• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit nehéz volt elérnem kolléganővel tudtam egyeztetni az időpontot és a menüt.Aznap délutánra sikerült időpontot foglalni,kedves hangon tájékoztatott mindenről
  • Megközelítés:

    2.kerületi körút,a közlekedés kissé nehézkes lehet a szokásos dugó miatt,de a lokáció pontosan behatárolható.Utcán kevés a szabad parkolóhely,de a ház bejáratától kb.100 m-re található őrzött parkoló,ez abszolút piros pont.
  • Helyszín:

    Szokásos körúti körfolyosós-gangos bérház,az átlagosnál jobban karban tartva.Maga a lakás teljesen,frissen felújított,óriási belmagasságú tágas szalon.Előszobából nyílik egy kisebb helyiség(ezt már volt szerencsém kolléganővel felavatni),továbbmenve tágas,amerikai konyhás nappali,és ezen kívül van még két babaszoba.Fürdőszoba nagyon szép,zuhanysarokkal felszerelt,modern és ízléses,minden vadonat új.Akár szívesen el is laknék itt(mármint a lakásban,nem a fürdőben),szerintem ez a gyönyörű szalon mindenkinek tetszeni fog..
  • Lány külseje:

    Az előszobába belépve libent elém Gabi.Kérésemre magassarkúban,és egy babydoll-szerűségben fogadott.Az összhatás nagyon tetszett...
    Arca kislányosan bájos,haja szőkésbarna,nyaka karcsú,szépen ívelt.Bőre hibátlan,selymes és nagyon jó illatú,semmi tetkó vagy utólagos tuning,természetes szépség.
    Szép mosoly ,naggyon szép cicik,karcsú derék,és kőkemény kerek popó jellemzi alkalmi szeretőm.Lábak szép karcsúak,nagyon pozitív és szexi külsővel megáldott lány Gabi.
    Ami viszont a külsőből nem jön át,az a szinte gyermeki báj és kedvesség,ami mindenképpen kiemeli a hirdetők közül.
    El voltam varázsolva....
  • Erotikus masszázs:

    A korábban már megénekelt szép és ízléses fürdőből visszatérve Gabi bekísért légyottunk helyszínére.
    A tatamin hason elhelyezkedve vette kezdetét szeánszunk.
    Szokásos koreográfia szerint lábaktól haladt fokozatosan felfelé,gyakorlatilag egy négyzetcentiméter helyet sem hagyva ki a masszázsból.Mozdulatai keveredtek a megtanult,illetve a spontán mozdulatokkal.Szakszerűnek,de nem profinak nevezném a masszt,a lényeg itt inkább a csúszkán,az erotikus besimításon,az apró incselkedő puszikon volt.
  • Levezetés:

    Ilyen masszázs-felvezetés után,mivel nem akartam magam tovább húzni,megfordultam,és szorosan magamhoz öleltem Gabit.Szenvedélyes,mály csókban forrtunk össze,farkam már szinte felrobbanni készült az átélt élmény hatására.
    Csók közben keze elkalandozott a belső comb és a gát környékére,ravaszul kihagyva a lényeget,majd ezután hanyatt döntött teljesen,és elölről is csúszkált rajtam.Közben szinte folyamatos volt a szemkontaktus,csókolt mindenfelé ahol csak ért,én pedig önző kéjencként figyeltem ezt a kis gyönyörűséget ténykedése közepette.
    Még mindig a szemembe nézve lassan elkezdte a főnök puszilgatását,aztán hirtelen rátért a franciaórára..Lassú.érzéki bő nyálas francia vette kezdetét,kérésemre kéz-száj kombinációban kényeztetett.A szemkontaktus,a technika,a gyönyörű test látványa végül megtette hatását,és berobbantam az ajkai között.Elégedett mosollyal nyugtázta a végeredményt,nem kapta el e fejét,hagyott a szájában lenyugodni.Kedvesen simogatott utána,majd diszkréten megszabadult az utódoktól Szilvia barátnőnk segítségével.
  • Elszámolás:

    A telefonban nem kérdeztem rá,mivel tisztában voltam a szolgáltatás tiszteletdíjával rutinos látogató révén, a fürdőből visszatérve a szokásos borravalóval megfejelve hagytam ott a komód tetején.Barátinak mondható,sokéves budai átlag tiszteletdíj,közhelyesen szólva az élmény többet ért,mint az anyagi ellentételezés..
  • Összkép:

    Szinte páratlan élményben volt részem.Sok-sok év alatt kevés masszázsra emlékszem majd öregkoromban,de itt minden a helyén volt...Helyszín,masszázs,erotika,személyes varázs...
    Elvarázsolt a kis drága
Happy Massage