• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, VTR-en megbeszéltünk mindent és az időpontot is gyorsan le tudtuk fixálni előző nap!
  • Megközelítés:

    Ez nem volt egyszerű, többek között a GPS sem ismerte fel a pontos házszámot. Így első körben csak az utcába irányíttattam magam, onnan pedig házszámok figyelése, de még így is nehézkes volt a dolog... BKV-t nem figyeltem, de biztosan 5 percen belül elérhető lett volna.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, társasház emeletén található a kéjlak ahol ketten rendelnek, de egyáltalán nem zavaró vagy indiszkrét. Bár volt egy vicces helyzet, hogy a kolléganő nem vitt magával kulcsot és Fanninak kellett volna beengednie (ki tudja épp milyen esemény zajlott volna akkor...), de szerencsére valahogy bejutott a program megzavarása nélkül :) A fürdő szép, kulturált, tusfürdők száma is elégséges. A szoba is megfelel a célnak, nem nagy, de nem is érdekel senkit a mérete. Az ágy mérete a fontos, az pedig abszolút megfelelő.
  • Lány külseje:

    Senkit nem érhet meglepetés, Fanni pontosan olyan mint a képeken - fiatal, helyes arccal és feszes bőrrel, óriási mellekkel :) Nem nádszálvékony - nem is annak hirdeti magát -, ebből kifolyólag viszont nagyon nőies! Formás feneke és hatalmas mellei egyből elragadják az ember figyelmét!
  • Action:

    Kint épp nagyon cudar idő volt, így minden szempontból felüdülés volt belépni a lakásba - Fanni egy szál semmiben nyitott ajtót, rögtön láttam a látnivalókat, azonnal át is melegedtem. Szívélyesen üdvözölt, bemutatkoztunk egymásnak ahogy illik első találkozáskor, majd bevezetett a szobába. Lepakoltam, levetkőztem, közben Fanni megkínált vízzel, majd elszaladtam fürdeni. Fürdőből kilépve ott várt rám, bekísért a szobába, és pillanatok alatt megszabadult az egyébként is lenge ruházatától. Elém tárultak a hatalmas mellek és a formás test, nem is kellett kétszer mondani, ölelkezve kezdtünk csókolózni. Finomat csókol, semmi vadulás. Már épp nekikezdett volna lejjebb kényeztetni, amikor jeleztem, én kezdem :) Nagyon örült, nem vagyok önző... Végigpuszilgattam, melleinél természetesen elidőztem, majd leérve kelyhéhez először finoman, majd egyre intenzívebben kezdtem dolgozni a nyelvemmel. Fanni testének mozgása, meg-megfeszülése adta tudtomra, hogy jó úton haladok, mígnem egyszer csak teljesen megfeszült és érzékennyé vált - sikerült a csúcsra juttatnom. Annyira jó volt ezt látni / átélni, hogy nem sok pihenőt hagytam neki, újra visszatértem a puncijához és folytattam ott, ahol abbahagytam. Eleinte nem akart komolyan venni, de nem tántorodtam el, egy újabb élvezésig nyaltam :)
    Ezt követően már nem hagyott más választást - a fenébe... -, a hátamra parancsolt és nekikezdett a csodának. Finom puszik, lent először a környékre, majd a rúdra, kicsit játszott a makkal, végignyalta stb...Mígnem hirtelen tövig bekapta, és ezt a műveletet megállás nélkül folytatta. Folyatta rá a nyálát, néha már levegőt is alig kapott, ráadásul mindezt az én rásegítésem nélkül tette... Iszonyatosan felhúzott, jó sokáig több pózban szopott (elnézést de az volt a szó legjobb értelmében), de nem akartam így végezni és gumit kértem. Egyik kedvenc pózát, a misszionáriust vettük elő először, ami végül az utolsó is lett ebben a kanyarban, mert már a szopás közben el tudtam volna menni, de érezni is akartam meleg punciját. A gumiba lőttem mindent, nem baj, gondoltam majd a második körben élvezek a szájába... mint kiderült, az sem úgy lett :)
    Szépen letakarított, majd egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk. Értelmes, jó gondolkodású és humorú lány Fanni, a szex közötti időtöltés is nagyon feltöltött. Kisvártatva kérdezte, kipihentem-e magam, és igenlő választ követően újra nekiállt felébreszteni kicsiént. Mondanom sem kell, sikerrel járt, méltán híres franciatudását újra elővéve megint simán el tudtam volna menni gumihúzás előtt, de most sem hagytam magam :) Doggy-ban folytattuk (mint 2. kedvenc pozitúrája), amiből később lovaglásba váltottunk. Annyira élveztem mindkét pózt, hogy nem bírtam tovább most sem, telelőttem a gumit...egyszerűen nem volt szívem kikéredzkedni a puncijából, annyira jó volt :) Pedig mint említettem, a terv más lett volna...

    Letisztogatott másodszor is, és órámra ránézve láttam, hogy 5 perc híján ki is használtuk a másfél órát, így gyorsan elszaladtam zuhanyozni és már mentem is. Nem akartam visszaélni a vendégszeretetével!
  • Elszámolás:

    Első találkozásnál mindig előre szoktam adni, de itt most nem voltam biztos benne fogok-e extrát kérni vagy sem, így a végére hagytam. Szerencsére Fanni nem tette szóvá, nagyon diszkréten kezeltük az ügyet. Egyébként pesti átlag, viszont az élményért bőven megéri!
  • Összkép:

    Fanni egy helyes, formás, nőies nő, akinek mindehhez stílusa és egyénisége is van! Jól éreztem magam vele mind fizikailag, mind pedig szellemileg, köszönöm!
Happy Massage