• Erika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment - először SMS majd telefon
  • Megközelítés:

    A térkép eligazít - tömegközlekedés ajánlott, nagyon könnyű odajutni.
    Amegkapott kapukóddal és a kapott eligazítás alapján könnyen megtalálható a lakás.
  • Helyszín:

    Egy nagy, polgári lakásból alakítottak ki több, kisebb masszázs-részt, alul a "belépő", ahol egy székre rakhatod le a cuccaidat és egy kis zuhanyozó, majd galérián van a tatami.
    A célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    A beszámolóból kiderül, hogy a külső valójában mellékes egy ilyen masszázsnál - de ahogy a fényképekein is látszik, kedves, szép fiatal lány, a haja nem olyan tűzvörös, mint egyes képein. Valószínűleg az alaja is olyan tökéletes, mint a fényképen - de edző nadrágban s pólóban fogadott - s legnagyobb sajnálatomra ez végig így is maradt :-)
  • Erotikus masszázs:

    Nagyjából sejtettem, hogy mi vár rám - de mivel kicsit még meg voltám fázva, nem gondoltam, hogy egy vad vagy szelíd, kölcsönösséget is igencsak tartalmazó élményt kellene szereznem, bármennyire is nehéz időpontot szerveznem magamnak...
    Korábban utókezelésként, illetve welness program részeként már többször kaptam profi masszázst - úgyhogy ez alapján állíthatom, most is azt kaptam. Melegített olajjal, az egész hátsóm kapott a kezelésből, ahogy észrevette, hogy vállam/csuklyás izmom nagyon elhanyagolt, az többet is. Erős kézzel dolgozott, de egyáltalán nem volt fájdalmas - nagyon jól éreztem magam, ahogy a testem is.
    S bár sokaknál szerepel a lingam masszázs, többnyire a kézi levezetést takarja - itt egyáltalán nem arról volt, ez igazi lingam volt - s ezért is jöttem. Közben kellemesen elbeszélgettünk, végig nagyon nyitott, figyelő volt.
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam, újabb adag, de más olajat kaptam az ágyékomra, s kezdődött a tantrikus masszázs: finom kézmozdulatok, gyengéd simogatások - de nem csak a "lingám" kapott belőle, hanem a zacsi és kívülről a prosztatám és az anális nyílásom környéke is. (Tán könnyebb lenne mindezt a drasztikusabb, hétközni kifejezésekkel leírni - de azt nagyon nem érezném idevalónak.)
    Bizony, néha nagyon kívántam, hogy mozdulhassak, ölelhessem - de az ilyen állapotot hamar észrevette, s egy kis ritmusváltással helyre tett, hogy itt ilyesmiről szó sem lehet...
    Előre megbeszéltünk az egész ütemezését, hogyan alakul a 80 perc - így amikor közeledett az idő vége, akkor kértem - illetve kezemmel oda nyúlva - "mutattam meg", hogy akkor egy kicsit határozottabb mozdulatokkal jussunk el a masszázs végéig. Nem hiszitek el - de csúcs-erotikus élmény volt, ahogy bőven olajos kezét közrefogtam, s így kapta meg a végső lökést a "velem egykorú". S ezzel azért még nem volt vége! Következett a takarítás - de makkocskám nem egyszerű papírtörlőt, hanem finom baba-törlőt kapott - s ez a plusz simogatás egyszerűen frenetikus volt! Ilyen érzést egy szimpla közösüléssel vagy egyéb elélvezéssel nem lehet megszerezni!
    Ittam az odakészített vizemből, majd egy kis pihegés után - irány a tusoló!
  • Elszámolás:

    Másfél órás átlagnak megfelelő csokorban egyeztünk meg - mivel az elején odaadtam a kisebb ajándékomat, nem jelenett gondot, hogy a rózsákat a végén adtam át.
  • Összkép:

    Nagyon kedvező - mind Erikáról, mind arról, amit kaptam. Az igazi kedvencem a "barátnő feelinges", kölcsönös kényeztetést is tartalmazó összeállítás - de ahogy mondtam, ez egészen más kategória, s nagyon örülök, hogy kipróbáltam - Erikát pedig biztosan randira hívnám - ha fele annyi idős lennék :-)
Happy Massage