• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem.Kolléganővel beszéltem,elmondta a lehetőségeket.Egyeztettünk időpontot még aznapra.Érkezésemkor már vele beszéltem telefonon.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Marina part,első tömbje.Autóval érkeztem az esti órákban,parkolót viszonylag könnyű volt találnom.BKV-val is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egy nagyon igényesen berendezett szalon.Nagyon jó színekkel és világítással.Hatalmas lakás,szerintem 4 szobás.A fürdő is nagyon rendben van,kettő is van belőle.Minden kellék van bőségesen:tusfürdő,szájvíz...
    A szoba amiben voltunk hatalmas egy nagy tatamival középen.Körbe tükrök még a plafonon is.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon gyönyörű szőke lány fogadott az ajtó mögött, fehérneműben és magassarkúban.Az arca szép a mosolya az kislányos.A szemei szinte mosolyognak.Nagyon jó helyre jöttem,úgy éreztem.Bemutatkozás után bekísért a szobába.Kis beszélgetés és irány a fürdő.
  • Erotikus masszázs:

    Visszaérve a fürdőből a tatamin fekve várt Barbi.Helyet cseréltünk és talpmasszázzsal kezdett.Folyamatosan haladt felfelé.közben jól elbeszélgettünk.A masszázs nem erős inkább amolyan frissítő,kényeztető.Nagyon jó érzés ahogy simogatja az embert,finom kezei vannak.Használja az alkarját is és közben finom benyúlásokat alkalmaz.
    A sok tükörnek hála nagyon jól lehet mozizni és gyönyörködni formás alakjában.Nagyon rendben van a hölgy minden téren.A masszázs közben lekerül a melltartó és átváltunk egy finom csúszkába.
  • Levezetés:

    Megkaptam a megfordulhatsz vezényszót.Lassan bekente a testem olajjal és finoman kezdett csúszkázni a felsőtestemen.Közben simogatások,puszik mindenhová.Kaptam én is,sajnos csók nem volt.Majd ahogy haladt lefelé kezelésbe vette a velem egykorút.Először csak kézzel,majd az ajkaival is kedveskedett.Nagyon gondosan körbejárta a helyszínt nem hagyott ki semmit.A golyókat is alaposan kényeztette ajkaival.Nagyom profin csinálja,teljesen elbűvölt.A francia tudása az lenyűgöző.Nem kapkod,változatosan csinálja.Mikor már majdnem végem lett,kicsit abbahagyta,majd újra nekikezdet egy isteni franciának.Nem is bírtam sokáig.A szájában lett végem.Ezután sem kapkodott,hagyott teljesen lenyugodni.Alaposan megtisztított,beszélgettünk még.
    Ezután egy gyors fürdés következett.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt csokrot a végén raktam le a zenedoboz mellé.Teljesen megéri kategória.Szerintem a pesti átlag..
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves,odaadó lányt ismertem meg.Aki egy frissítő masszázst keres egy isteni befejezéssel az mindenképp látogassa meg Barbit.Én biztos ezt fogom tenni .
Happy Massage