• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Köszönöm a kedves bókokat!
    Várlak szeretettel máskor is!
    Puszillak: Barbi

  • Egyeztetés:

    Hívtam elsőre felvették , a kolléganőjével sikerült egyeztetnem . Nagyon rugalmas volt ás kedves az általam megjelölt időpontba bele is egyezett .
  • Megközelítés:

    Marina part , sokaknak ismert hely számos hölgy dolgozik a környéken . Főútról az első tömbben található a lakás , szóval nem kell kőrbe kocsikázni !!Közvetlen van egy zsákutca a laskás mellett , ott eddig mindig volt hely .
  • Helyszín:

    Ujjépítésű lakás , 6 emelet , a feljutás zavartal mindig eddig mindig , egy lélekkel sem találkozol , se portaszolgálat , szóval tényleg kifogástalan . Amikor feljutsz sem kell zavarba jönni mert a szinten összesen 3 lakás van , szóval nem lehet eltéveszteni . Belépsz és egy nagyon kulturált közeg fogad , kifogástalan .Fürdő: tiszta , teljesen rendben van , tele tusfürdőkkel és puha friss turcsit is kapsz . Szoba: kifogástalan , nagyon ízlésesen van berendezve a kuckó . A kényelemről egy matrac gondoskodik ,de elvileg van olyan szoba is ahol van masszázs ágy ,aki azt szeretne .
  • Lány külseje:

    Arc: számomra kifogástalan , szép mosolygós természetes arc ,ami csak úgy ragyog . A holgynek nem helyes vagy cuki arca van hanem tényleg szép , sexy. Én imádtam mikor copfban volt a haja kiemeli a szép arcát .
    Test: urak szerintem bomba ! Hihetetlen popsi , ami kőkemény is egyben , nem csak formás, Cicik szép nagyok , imádtam őket . Szép selymes combok . Nagyon rendben van minden fronton Barbi .Főleg úgy hogy eddig nem preferáltam a szőke hajú lányokat ,de o kivételesen bejött pont az a 1 millibol 1 talán .
  • Erotikus masszázs:

    Ebbe most annyira nem merültünk bele , csak minimális volt csak hogy ne maradjak száraz :) Ennek oka hogy most előrébb vettük a kényeztetést mivel legutóbb sajnos túl jól bírtam és a masszírozás is kicsit tovább tartott , mert eléggé sok közös témánk volt . De amúgy eléggé jól masszíroz a hölgy , ezen a fronton sincsenek problémái .
  • Levezetés:

    Tulajdonképpen a lényeg amiért jöttem , hisz sajnos legutóbb nem sikerült " célba jutnom " . Ez megmondom frusztrált is rendesen , de mint mondta ő vele se nagyon fordult meg elő .. el is hiszem , mert első alakalommal is minden t tokéletesen csinált , velem volt a gond .. Néha kicsit túl " keményedik az ember :D , erről viszont már o tehet .. :P .Szóval most nagyobb teret is időt engedtünk annak a bizonyos kényeztetésnek és én is stresszmentesen érkeztem. Lassabb felvezetés és incselkedős szemkontaktus jellemezte az első pár percet , nem siette el szerencsére , így hihetetlen erotikus kényeztetésben volt részem . Azonnal "vigyázzba vágtam " magam . Hihetetlen orális kényeztetést kaptam , hol csak szájjal néha kis kézi rásegitéssel amit én amúgy kimondottan szeretek és kérek is . Kb 10 perc után a kezei között lett végem . Hagyott lenyugodni majd megtorolt , Hat kapkodtam a levegőt , kifacsarodtam teljesen , igy sajnos 2. ra mar nem is volt erőm, A maradék 15 percben dumcsiztunk .
  • Elszámolás:

    szokásos pesti kerek átlag , semmi meglepetés .
  • Összkép:

    Igazából csak szuper szuperlatívuszokban tudok róla beszélni mert minden téren nagyon ott van , Kedves , hihetetten sexy , bomba test , és nyugtat a személyisége , ez az izgulós srácoknak mint én kimondottan előny . Egy üde színfolt , nem nyavalyog és nem beképzelt . Szóval ha nem csak azért a bizonyos kényeztetésért mész(ami amúgy First class) hanem jól is akarod magad érezni , kikapcsolni akkor csak ajánlani tudom , mert pont ezt nyújtja ez a szőke szépség .
Happy Massage