• bella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyedén. Elsőre sikerült elérni és fél óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Gps-sel könnyedén megtaláltam. Ház előtt könnyű de fizetős a parkoló. BKV-val is könnyen megközelíthető, az Örs vezér tértől pár perc séta.
  • Helyszín:

    Egy igényesen felújított panel lakásban fogadott. A fürdőszoba minden igényt kielégít; hatalmas sarokkád, többféle tusfürdő, szájvíz kispohárral, friss törölközők. A baszobában kellemes zene, nagy franciaágy, fél fal méretű tükör mellette.
  • Lány külseje:

    A képeknél sokkal jobb élőben.Pici törékeny lány, de mindenhol kerek és feszes. A tekintete tele van tűzzel és szexualitással. Bájos mosollyal nyitott ajtót egy sexi piros-fekete fehérneműben. A hangja, a tekintete, a mosolya ... úgy egyben egy jelenség aki teljesen magával ragad és elvarázsol.
  • Action:

    Miután ajtót nyitott, bekísért a szobába és kérdezte hozhat e valamit inni nekem. Mentes vizet kértem csak, aztán megmutatta a fürdőszobát. Itt kértem hogy tartson velem. Izgalmas volt simogatni a habos testét és izgató volt látni, ahogy csurog végig a testén a víz. Törölközés után visszamentünk a szobába és kérte helyezem magam kényelembe. A tükör felőli oldalamhoz térdelt, és a tükörnek pucsítva kezdett el kényeztetni. Miközben lassan végig nyalogatta a farkam mélyen a szemembe nézett, azt se tudtam hova kapjam a fejem. A tükörbe nézzem a kerek popsiját vagy lefelé kukkoljak? Hosszú és páratlan kényeztetés után kérdezte hogy jöhet e gumi, én pedig bólintottam. Nagy meglepetésemre szájjal varázsolta fel, és mire észbe kaptam már rajtam is volt. Leírhatatlan élmény volt látni a tükörben ahogy mozog rajtam a csípője, popsija és közben érezni a forró punciját.
    Mivel így hamar végem lett volna kértem váltsunk pózt. Kutyusban folytattuk kicsit és átkérezkedtem popsiba. Irdatlan látvány pucsítva, kerek popsi, pici derék szexi tetoválással. Itt már nem bírtam sokáig, végem lett a szűk popsiban.
    Kicsit pihentünk egymás mellet majd visszatértünk a fürdőszobába. Tisztálkodás után beszélgettünk egy kicsit a konyhában egy cigi mellet, majd visszatértünk a baszobába. A második menetet kölcsönös franciával kezdtük, amire annyira jól esett hogy kértem maradjuk is ennél. Miközben éreztem csodás száját ringott rajtam a csípője. Szerencsére érezhetően és hallhatóan neki is nagyon jól esett. Így lett végünk mindkettőnknek a második körben. :-)
    Újabb mosakodás után még beszélgettünk pár percet, aztán búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszélt rózsaszál az asztalra előre. Pesti átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Bella egy nagyon aranyos és mosolygós kis teremtés. Tökéletes teste, arca, tekintete magával ragadó. Végig odafigyelt arra hogy maximálisan jól érezzem magam, nagyon kezdeményező volt. Fiatal kora ellenére igazi kis istennő és szerencsére nagyon vendég centrikus. Elégedetten és vidáman távoztam tőle. ( Egész napra rám ragadt a vigyorgás. ) Teljesen feltöltött jókedvvel, pozitivitással. Biztosan törzsvendége leszek.
Happy Massage