• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Speedman!!:)

    -Izzítsuk be "Gordon Ramsay" módra a történéseket,egy kis fűszerezéssel!:)-

    -Kell majd hozzá egy számítógép,egy kényelmes fotel,és egy kis pikantéria,másfél órás randink,nem volt piskóta!!;))

    -1.--Rutinos harcos vagy,és nem adtad fel ,kitartóan kerestél,aminek nagyon örültem,már itt elgondolkoztam,hogy talán ha megérkezel,farkas éhes leszel,minden bizonnyal rám,de ...ezt majd később..;))

    -2.Megközelítésem könnyen ment,hiszen nem vagyunk egymásnak újdonsültek..;)jöttél a rántott hús illat után..meg is értem..:))

    -3.Helyszíni szemlét sem kellett venned,már ismerős volt a terep,bár kezdtem aggódni,hogy a szomszéd nénit fogod választani,és új tervet fogsz kisütni....))

    -4.Külsőmet tekintve,nem akartalak lebombázni,csak hoztam a formám,ahogy precízen le is írtad,feldobtam a magassarkút,de szerencsére nem labdázni jöttél..;)Igyekszem tartani a formám,és ehhez nagyon jól esik a pozitív reakciód!:)

    -5.Fürdi,pancsi,és dumcsi után,kezdetét is vette a szétszedlek és összeraklak masszázsom,amihez felforrósítottam a kencéket,no meg a hangulatot is..;)Imádok veled randizni,nagyon jó beszéd partner vagy,baráti a hangulat mindig,és röpül az idő a társaságodban,pozitív kisugárzás a magaslatokon!:)

    -6.Módszeresen elképzeltem,hogyan foglak most kifacsarni,mint a citromot,és akrobatikus elemekkel olajozva,lassan,szexin,indult is a kolbi sütés...)gerjedelmed a tető fokára hágott a dinnyék bevetésével,és bizony,az kifundált tervemhez hűen,utódjaid olyan szimmetrikusan landoltak a kebleim között,hogy ha jól emlékszem,még dicsérő szavakkal is konstatáltam katarzisodat!:)

    -7.Rózsa bokrétádat köszönöm,tény és való,hogy nem vagyok sorozat készítő bedolgozó munkás,igyekszem a tőlem telhető maximális színvonalra.:)

    -8.Örülök,hogy ízlett a rántott husi,ezt megfűszereztem neked szerény személyemmel,egy igazi úriember vagy,maximalista,pontos,és nekem nagy kedvencem..;)
    Várlak vissza szeretettel,öleléssel,legközelebb sütizünk..külön köszönöm,hogy írtál rólam,időt,energiát nem spórolva,és első randink után,csak jót és pozitív dolgokat tudsz rólam felsorolni,így általad is fejlődöm,és csiszolódok.:))

    Sok-sok csók és puszi Neked

    Wasabi

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, de épp nem tudta felvenni. Itt az oldalon jeleztem üzenetben jöveteli szándékomat, rövidesen válaszolt is. Amint végzett az edzéssel telefonon is egyeztettünk, másnap estére sikerült fixálni az időpontot. Flottul ment. A telefont preferálja. Minden tudnivalót elmond, nincs ködösítés.
  • Megközelítés:

    Újpesti panelrengeteg közepe, a térkép megfelelően mutatja. Autóval, békávéval könnyen elérhető, parkoló tutira van mindig. A medrófelújítás miatt inkább az egyéb járatok javallottak. A címet pontosan adja meg a hölgy, nem lehet elvéteni és nem kell felfedezőt sem játszani hogy megtalálja az ember a bejáratot.
  • Helyszín:

    Egy rendezett és kulturált panelház felsőbb emeletén található a felújított és kellemes hangulatú lakás ahol Wasabi rendel. Diszkrét a bejutás, a lifthez közel van a bejárat. Ettől függetlenül sikerült most legutóbb az egyik szomszéd nénivel összefutni. Illedelmesen köszöntem, amit mosollyal nyugtázott és viszonzott. Vendéglátóm már azt hitte, hogy megváltozott az itiner :) A lakásban minden visszafogottan és kellemes hangulatban került kialakításra, a masszázsélmény fokozására. Rend, fegyelem, tisztaság mindenütt, makulátlan a helyszín. Erre különös gondot fordít a hölgy. A fürdőben sarokkád és tüsfürdők garmadája, külön gyógynövényes gél a szerszámhoz.
  • Lány külseje:

    Van több retusálatlan kép is az adatlapon, melyek maximálisan visszaadják Wasabi alkatát. Bájos arc, lehengerlő szemek, nagyon szép és méretes cickók, sportos alkat. A szokásos szerelésben (top, farmer short, csíkos térdzokni) nyitott ajtót, amit ezúttal feldobott egy nagyon szexi fekete magassarkúval is (ezúton is külön köszi, legutóbb felvetettem neki). Bombanő, ez nem vitás. Levett ismét a lábamról.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemet követően irány a fürdő, ahova Wasabi is elkísért és ezalatt is tudtunk beszélgetni. Ezt (is) nagyon pozitívnak tartom, nem hagyja magára a vendéget. Ezután vissza a szobába, a frankó franciaágyon hasra vetettem magam az előkészített törcsiken. Drágám pedig nekilátott bekeverni a kencét és indult a rendkívül szakszerű és kellő erősségű masszázs. Elsőként a vállam, karjaim, majd a teljesen zúzott állapotban lévő hátam következett. Itt sokat időzött mert volt mit gyúrni. KÖzben sok mindenről beszélgettünk, utazásról, főzésről, bolond vendégekről, stb. Olyannyira belemerültünk a csevegésbe, hogy azon kaptam magam, hogy már a lábaimon dolgozik és elhangzik az "egészségedre!". Szóval, a masszázs nagyon szakszerű és alapos, hatékony.
  • Levezetés:

    Megfordultam. Wasabi ledobta magáról a melltartót és szabadon engedte a tekintélyt parancsoló ciciket a maguk teljes valójában. Mellém térdelt és olajat csorgatott a cicikre, majd rám is és elkezdte a csúszkát és a szerszám kezelésbe vételét. Fölém állt és lehajolva elkezdte a franciát. Beleborzogtam, nagyon kellemes volt. Folytatta a lábaimhoz leülve szemben, itt már volt köpködés, nyálcsorgatás és a kajánul izgató kacsintások is. Durva volt, kérem! Folyamatos ciciszex és franciázás meghozta az eredményt, a cicik szorításában robbant a fegyver. Teljesen kifacsart, kellett pár perc a reboot-hoz.
  • Elszámolás:

    Legutóbbi látogatásom óta nem változott. Egy borítékban hagytam a rózsahadat, különleges élményért különleges a csokor is. Ez van. Telefonban mindenre, erre is kiterjedő infókat ad, itt sem volt semmi kavarás.
  • Összkép:

    Wasabi egy vagány, csípős stílusú lány, aki nyíltan és őszintén fogalmaz. Odafigyelő és gondos vendéglátó. A végén meghívott egy friss rántotthúsra is! Ezúton is köszönöm, ízlett. Sajátos stílusa van, ez nem kétséges. Nem feltétlenül jön be mindenkinek, de ettől függetlenül bizonyosan arra törekszik hogy minden vendég elégedetten távozzon és visszatérjen. Izgató és szakszerű is egyben, noch dazu kellemes beszélgetőpartner. Szívesen megyek.
Happy Massage