• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, szinte azonnal felvette. Mivel már egyszer találkoztunk, csak arra kérdeztem rá, hogy változott-e valami. Nem változott.
  • Megközelítés:

    Autóval sima ügy napközben. Parkolás fizetős. BKV a közelben. Én ezt nem figyeltem. Szerintem könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Régebbi társasház utólag hozzáépített emelete. Aki járatos Óbudán masszázs lányokhoz, az biztosan ismeri ezt a helyet, ha más nem, a beszámolókból.
  • Lány külseje:

    Bajban vagyok, mert a külső nyilván passzol, a képeken Panni van, viszont a képekhez képest az elmúlt hónapokban jelentős változáson ment keresztül. Nekem így is, úgy is nagyon tetszett Panni. Edzeni jár, figyel az étkezésre, lecsúszott pár kg. Szóval a képek amiatt egy kicsit mást mutatnak, hogy azoknál egy fokkal tónusosabbak lettek a vendéglátóm vonalai. Szerintem mindenhogyan szexi. Ő így jobban érzi magát, szóval hajrá-hajrá.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órában két kényeztetés között zajlik a masszázs. Az első alkalommal egy kicsit visszafogottabb voltam. Nem tudtam, hogy mit szabad és mit nem, nem akartam visszaélni a helyzettel. Inkább a lassabb, udvariasabb fajta vagyok. Panni volt nekem az első erotikus masszázsos lány akivel találkoztam. A masszázs egész testes, valamiféle illatmentes, vagy minimálisan illatos krémmel ken be, ami egész jó, könnyű lemosni. Hát, kar, lábak, talp, nyak, váll, derék, minden kap a jóból. Szerintem ebben is egészen, egészen ügyes.
  • Levezetés:

    Amikor az ajtóban találkoztunk, úgy éreztem, mintha megörült volna nekem. Mosolygott, de tényleg, nem az erőltetett, udvarias fajtából, hanem igazán. Tudom, hogy nagyrészt marketing és ügyesek a lányok, de nagyon hiteles volt. Aztán később mondta is,hogy örült nekem és hogy milyen régen jártam nála. Most látom csak, hogy igaza van. Én 2-3 hónapnak tippeltem volna. Ehelyett van az fél év is.
    Zuhany után pici csók, lekaptam a melltartóját, a kanapéra terített törölközőre ültetett aztán rám ült, dörgölőzött, kezével izgatott, majd amikor érezte az eredményt, elém térdelt. Nagyon ügyes, nem siettetős franciát kaptam, hangeffektekkel :) Kifejezetten jó élmény és finom volt. Talán egy kicsit tovább húztam volna még, hozzám képest korán megadtam magam, de nem kellett ehhez megerőltetnem magamat.
    Utódokat nem láttam viszont, letörölgetett, majd az masszázspadra feküdtem, letakart törölközővel, kiment inni, majd vissza is jött.
    Indult a masszázs, amit fent írtam.
    Egyszercsak fordulhatok, a padon két pozícióban is kényeztetett, kértem 69-et, remélem, hogy tényleg szereti, ha kényeztetik, talán jó is volt neki, egy kicsit mindig szkeptikus vagyok, hogy mennyi a marketing ebből. Nem szoktam igazán ezt erőltetni, de annyira kedves és odafigyelő volt Panni, hogy tényleg igazán szerettem volna neki örömet okozni. Óvatosan kényeztettem, remélem sikerült.
    Aztán póz csere és a szájában végeztem ismét. Nagy mosoly mindkét oldalon. Fantasztikus lány.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam, szerintem kerületi átlag. Maximálisan megéri.
  • Összkép:

    Lazább randi volt, mint az első. Akkor is sokat beszélgettünk, most még többet. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy elvarázsolt.
Happy Massage