem is fizetős.
  • Helyszín:

    Régi panel, illetve a belső rács is van. Lakásban ha jól emlékszem részleges felújítást láttam, fűrdő újabb lehet, az ágy eléggé gyengusz állapotban van. kb ennyivel találkoztam... A törülköző rendben a tusfürdőböl 3-4 fajta volt a jó minőségűek közül.
  • Lány külseje:

    nincs arcképes hírdetése de egyáltalán nem csalódtam, kellemes jelenség.. fehérnemű szettben fogadott ami valami kegyetlenűl jól nézett ki, a tetkók pedig igazi inkmagazin címlapfotó hangulatot kölcsönöztek az egésznek, igényes minöségi tetoválást csináltatott nem a kicsi méretben de akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlot, nekem nincs vele bajom. Bomba csaj ápolt haja van és brutális cicik amik természetes jellegel bírnak
  • Action:

    A hölgy nagyon szimpatikus és fene mód vadítóan hat a férfi emberre, de velem nagyon távolság tartó volt vagy csak első alkalommal ilyen(ami valószinűbb), reméljük lesz alkalmunk többet is együtt lenni.
    Szóval beléptem az ajtón és nagyon dögös és kedves volt viszont rideg picit, kaptam vízet és megbeszéltük hogy fél órára jöttem. Fürdés után vissza a szobába, kicsi ismerkedős simizés, majd pár nyakra puszi és neki látott a franciának ami eleinte elég monoton és gyengusz volt, de látta rajtam hogy ennél több kell, így neki látott kicsit komolyabb tevékenységnek, szívóhatás felerősődőtt, majd egyre mélyebbre engedte, kicsit kezével csavargatta majd magától letolta az egészet majdnem, ami fantasztikus volt a picike kis orra finomat hozzáért a hasamhoz de mert nem lapos a hasam, (amin dolgozok hogy kisebb legyen). Szóval kezdett egész jó lenni, de mégsem beleélős, kicsit visszafogott volt végig. Nem volt sok hang vagy cuppogás, semmi effekt. De sebaj a külső igazán javított a helyzeten. A következőkben kértem a gumit, amit szépen felhúzott alányult és csak úgy csattan a kisöcsin és bocsánatott kért de mondtam hogy nem fájt, szóval kértem hogy misszibe kezdjük amit készségesen teljesített, de rengeteg síkisitot kent magára először nem is tudtam hogy jól beraktam, mintha egy tál meleg pudingba dugtam volna. Lassan kezdtem és gyorsítottam féltem hogy nem lesz elég inger és lekonyulok, viszont szép lassan kezdett eltünni a sikosító, na itt kezdőtőtt minden ami az elején kellett volna... Elkezdte ö is picit élvezni kis sóhaj kis remegő pislantások, és nézi közben ahogy dolgozok rajta, éreztem a hüvelyizmai mozgását, olyanokat tudott szórítani hogy kellemesen fájt, ezzel kezdett felhúzni és vadabb irányba elmozdúlt a helyzet. A kérésem a kutya póz volt a továbbiakban amit egy szép pucsítással teljesített, itt újabb ingerek értek, feszes hát kerek popsi, és gyönyörő puncika, szépen bevertem neki hátulról is, itt méginkabb elkezdte élvezni szinte folyamatos hüvelymozgással jutalmazta egyre gyorsúló tevékenységem, ami itt még zavar hogy egy pillantást sem vetve hátra élvezte, kis hangokkal kisérve. A nuni szórító érzéssel segített a csúcsfelé de kértem inkább végezzen ki szájjal amit meg is tett. Lassan és biztosan vitt el szájjal a vég felé, kézzel csinálta, rákérdeztem a vsz-re amire igent mondott és ott végeztem, nem volt rossz a vége de lehetett volna tovább levezetni kézzel is és szájjal is.
  • Elszámolás:

    Bövebb info és telefonban mondottak egyeztek, új pesti átlag a félóra mértékre vetitve. Az alapszolgáltatásai nekem elégnek bizonyultak nem kértem extrát.
  • Összkép:

    Nagyon szép igényes szexi dög nagy méretű cicikkel amik gyönyörüek és a tetkók is szépek, viszont nagyon visszafogott volt, ami kissé rideg stilusba helyezte ezt a 30 percet. Elsőre ez megfelelt remélem ha következőre megyek akkor már nyitottabb lesz, nagyobb hangúlattal.
Happy Massage