• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hónapok óta a kedvenceim között van Erika, decemberben eltűnt egy időre, így amikor újra megjelenet az oldalon, azonnal hívtam és a telefonos lány egy csörgés után fel is vette. Aznap délutánra lett is időpontom.
  • Megközelítés:

    BKV-val érdemes menni, mert a Margit körúton bármely időpontban lehetetlen parkolni. A közeli bevásárlóközpont vagy egyéb parkolóházak jöhetnek szóba. A népszerű körúti villamos viszont teszi a dolgát. Legközelebb azzal megyek én is :) A telefonban elsőre is pontos címet kaptam, kapucsengővel, pofonegyszerű volt az odajutás.
  • Helyszín:

    Maga a ház klasszik bérház, a feljutásnál jól kell tudni számolni, mert van egy félemelet is! Én először máshova csöngettem be... Feljutva a megfelelő szintre egy többszobás apartmanba jutunk. A Kolosy térhez közeli kuckó helyett ezt a lakást bérelték ki és újították fel a lányok, saját kezűleg (!) és nagyon otthonos lett, profi munka, stílusos bútorok és berendezés. A fürdő is tökéletes, mint egy szállodában, otthonra is elfogadnám (ahogy Erikát is :)). Mivel az olvasók számára itt ez mindenképpen érdekes infó, direkt megszámoltam, hétféle tusfürdő található a zuhanyzóban, ebből hat kifejezetten férfiak számára fejlesztett - ezek szerint ők adják itt a látogatók döntő többségét :). A törölközők színe viszont másra enged következtetni, azok pirosak, pinkek, magenták, és több piros árnyalatot nem is ismerek - nem zavart,.
  • Lány külseje:

    Oké, most egy kicsit elfogult leszek... A képek nem adják vissza mennyire szép ez a lány, és természetesen az. Már az ajtóban állva, amikor a csinos kék ruhájában invitált be, felsejlett tökéletes vékony alakja, formás csípője és mellei. Arca kifejezetten kedves, és még szebb, mint a képeken, szóval teljesen zavarba jöttem a látványtól és ez a randi végéig el sem múlt :)
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után a kis masszázsszoba ajtajában várt, már csak egy bugyi volt rajta. Ekkor esett le másodszor az állam, ilyen gyöngyörű formás, feszes ciciket nagyon ritkán látni és csak profi sebészek vagy Isten tud ilyet alkotni... a végén kérdeztem rá, itt az utóbbiról van szó :o.
    Érezte, hogy oldania kell a zavaromat, úgyhogy egy öleléssel fogadott és a fülembe súgta, hogy ne izguljak, minden rendben lesz. Micsoda kérés ez, hát hogyne izgulnék :) Mindjárt Erika fog dolgozni rajtam!
    Krém és olaj közül lehet választani a kezeléshez, én a 'mindegy' opciót választottam, így hát Erika elkezdte krémezni a lábamat, talptól a combomig haladt. Amikor a tíz ujjával, csak az ujjbegyek felületének néhány milliméteres részével végigsimított a combomon, az egy ritkán tapasztalt erotikus bomba volt- itt már tudtam, hogy jó kezekben vagyok.
    Teljesen profi, szakszerű mozdulatokkal masszírozta a vádlim, combon, fenekem; rákérdeztem, tanult masszőz, több tanfolyamot is végzett. Nyak, váll, hát, csak a diagnózisra volt idő, ha minden csomót ki kellett volna szednie, még most is ott lennék, de nagyon jól ráérzett a problémás pontokra. Erős, határozott keze van. Ez legalább egy tíz alkalmas kúra lesz, úgy érzem :) Végig a tükörben moziztam, isteni melleit, melyeket körzővel rajzoltak, és hasonlóan fincsi falat fenekét is. Kis lapos pociját meg irigyeltem, még néhány év, és én is lefogyok ennyire. Közben a zene megváltozott, egy romantikusabb szám jött az eddigi meditációs jellegű hangfolyam után, és Erika visszatért a comb/fenék területre,
  • Levezetés:

    majd egyre többször nyúlt be a combjaim közé, ahol már régi készenlétben állt a farkincám. De egyelőre taktikusan elkerülte a területet, inkább puszikkal, csókokkal halmozta el a combomat, belső combomat, zacsimat, fenekem belső részét... majd jött a popsikényeztetés, ami egy fergeteges szédítő utazás az elképzelhetetlen kéjbe. Hát valami ilyesmi érzés lehet egy nőnek, amikor jól kinyaljuk őket... hűű, irigylem is őket ezért. Órákig el bírtam volna viselni. Közben a golyóimat is nyalogatta, cirógatta, teljes nyelvvel, nyelvheggyel, mindenhogy. Fordulás után még incselkedett a farkincával, kicsit végignyalta, oda-vissza, többször, majd kinyitotta a száját, elhelyezkedett fölötte, és - az arcával oldalt végigsimította :) Hát ettől kész voltam :), ahogy húzza az emberfiát, az fenomenális :) Persze még két rövid incselkedő nyalintás után ténylegesen is bekapta, és itt jött a sokadik meglepetés: majdnem mélytorokra képes, néhány centi híján teljesen beveszi. Sokáig elvoltunk így, finoman szopogotta, nyalogatta. Egy erősebb szívással bármikor kivégezhetett volna, de szerintem ő is élvezte a játékot. Szemkontaktus is volt, nagyon emlékezetes látvány volt. Megkértem, hogy én is hadd kóstoljam meg kelyhét . 69-es pózban nyalogathattam gyönyörű pillangós punciját (ezen a nőn minden tökéletes!), a látványtól, az íztől és a sóhajaitól szinte azonnal elmentem, sajnos neki ehhez kevés volt az egy perc :), majd legközelebb :)
    Utána még sokáig a szájában tartott, amig lenyugodtam, majd megtörölgetett, és kaptam egy újabb törölközőt a fürdéshez.
  • Elszámolás:

    Változatlan és a telefonban egyeztetetteknek megfelelő a rózsaszálak száma, kis borravalóval megspékelve a kisasztalra helyeztem a végén.
  • Összkép:

    Istennő. Ja, ez kevés? :) Már ma visszamennék, annyira rendben volt minden.
Happy Massage