• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Bevallom kissé tanácstalan vagyok...
    Írjak-e reagálást vagy sem. Persze vannak gondolataim amit szívesen megosztanék, de a beszámoló írója miután beküldte az írását még aznap inaktiválta magát.
    Egy dologban viszont bizonyos vagyok inaktiválás ide vagy oda: Zorba barátunk árgus szemekkel fogja figyelni, hogy reagálok-e valamit vagy sem. Akkor pedig hajrá!
    Kb egy éve ismerjük már egymást. Soha nem is volt részemről elvárás az, hogy megörökítse találkozásainkat. Én ugyanis nem szoktam e mellett kampányolni. Majdnem egy év után írta meg az első beszámolóját, ami meg is lepett, hisz nem számítottam rá és különösen jól is esett. Aztán pár hét után most itt ez a második írás. Igazából nem is értem erre mi szükség volt? Hattyúdalnak szánta, vagy kompenzációnak...viszont az eredmény felemás lett mint az érzeseim is. Megírta, beküldte, kikerült a nagyérdemű elé...majd inaktiválta pár óra múlva magát. Így nem hagyott nekem lehetőséget, hogy hivatalosan regáljak, hogy megköszönjem ahogy azt illik. Olyan súlytalanná és kissé hiteltelenné tette az egész írást. Ez nem egy átgondolt akció volt. Pedig nekem akart volna kedveskedni vele de nem igazán sikerült. Ha annyira el akart innen tűnni akkor miért kellett ezt még most megírni? Vagy ha megírta akkor maradhatott volna még addig amíg természetesen lecseng az egész ügy. Főleg, hogy nem radikális elszakadásról beszélhetünk, hisz valószínű ma már türelmetlenül és kíváncsian várta vajon mit fogok írni. Kissé komikusnak érzem a helyzetet.
    Valamint abban is biztos vagyok, hogy rövid idő elteltével Zorba koléga vagy ezen vagy főnix madárként egy teljesen új néven de biztos vissza fog ide térni. Akkor meg ez a teátrális lépés teljesen felesleges volt.
    Így habár ő is olvasni fogja e sorokat mégis inkább a leendő beszámoló írókhoz intézném szavaim: ha lehet a jövőben más ne csináljon már ilyen butaságot.
    Ajándék lónak ne nézd a fogát...de bizony én nézem. Ha valakinek én kedveskedni akarok akkor bizony átgondolom mivel és hogyan tudnám boldoggá tenni, és magamon kívül másra is figyelek.

    Most egy közhellyel zárhatnám: köszönöm, igazán nem kellett volna!
    És tényleg nem.

    A legjobbakat kívánom!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Privát üzenetben és telefonon beszéltük meg a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Épp leesett a hó, így izgultam, hogy pontosan érkezek –e, de szerencsére nagyon szépen letakarított utat találtam, kocsival egyszerű a megközelítés és a tömegközlekedés is hibátlan.
  • Helyszín:

    Társasházi lakás mínusz szintje, kívülről csak egy nagyobb háznak tűnik, de a titok az, hogy hegyoldalon lefelé számozódik az emelet. A lakásban rend és tisztaság uralkodik, fürdőszoba szépen felszerelt minden van, amivel az ember felfrissítheti magát.
  • Lány külseje:

    Milyen Aliz? Egyik oldalról magas, hosszú combú, szőke, kék szemű, hosszú szempillás északi típusú szépség, kellemes kézbe gömbölyödő cicikkel és popsival.
    Belső tulajdonságai viszont nem ezt a skandináv megjelenés tükrözik. Aliz igazi déli temperamentumú lány. Forrófejű, nagyon forrófejű, szeszélyes, néhol kiismerhetetlen, csípős nyelvű, de e mellett maximálisan korrekt és bosszantóan gyorsan vág az esze is.
    Izgalmas Nő!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor Aliz megjegyezte, hogy milyen szépen mondhatni akkurátusan öltözködőm, :D oké sebességet váltottam, nem kell a nagypapi stílus és hogy haladjunk lekapkodtam egy pillanat alatt minden ruhámat. Gyorsan leküzdöttem az akadályokat, a fürdőszobában megnyertem a centrifugát, de ez nem nagyon szegte kedvemet. Fürdőszobából visszajövet kényelembe helyeztem magam a tatamin, Aliz pedig hipp-hopp megszabadult minden addig viselt ruhadarabtól. A masszázs beszélgetéssel kezdődött, sokat, nagyon sokat beszélgettünk. Mindketten hason feküdtünk szorosan egymás mellett, beszélgetés közben finoman elkezdtem simogatni Aliz hátát, majd idővel a hölgy engedve a simogató kezeimnek először oldalt nekem háttal fordult és befészkelte magát az ölelő karjaim közé. Aliz picit úgy gömbölyödött mint egy kiscica, simogattam a hátát, csípője vonalát, combjait, popsiját és a ciciket is elértem. Igazából a masszázs most elmaradt, de nem is nagyon bántam.
  • Levezetés:

    A simogatásokat puszik követték, ennek hatására Aliz is felém fordult majd finoman összefonódtak lábaink és simogatásra simogatással felelt. Vállát és nyakát pusziltam, arcát, szemöldökét, szemhéjját, majd tapogatódzva a száját kerestem. Apró csókokat kaptam, csókolózás közben úgy simogatott, hogy körme hegyével finoman karcolta a bőröm. Finom lúdbőröző élmény volt :D Simogatások közepette szép lassan fölébe kerekedtem és combjai közzé befészkeltem a combomat. Egy pillanatra elmosolyodtam, egy kicsit el is nevettem magam. Aliz érdeklődött jókedvem felől, de csak annyit válaszolhattam, hogy a fantáziám meglódult, de nem merném elárulni neki hogy mire gondoltam. Nagyon finom, simogatós, csókolózós ölelkezés vette kezdetét, amiből kibontakozva végig pusziltam Aliz egész testét majd megállapodtam a combhajlatnál és felfedezőútra indultam a puncija irányában. Nyelvemmel kezdtem a játékot, nyelvelés közben simogattam combját a hajlatokat és ujjaimmal besegítettem egy picit a nyelvjátékba is. Kicsit erősítettem a tempón, majd még egy kicsit és még egy kicsit….
    Aliz reakciói nagyon beszédesek voltak, mikor csillapodott a hevület halkan szólt, megkért, hogy elég lesz ez már, még a végén át találom tolni a szomszéd szobába….
    …pár másodperc pihegés után Aliz lassan elhelyezkedett felettem elővette a csúszkamasszázshoz használatos olajat és szépen felkente rám majd magára a megfelelő mennyiséget és elkezdett testével simogatni. Most kimaradt a hátam simogatása, nem is baj, ezen a ponton nem is nagyon lett volna türelmem még hasra is fordulni. Simogatott cicikkel, kézzel és egész testével. Fölém hajolt megcsókolt miközben hátra nyúlt és farkamat elkapva popsihajlathoz szorított, majd ujjai játékával izgatott. Ezt az izgalmas játékot elölről is eljátszotta és mint múltkor most is így fejeződött be a találkozó.
    Itt volt még egy kis légszomj, filmszakadás, még egy kis légszomj majd hosszas pihegés után magamhoz tértem. Aliz letisztogatott és mellém bújt. Az olajnak hála testünk szinte összetapadt és testünk melege egymást is hevítette. Hála a fürdőszobai logisztikának egy kicsit tovább megmaradt ez a élvezkedés utáni pillanat.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint utólag rendeztem a virágszálakat.
  • Összkép:

    Az Alizzal eltöltött időben gazdagabb lettem egy különleges élménnyel. Jó érzés volt egy számomra különleges nővel elkalandozni az erotika világában.
Happy Massage