• Vivien27

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel. Egyeztetünk időpontot. Könnyen flottul ment. Mivel későbbi időpontot kértem rákérdeztem, hogy kell-e megerősítés. Nem kért. Megérkezésemkor a hang alapján rögtön tudtam, hogy telefonos kezeli a hívásokat, de itt és most ez korrektül ment, mert minden úgy zajlott , mint ahogyan azt megbeszéltük.
  • Megközelítés:

    13. kerület Nyírő Gyula kórház addiktológiai bejáratára merőleges utca. Új építésű ház. Évek óta működik a házban ez a lakás ugyan ilyen funkcióval. Az utcában lehet parkolni, de ma már mint szinte mindenhol itt is fizetős é tették, nem úgy mint régebben.
  • Helyszín:

    Kényelmes tiszta, szobák ugyan ez igaz a fürdőre is. Pár éves az épület, de még nem lelakott. Az egész elhelyezkedés optimális diszkréciót biztosít. Kettős kapu rendszeren keresztül lehet bejutni az épületbe. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően nem kell a többi lakás előtt végigvonulni, így csak a be és kijövetelkor lehet találkozni az ott lakókkal.
  • Lány külseje:

    Vivien, egy ízig vérig igazi nő. Magas nagyon arányos testalkattal van megáldva. Nem nádszál kisasszony , de semmi felesleg nincs rajta. Hihetetlenül feszes kemény húsú lány, nagyon ritka az ilyen. Nincs rajta egy szem felesleg sem , pedig a megadott súly alapján vélelmezni lehetne. Az ilyen feszes testre mondják, hogy a bolha is lepattanna róla. Szép nagyon kemény mellei vannak. Én még ilyen kemény természetes keblekkel nem is találkoztam. Szép igazi élénk színű szinte világító szemei vannak. Nekem nagyon tetszett.
  • Action:

    Azért megy az ember a lányokhoz, hogy a szolgáltatásukat igénybe vegye. Vannak olyanok akik valamilyen meggondolásból választják ezt a lehetőséget , de nem nekik találták ki és vannak olyanok akik erre születtek. Van egy olyan érzésem, hogy Vivien született szolgáltató. Ha minden igaz és nem értem félre akkor én voltam az első partnere ebben a felállásban. Na ebből semmit nem lehetett észre venni. Olyan természetességgel fogadott, mintha ezer éve ismernénk egy mást.
    Kötelező protokoll után Vivien egy masszázzsal indított. Mondta, hogy szeret masszírozni, de nem csak hogy szeret hanem ösztönösen tud is. Jó erős keze van. Döbbenten tapasztaltam, hogy úgy ráérzett, hogy mely pontokat kell nálam masszírozni, mintha egy képzett gyógymasszőr lenne. Tudom, mert egykoron a sport miatt ma meg a sport miatti sérülések okán járok gyógymasszőrhöz. Tehát rögtön az elején egy nagy piros pont Viviennek.
    Majd áttértünk az erotika világába. Csókkal indítottunk. Nem húzódik el, sőt hihetetlen szenvedéllyel csókol, szinte felfalja az embert.
    Közben kezemmel felfedeztem kemény feszes testének női idomait. Lejjebb csúsztam, közben csókoltam fogtam és simogattam kőkemény melleit. A lefelé tartó felfedező utam elérte a keresett területet így elkezdtem feltérképezni vulvájának minden szegletét nyelvvel és kézzel.
    Finoman kezdtem, de Vivien hihetetlen rövid időn belül olyan intenzív mozgásba kezdett úgy tolta nyelvemre magát mintha hosszú ideje nem részesült volna az erotika világának szépségeiből.
    Szinte még csak éppen hogy elkezdtem a kunnilinguszt, éppen , hogy színesíteni akartam tevékenységemet ujjaim bevetésével amikor Vivien megfogta a kezemet kivezette hüvelyéből és teste megfeszült és megajándékozott egy orgazmussal.
    Nagyszerű élmény volt az élvezetének érzése és az a tipikus élvezés utáni önkéntelen női mosoly nevetés amit láttam Vivien arcán.
    Kicsi szünetet tartottunk. Csókkal folytattuk, majd Vivien vette kezelésbe a velem egykorút. A technikája nekem nagyon bejött , különösen, ha figyelembe veszem, hogy pont úgy csinálta ahogy szeretem. Volt amikor csak a száját használta, volt amikor csak a kezét és volt amikor mind a kettőt egyszerre. Felváltva különböző erősséggel és gyorsasággal. A franciája közben aktívan pörgette nyelvét a makkom körül. Ténykedésének minden másodpercét élveztem.
    Gumit húztunk, majd egyesültünk. Mint mindenhol a barlangja is feszes izmos nagy élvezeti értékkel bíró igazi kincs. Ameddig bírtam addig húztam az időt, de ilyen ideális környezetnek az az átka, hogy az ember nemesebbik része hamarabb adja meg magát mint ahogy hordózója szándéka eltervezte , így egy nagyot élveztem én is.
    Végén közösen mentünk fürödni mint két szerető akik az együtt tölthető idő minden percét egymással akarják tölteni.
  • Elszámolás:

    Annyi mint amennyi a bővebb információban szerepel. Az elején rögtön átadtam, igaz kellett keresni a helyet ahová lerakjam, nehogy a hangulatot adó gyertyák lángja meg nem gyújtsa a rózsa csokrot.
  • Összkép:

    Kezdő lenne Vivien ? Hát nem hinném. Azon hölgyek közé tartozik akik láthatóan tényleg tudják élvezni a vendéggel eltöltött időt így alapból tudják azt a többletet adni ami miatt érdemes szolgáltató lányokhoz járni, még ha az idő sajnos korlátos is. Mit lehet írni egy hölgyről aki most kezdte, ha csak annyit nem, hogy ettől jobb kezdést aligha lehet elképzelni. Köszönöm Vivien.
Happy Massage