• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Szilárd!

    Mikor az előszobában tegnap elbúcsúztunk egymástól te viccesen megjegyezted: na, várhatod a beszámolót amit majd írni fogok. Én azt hittem ez csak egy poén, a jó hangulatú, kissé csipkelődő találka méltó lezárása a részedől. Ki gondolta volna, hogy tollat ragadsz? Én tuti nem. Mert ha ezt egy kicsit is sejtettem volna akkor biztos nem merem feltenni neked a rettegett mivel foglalkozol kérdést. Vagy mégis? Ennél a témakörnél összekacsintottunk és jót nevettünk. Mondtad is, hogy a beszámolókra adott reagálásaim adták meg az utolsó lökést a döntéshez, hogy meglátogass. Lehet igazából összefogtam Cupido kollégával és egy gerillamarketing áldozata vagy aminek az volt a célja, hogy behálózzam azon férfiakat akik szeretik a kihívásokat.
    Ha apróhirdetést adnék fel akkor valami ilyen szöveg jelenhetne meg rólam: mások által csinosnak mondott nem dohányzó, a csípős humort valamint a jó társalgást kedvelő, szőke hajú és kék szemű magas hölgy keresi azon urak társaságát akik szívesen eltöltenének vele egy illetve másfél órát igazán hangulatosnak mondható kuckójában, ahonnan testileg és szellemileg is felfrissülve tudnának távozni a találkozás után.
    Azt mondtad, hogy mindenre fel voltál készülve. Kicsit izgultál is, hogy vajon tényleg annyira kritikus személy vagyok-e mint amilyennek tűnök. Nos, a választ már sikerült tegnap megkapnod. Olyan ez mint az internetes vásárlás. Azért ezt a témát hoztam fel mert ennek igazán szakértője vagyok. A beszerzéseim nagy részét -legyen az ruha, könyv, parfüm, élelmiszer vagy bármi más- ugyanis ott bonyolítom. Tehát a netes vásárlásokról általában megoszlanak a vélemények. És tudjátok kik a legokosabbak és legkritikusabbak ebben a témában? Azok akik még soha semmit nem rendeltek a neten vagy talán volt egy halovány próbálkozásuk. Szerintük ezen a módon igen kockázatos bármit is beszerezni. Aki mer az nyer. És mi nyertünk tegnap mindketten. Ez egy nagyon is jó randi volt. A munkádat csak a hobbid überelte, nagyon élveztem erről beszélgetni veled. Még jó, hogy nem emlékszel a masszázsra mert én sem. Reméljük a nagy duma közben azért rendesen átmozgattalak.
    Azt soha nem rejtettem véka alá, hogy én személyem nem mindenkinek való. Nem is célom, hogy mindenkinek tetszem és hozzám akarjon eljönni. Azért vagyok ilyen karakteres, hogy rögtön szembetűnő legyen a különbség, senkit ne érjen meglepetés. Szeretem a munkám, és ezt az érzést minél tovább meg is akarom tartani. Veled azt hiszem klappoltak a dolgok. Nem volt felesleges körítés, udvarolgatás, bájolgás, csak egy természetes viselkedés mindkét oldalról.
    Ami pedig a beszámolódat illeti arra is csak azt tudom mondani, hogy igazából minden lényeges dolog le van írva. Lehet nem eresztetted bő lére, de a fontos dolgok benne vannak. Őszintén mondom, hogy kifejezetten jónak találnám...ha nem ismernélek. De mivel már van egy benyomásom rólad, így tudom milyen okos, beszélgetős, választékosan fogalmazó, vicces figura vagy. Így ez a mostani írás egy ujjgyakorlat lehetet számodra. Mint ahogy egy tanár is mást vár el a butácska és mást vár el egy eszes tanulótól.
    Nem ez lesz életed legjobb beszámolója, mint ahogy az enyém sem. Másnak is írtam már ilyet korábban: tudsz te ennél jobbat is.

    Viszont ettől függetlenül nagyon örültem a találkozásunknak, a beszámolóért is igen hálás vagyok! Jól éreztem magam veled minden felesleges sallang nélkül.
    Legyen szerencsénk egymáshoz máskor is!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefon egy nappal előtte, azonnal találtunk közös időpontot. Ma randi előtt fél órával jeleztem, hogy hamarabb tudok érkezni, OK volt a válasz.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, 30 méterre volt parkoló, de miután én leparkoltam, már nem volt szabad hely, tehát lehet, hogy nem mindig egyszerű.
  • Helyszín:

    Tiszta, meleg, kultúrált mind az előszoba, mind a masszázshely, mind a fürdő. Sokféle tusfürdő, szájvíz, illatos törülköző.
  • Lány külseje:

    Ha nem látnám az adatlapon az életkort, akkor nem találtam volna el, jelentősen kevesebbnek látszik. Vékony, de nem csontváz, puha bőr, de nem puhány, izmos, de nem testépítő, formás, pont tenyérbe illő keblek, csinos arc. Alíz olyan nő, akire én azt mondom, nőies. Szóval nagyon rendben van a külső.
  • Erotikus masszázs:

    Az a helyzet, hogy annyit dumáltunk, hogy a masszázsra kevéssé figyeltem. Végigmasszírozott mindenhol, váll körül csomókat bogozott és aminek nagyon örültem (csak elfelejtettem neki mondani), hogy megmasszírozta a tenyeremet is, ami egyrészt jó érzés, másrészt van benne egy jó adag intimitás. Külön dicséretes a zene. Végre nem rádió vagy masszázsaláfestő relax szólt, hanem valami szép zongorajáték.
  • Levezetés:

    Hátamon csúszka, majd előlről simogatás, csúszkálás, aztán jött a már többek által megírt, kézzel és ágyékkal simogatás, valamikor a keblek között is jártam. Aztán ő megfordult és háttal nekem folytatta és aztán valahol a hasa alatt lett végem. Azt gondolom első találkozásra elég jól egymásra hangolódtunk. :-)
  • Elszámolás:

    Precízen, utólag előszobában, mert a kabátomban felejtettem a pénzem.
  • Összkép:

    Az menjen Alizhoz, aki szeret beszélgetni is, aki szereti, ha nem csak testileg vetkőzik le.
Happy Massage