• Ingrid

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte héten már kerestem, de visszaírt, hogy nincsen azon a héten. Naná, hogy következő hét elején hívtam. Nagyon kedves volt és mindent meg tudtunk beszélni. Meg is állapodtunk, hogy két nap múlva reggel találkozunk.
  • Megközelítés:

    Előre megmondta a címet és meg a GPS pont odatalált és a parkolási nehézségek ellenére, pontban hívtam. Valóban tanácsos inkább az Alleeban parkolni, mint ahogy tanácsolta is :) Ő mondta az útvonalat és hipp-hopp már nyílott is az ajtó.
  • Helyszín:

    Tiszta udvar, rendes ház. Tetszett a lakás. Célszerűen berendezve. Ágy és masszázságy is van.
  • Lány külseje:

    Nékem a hölgy nagyon megtetszett már a belépésemkor is. Aranyos szép arcú, barátnő érzést sugall. Csodaszép volt mindene. Szeme szája és a drága punikája... is. :) Nagyon jól állt neki a szexis body. Bár sztem mindenféle ruhában és nem ruhában nagyon jól mutathat. Izmos, finom bőrű töndérke.
  • Erotikus masszázs:

    Pár percet beszélgettünk, majd eltűntem fürödni.
    Visszaérve először volt a felvezető levezetés és utána jött a masszázs.
    Az ágyról felkecmeregve már a masszázspadon feküdtem. Nagyon jó érzékkel volt hol erősebb, hol gyengébb a masszázsa. Minden percét élveztem. Igazán jól kinyomkodta a csomóimat.
    Valóban ért hozzá...
  • Levezetés:

    Szóval ezzel kezdtük.
    Eldőltem az ágyon ő mellém fekve levette a kis semmiét és én csak gyönyörködtem. Tényleg mindene teccccccett.
    Hozzám bújt és simogatott és körülölelt. Én mondtam, hogy akár eltölthetjük így is a közös időnket, amin mosolygott egy jót, majd fölém állt terpeszben és egyre tágítva terpesz állást egyre közelebb kerültek altáji csodái. Végig így nagyterpeszben maradva izgatta szájjal és kézzel a kis ént. Nagyon jó volt és itt néha kicsit el is vesztem a történtekben. Egy biztos, hogy én is simogattam a felettem lévő szépséget rózsaszín vágatot és környékét.
    Aztán egy idő után éreztem, hogy lassan jönni fogok, amit ő is megérzett és nagyon kellemes ütemre kapcsolva segítette eljövetelemet.
    Hagyott lepihenni majd letisztogatott és amikor magamhoz tértem szólt, hogy padra fel.
    ...
    A masszázs után együtt lefürödtünk, ami annyira jól sikerült, hogy ismét megmozdult bennem a vágy, így aztán gyorsan abbahagytam és törölközés és pár puszi utána távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekten ahogy a telefonba megbeszéltük. Nagyjából átlagos *** éreztem nagyon jól magam.
  • Összkép:

    Csodaszép, aranyos, kedves és szakértő hölgyet ismertem meg benne.
    Megyek még, ahogy tudok
Happy Massage