• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Köszönöm szépen a pozitív értékelést!
    Puszillak
    Barbi :)

  • Egyeztetés:

    elsőre felvette ,könnyen ment azonnal lefixáltuk , hogy mikorra mehetek .par óra múlva ott is voltam ,mikor hívtam egyből felvette és már mondta is a kapu kódot
  • Megközelítés:

    Marina part egyik tömbje , könnyen megtalálható ! Az egész lakópark elején van . parkolás könnyed . Bkv val sem bonyolult az oda jutás pont van a háztól nem messze egy buszmegálló
  • Helyszín:

    Szinte egy privát szint az egész , bejutás könnyű , nincs portaszolgálat Sallangmentes a bejutás .Maga a lakás igényes minden igényt kielégítő , de tényleg maximálisan alkalmas a lazulásra és arra hogy kikapcsold az agyad és jol érezd magad. Zuhany is steril, friss puha tőrcsi és mindenféle tusfurdő . Én egy olyan szobát kaptam amiben tatami van csak , de én így is azt kedvelem jobban .
  • Lány külseje:

    NEm tudom , hogy fogalmazzak .. egy igazi elbűvölő szépség . Nekem nagyon fontos , hogy szép arc társuljon egy hölgyhöz, hat itt meg van maximálisan , mosolygós gyönyörű arc , szép szemek , amik igéznek és magával ragadnak. Engem megvett kilóra. Gyönyörű kemény ,edzett fenék , szép formás nagY mellek , minden klappol , minden szempontból tokéletes. Tünemény és van egy ilyen hihetetlen kisugárzása ami még gyönyörűbbé teszi "Barbit".Mindossze 3 tetoválás díszíti a testet , aprók egyáltalán nem zavaróak azoknak sem akik nem kultivaljak test eme díszítési formáját .
  • Erotikus masszázs:

    Kaptam egy nagyon jó masszást , talp, popsi váll. Igazából annyira ellazultam és olyan jól elbeszélgettünk , hogy csak telt az idő és a masszázsra oda se figyeltem .Kicsit kiragadott a szürke hétköznapokból és tényleg jól éreztem magam , és az is érdekelt amit mondott , vicces jo humorú csaj , valóban el lehet lazulni . Bőségesen használ olajat , és minden apró kis szegletét atmasziroz a testen , tényleg egy igazi relaxációs masszázst kapsz .Aztan lekerült a meltarto amiben kérte a segítségemet és jöhetett a csodás csúszka a hátamon , majd fordulás és elölről is folytatódott az előadás , hihetetlen szép természetes mellei vannak ...ejha.
  • Levezetés:

    A fordulás után jöhetett a fő műsor , egy lassabb incselkedos felvezetés következett amit nagyon élveztem , tetszett hogy húzza az agyam ,nem az a kapkodos , le tudjuk aztán húzz a picsaba szituáció .Kaptam egy natúr franciát , ami nagyon jó volt és hosszú , szemkontaktus fenntartva , nagyon izgató . Kölcsönösség nem volt ahhoz elgondolásom szerint nagyon egy hullámhosszra kell kerülni Barbival.Sajnos nem sikerült elmennem , ami az én kretensegem
    volt, ő maximálisan mindent megtett, de valamiért nem sikerült , nem vagyok az az 5 perces amúgy sem , de az biztos olyan kemény voltam , hogy már fajt , szóval ő iszonyat jól csinálta , viccesen megjegyezte hogy biztos valami fokozó áll a háttérben . O az első olyan holgy akinél azt érzem hogy ha nagyon bele megyek részletekbe , szemtelen lennék és tiszteletlen , ami szerintem jól mutatja az ő különlegességet . Élmény a vele töltött idő bár ez lehet szimpátia kérdése is, mármint az o részéről .. Nagyon sexy és kívánatos minden másodpercben !!
  • Elszámolás:

    Az elején elmondta , annyi volt a végén is . Korrekt átlag + félóra az neccesebb
  • Összkép:

    Egy tündér ,kedves iszonyatosan sexy lány , akivel örülök hogy összesodort a véletlen :D Úgy gondolom egy percre sem játszotta meg magát így én is önmagam lehettem , ezt köszönöm ,Jó humorú csacsogós csaj ,de meg is hallgat .Lehet hogy túl pozitívan értékelem ,de így gondolom . És ezúton is köszönöm a kedvességét és hogy el tudtam engedni minden gondom arra a 1.5 órára . Ne legyetek vele parasztok ! :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-01-13 23:57:27
Happy Massage