• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm neked drágám :) És én is köszönöm a szép délutánt és a finom ajándékodat is :) Jól éreztem magam veled ismét és várlak vissza bármikor is jössz :) MIllió csók addig is mindenedre .

  • Egyeztetés:

    Szerencsére telefonon sikerült elérni, úgyhogy egyeztetünk időpontot, ami aztán Rubi kérésé elöbbre módosult , ami jobb is volt, mert nem kellett annyit várnom.
  • Megközelítés:

    Felújitott panelház az Örshöz közel, viszonylag könnyen lehet parkolni, bkv is sok jár arra, teljesen pontos a cím, a kapukódot az érkezéskor kapom meg Rubitól.
  • Helyszín:

    Lakás állapota a célnak megfelelő, a fürdőben is megtalálható minden ami szükséges, tusfürdő, és szájvíz is van. A fürdőn keresztül lehet menni a baszobába, mely nagyon hangulatos diszkó fények villognak, és a szekrényen egy nagy tükör, lehet rendesen mozizni.
  • Lány külseje:

    Rubi egy fekete szexi ruhában várt, nagyon izgató volt, régebben már egyszer felkerestem a hölgyet, úgyhogy nekem ismerős volt, szép formás idomok,
    Szexi cickók, van mit fogni rajta, de ez a képeken is látszik, és egy kedves mosolygós lány fogad aki meglátogatja.
  • Action:

    Megérkezésemkor, már nagyon várt, mert kértem, hogy aranyesővel kezdjük, ezért gyüjtögetett nekem rendesen. A kádban kezdtünk kis csókcsata után, szépen meglocsoltuk egymást, jó kis élmény volt, aztán fürdéssel folytattuk, majd Rubi bement a baszobába és várt engem. Átöleltük egymást egy kis csókcsata után, olyan igazi mélytorkos franciával kezdett, amit jó volt nézni a tükörből is, kértem foglalkozzon egy kicsit a popóval is szépen nyalogatta nyelvel, nagyon jól csinálta. Ezután 69 be fordultunk, én is szépen kinyaltam a bársonyos kelyhét így időztünk egy jó darabig, aztán gumit kértem és kutyusban folytattuk igen sokáig, nagyon izgató látvány így nézni a popót, Az idő végéhez közeledtén, így a védőeszköz lekerült, és nagyon jó és kitartó francia következett, semmi kezezés, így is lett végem az utódok mind a szájában landoltak, és onnan a pociba, mind lenyelte egytől egyig, szinte teljesen letisztított. Nagyon jó volt vele, és jól éreztem magamat, remélem hogy ő is. Ezután már csak egy gyors fürcsire maradt idő, pár puszi után, pedig a fájó búcsú következett. Köszönöm Rubi neked ezt a szép délutánt.
  • Elszámolás:

    Rubinál nincsen extrák mert nála minden van alapban amit maximálisan is teljesít, ahogy a vendég kívánja. A végén adtam oda az ajándék csokival együtt, szóra sem érdemes, ilyen minőséget kapni, átlag alatti csokorral nem könnyű találni.
  • Összkép:

    Nagyon meg voltam elégedve, teljesen feltöltődve távoztam Rubitól, aki mindig a vendég kedvében akar járni, a csalódás kizárt, biztos hogy idönként felfogom keresni, egy egy új élményért, mert Rubinál igen sok mindent ki lehet próbálni.
Happy Massage