• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az év elején kezdtem pánikba esni, hogy eltűnt, de csak egy új kezdetre kellett pár napot várakozni. Miután újra aktivált, töröltem a régi számát és hívtam az újat. El is értem, de sajna az általam javasolt napra már foglalt volt minden időpont, az általa ajánlott napi teendőimet pedig nem tudtam fejből, ezért később hívtam csak a válaszommal. Ekkor már nem ő vette fel a telefont, hanem Csilla, akivel minden részletet szépen megbeszéltem.
  • Megközelítés:

    Csilla pontosan elmondta, hogy hova menjek. Bár a Margit krt. egyik mellékutcájában a közelben van egy parkoló, vagy akár a kihalt nagy szőrös állatról elnevezett áruházban is lehet hagyni a kocsit, de inkább metróztam. Egyébként a ház előtt villamos vonal is van, úgy hogy bátran mondhatjuk, hogy Erika elérhetősége sokat javult az előző hely óta.
  • Helyszín:

    A környéken szokásos körfolyosós társasház kétzsilipes beengedési rendszerrel. Lifttel egyértelmű az emeletet elérése, de a lépcsőn a félemeletet is be kell számítani. Nem sikerült eltévesztenem, mert Erika az ajtóból rámpisszegett amikor befordultam a rossz szintre :-) A lakás frissen és igényesen felújítva. A masszázs szobák a célnak megfelelnek és nem hiányoznak a vizuális élvezetet fokozó tükrök sem. A fürdő is modern, és a tusfürdő fetisisztákat is kielégíti a kínálat.
  • Lány külseje:

    Annyira megtetszett az őszinte és nyílt mosolya a fotókon, hogy már nem sokkal a felbukkanása után meglátogattam Erikát és többé-kevésbé rendszeresen jártam hozzá azóta is. De az arcos teljes alakos fotók miatt senkinek sem zsákbamacska, hogy egy életvidám, magas és szép lányhoz lesz szerencséje. A gravitációval dacoló kemény mellei nem látszanak a képeken, azokért el kell zarándokolni a helyszínre.
  • Erotikus masszázs:

    Az egy órás "klasszikus" program masszázzsal kezdődik, ami a lábfejtől indul és a vállakig tart. Közben viszonylag hosszan időzik a fenéknél és a keresztcsontnál. A masszázs nem kamu, hanem igazi, átgyúrós svéd masszázs. Mindig nagyon jól esik és élvezem is, de azért a végén már nagyon várom, hogy a vállaktól mikor veszik újra lefelé az irányt a kezei. A kényeztetés eljövetelét jelzi, hogy elenged, mert kellenek a kezei a melltartó és a bugyi levételéhez.
  • Levezetés:

    A második popsimasszázs már benyúlásokkal átvezet a kényeztetésbe. Közben megpuszilgat itt-ott és a mellei is izgatóan hozzáérnek a férfiember erogén zónává változott bőréhez. Aztán egy fenomenális nyelves popsikényeztetés következik kérem szépen. Ezt annyira jó, hogy szinte kibírhatatlan, de nincs hová előrekúszni, mert a menekülési utat elállja a fal. A golyók és a cerka is kap a gyors és alapos nyelvjátékból, úgy hogy a hason fekvés lassan egy kínszenvedéssé válik. Miután eljött az első megváltás (megfordulás), már végre én is magamhoz húzhatom, simogathatom, nyalogathatom. Ezt teszi ő is a legnemesebb részemmel. Lágyan szopogatja, incselkedően nyalogatja, meg ki tudja akkor megfigyelni, hogy mi mindent tesz még vele és a golyókkal. Amikor szünetelteti a gyönyörosztást, odabújik, ad pár puszit a nyakamra és a mellbimbómra (betojás jó!). Közben simogatom ahol érem és próbálom kitalálni, hogy adott alkalommal éppen hogy fejeződjön be az isteni kényeztetésem. Legutoljára mellém fektettem és szorosan összetapadva a kezével juttatott el a csúcsra. Kis magamhoztérítő szünet után nagyon óvatosan és finoman törölgetett le. Megittam a kikészített vizet és visszazuhantam a tatamira még egy kicsit pihegni.
  • Elszámolás:

    A piac már elment az ott szokásos csokor nagysága mellett. Gondolom még bevezető akciónak tartják az új helyen a régi szokást. Az élményhez viszonyítva kismiska. Az elszámolás egyébként utólagos, az általam korrektebbnek tartott felkerekített csokrot szépen elhelyeztem a kisasztalon.
  • Összkép:

    Soha nem gondoltam, hogy egyszer egy masszázs hölgy lesz az istennőm. Hát bekövetkezett. Ennek nem csak a szuper masszázs és világbajnok kényeztetés az oka, hanem Erika személyisége is. Pályafutásom során talán vele tudtam a legjobban elbeszélgetni. Határozott, de nyitott hölgy, aki maximális beleéléssel és szenzibilitással viszonyul a vendéghez. Külön megfogott, hogy általában az ízlésemnek megfelelő zenék szólnak nála. A meditatív zenékbe képes vagyok beleszundítani (persze szigorúan csak a masszázs alatt), a fiatalka hölgyeknél szóló Class FM, Music FM & Co. pedig nekem elég egyhangú tud lenni. Igényes rockzenéből egy összeállítást csinálni bátorság, de nálam nagyon bejött amikor először voltam nála.
Happy Massage