• Vanessa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt találtam Vanessat. 1 beszi van, kicsit gondolkodtam vajon menjek-e, végül felhívtam. Aznap délelőtt csörrentem, elsőre felvette és mindenről tájékoztatott. Barátságos hang, nem gépi vagy egyebek..., gyorsan tisztáztunk mindent és délutánra megbeszéltük a talit. Címet is előre megadta.
  • Megközelítés:

    3. kerület, Vörösvárihoz közeli magas panel. BKK-val többféleképpen is könnyen megközelíthető, megálló kb. 50m. Autóval macerásabb lehet parkolás, odajutni egyszerű, de megállni nem feltétlenül. Sok parkoló van, de lehet, hogy pár kört tenni kell. Alapvetően azért ez is pár perc alatt abszolválható.
  • Helyszín:

    Magas panel, nagyon magas. Bejutás kóddal egyszerű, 3 lift felfelé, egyik teher is!!! Folyosó tiszta, kényelmes bejutás. Miután éppen a teherlift volt szabad, gondoltam kipróbálom. Teljesen ok, csak nagyobb mint a többi. Fent kilépés 2x jobbra és már jön is a hivogató hang egy nyitott ajtóból. Belépek és Vanessa ott áll egy rövid rózsaszín necc ruciban, minden látszott aminek látszania kell...és ami látszott az nagyon rendben van, erről mindjárt. Lakás két szoba, de csak ő rendel. Fürdő szokásos panel, 3-4 féle tusfürdő, egyszerű de megfelel a célnak. Szoba sem egy luxus kéjlak, ellenben minden van amire szükség van, a rucit is van hová letenni. Franciaágy plusz kanapé és panoráma.
  • Lány külseje:

    Vanessa... aki a képeken. Ami nem jött át nekem, az a szexualitás. Beléptem, ott állt előttem, és mindene nagyon gömbölyű. Cicik, száj, popsi rásegítve, az összhatás tökéletes. Gyönyörű, ápolt kéz és láb és hát ami közte van, nos annak nehéz ellenállni. A képek nem tudják visszaadni azt amit élőben kapsz. A cicik formásak, nem kicsik, nagyon kellemes simogatni a párost. A szája puha, széles, szinte beszippant ahogy hozzáérsz. Összességében meglepődtem pozitív értelemben, valamiért kevesebbre számítottam. Semmi felesleges smink vagy hatásvadászat. A kora...?, Vanessa abban a korban van, ahol a nők kortalanok. Kb a kiírt fedi szerintem a valóságot, de ha nem akkor sem érdekel, mert nem az jön le, hogy jó a nő csak 10 évvel idősebb.
  • Action:

    1 órára indultam, de végül miután volt még ideje 1,5 órát maradtam. Ritkán fordul elő, de most nem bírtam betelni a formákkal, ezért hosszasan símogattam, öleltem, csókok, kisebb kalandozás a kezekkel. Vanessa is partner volt. A franciaágy és óra következett. Elidőztem a déli vidéken. Finom puha a bejárat, a pillangó szárnyak nem nagyok, kicsit megnedvesítettem, kellemes hangokkal nyugtázta. Közben ő is kezelésbe vette ami a keze közé akadt. Finoman kezdte, majd emelt a vákumon, mindenfelé járt, ahol ilyenkor jól esik. Nem nagyon kell súgni, tudja mi kell a férfi embernek. Következett a védőöltözet. Először szemből jöttem, lábakat óvatosan a nyakamba vettem, nem volt gond. Rövid gimnasztika után fordulás és hátulról folytattuk. Itt felgyorsultunk de mielőtt még célbaértem volna rákérdeztem megtámadhatom-e a másik bejáratot is. Ez extra de vállaltam mert annyira izgatott a popsija, hogy nem bírtam ellenállni. Zöld lámpa felvillant és én folytattam tovább immáron a szűk popsijának izgatását. Pont annyira volt csak szűk, hogy átlagos méretű berendezésem viszonylag könnyen bejutott. Gyorsulva toltam egyre beljebb míg végül majdnem teljesen eltűntem odabent. Elég jól kitöltöttem a rendelkezésre álló teret, így Vanessa halk nyögései mellett nagyot durrantam a gumiba. Nem kapkodtunk, kis leeresztés után elugrottam egy gyors tisztálkodásra majd visszatértem a tett helyszínére. Tisztáztuk, hogy éppen szabad, gonsolkodás nélkül kértem a félórás hosszabbítást. Forgatókönyv rövidebb volt már ezúttal. Vanessa leült az ágy szélére én eléálltam és ő percek alatt üzemi állapotba hozta hímtagomat. Ismét gumit kértem és ő bepucsított az ágy felé fordulva én pedig rövid tétovázás után megtámadtam fantasztikus popsiját még egyszer. Pár perc ütemes huzavona után feljebb toltam az ágyra és tovább pörgettük a tempót. Mielőtt végem lett volna lekaptam a védőruhát és Vanessa cicjén landoltak az utódok. Kicsit még símogatta a gyönyörű cicket falloszommal majd lehuppantunk egymás mellé. Jól lehet vele dumcsizni is, noha erre most nem sok időt szántunk. Fürdés, majd a távozás útjára léptem.
  • Elszámolás:

    Bp-i átlag, csók, popsi extra, nekem maximálisan megérte. Előre megbeszéltek kiegészítve az extrákkal és hosszabbítással. Végén gyors fejszámolás, teljesen korrekt, letettem a polcra.
  • Összkép:

    Kedves, közvetlen, szexi. Magát adja, nincs megjátszás, nem kiégett, unott feeling. Finom, puha a bőre, szép kezek, ápolt. Menet közben könnyű összehangolódni vele, figyel rád. Kérdeztem tőle miért nem tesz ki retusálatlan képet, hiszen gyönyörű élőben és valószínűleg erősítené a "bizalmat". Egyszerű és érdekes válasza volt, nekem eszembe nem jutot volna. Vanessa az, akit a képeken látsz, s mellé kedves, közvetlen és nagyon jó!
Happy Massage