• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    TÖBBEN VANNAK , NEM Ő VETTE FEL, DE barátnője KÉSZSÉGGEL ELIGAZÍTOTT ÉS LEFIXÁLTUK AZ IDŐPONTOT!
  • Megközelítés:

    A környéken (és ez a délelőtti órákra értendő) viszonylag könnyű parkolni. A dolog szépséghibája, hogy cserében fizetni kell érte, SMS és Pénzbedobás egyaránt játszik.
  • Helyszín:

    III kerület központjában, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, nem új építsésű de azért nem muzeális épület utólag ráépített tetőterében van.
  • Lány külseje:

    Tiszta ápolt helységek.
  • Erotikus masszázs:

    Szakavatott kezek, kéremszépen, mit szépítsünk, ehhez vagy van valakinek tehettsége vagy nincs. Nos Panninak - nyugodtan állíthatom (hisz később neki is sikerült :-) ) - VAN. Ösztönösen érzi miből mennyi elég és ami a masszázsnál(szerintem ) lényeges az erősség pont megfelelő. Nem maszatol, szépen felépített svéd jellegű masszázst produkált. Megkérdezte , hogy talpmasszázst is vihet e a dologba ! Vitt!
    Profi módon történtek a "becsúszó szerelések" , besimítás terén maximálisan izgató.
  • Levezetés:

    Nos amikor a jobb karommal végzett és a kézfejemet óvatosan , érzékien betette a forró ágyéka közé, fordult a kocka !

    Hihetetlen mennyire el tudta velem hitetni, hogy odavan a dologért, szívesen csinálja és pont velem! hogy is mondják itt ?? "barátnő feeling" ?? Egy halvány puszi a hátam közepére jelezte hamarosan itt a fordulás ideje. Kedves sorstársaim, akiket PANNI már kezelésbe vett, tudják igazán ami ez után következett, de kedvcsinálonak a leendő titánoknak annyit elárulhatok PANNI érti a dolgát a "kényeztetés" terén is. Nagyon lassan , nem kapkodva érintette meg először büszkeségemet, ami után gombócfagylalként kezelte le nyelvének hegyével magtáram labdacsait. Miután megmarkolta(a világért sem megszorítva) a csúnyámat lassú szinpadi meghajlással ajkai között el is nyelte azt. Elképesztően érzett rá a gyorsítás igényére és ezt követően el is csattant az ostor ! Agyam fotoalmubába Örökre beégett a látvány, ahogy (mai pornofilmekben szokott módon) hosszú nyálcsíkot húzva eltávolodott, majd a profik eleganciájával (kis pihenő leveztő simogatás után) megtisztított.
  • Elszámolás:

    Előre (még telefonba) egyeztetett módon, diszkrétem fogadta.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom, azzal a kockázattal, hogy nehogy függő legyen az emberfia!!! Ha elfogad a közösség és persze PANNI egy építő kritikát: a szilvia papírkendő nem igazán erre a célra termett é, valamint ha szerény beszámolóm hozzájárul népszerűségi indexének nagyarányú növekedéséhez, akkor az íly módon generált bevétel növekedésből ruházzatok be egy kád elé helyezhető zuhanyfüggönyre :-)
Happy Massage