• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző héten szerettem volna meglátogatni, de már nem kaptam időpontot, de egy héttel később szabad volt a pálya, csak annyi kérése volt, hogy aznap hívjam fel 11 körül. Ez meg is történt és a megbeszéltek szerinti időpontban mehettem is.
  • Megközelítés:

    A Honvéd Korház környéke, tömeg közlekedve talán az 1-es villamos a legjobb, de más járatok is vannak a közelben. Mondjuk a kék metró, de az most mégsem. A parkolás fizetős!
  • Helyszín:

    Egy átlag tízemeletes panel. Közép táji emelet. Sportosabb Makktársaknak gyalog sem lehet gond. A lépcsőházból még rácsokon kell átjutni a lakás bejárathoz. Bellül kellemes félhomály. Az egyből leveendő cuccoknak külön gardróbé szoba. Átlagos panel fürdőszoba káddal zuhanyfüggönnyel és sokféle tusfürdővel és szájvíz is megtalálható. A pici küzdőszobát egy ágy uralja, ami a célnak tökéletesen megfelel. Van itt még szék a ruháknak, szekrény polccal, ahova a virágokat lehet rakni.
  • Lány külseje:

    A képek és a leírások alapján egy csinos vékony lányra számítottam, és nem is csalódtam. Sehol semmi felesleg, de azért nem betegesen sovány, aki a vékony törékeny lányokat szereti nem fog csalódni! Az arckitakarástól sem kell félni!
  • Action:

    Az elején egy egyrészes laza ruhában jött ki elém a rácsokhoz, bekísért megkért, hogy tegyem le a nagyobb dolgaimat, beinvitált a szobába. Ott rövid egyeztetés maradék ruha le, majd türcsivel irány a fürdő, közben ölelések és csókocskák. Visszatértemkor már bugyi melltartó párosban várt, a törülközőtől megszabadulva egyből állva összeölelkeztünk heves csókok közben. Egy kis idő múlva sikerült tevékenységem közben megszabadítanom a melltartótól. Egyből megízleltem a ciciket, majd Alice elkezdet foglalkozni a lényeggel. Miközben én álltam ő leült az ágyra és mélytorkos elemeket is bevetve tett kedvemre. Időnként már, megijedtem, hogy túl erős fizikai behatásnak lesz kitéve kedvenc testrészem, de hál istennek bírta a strapát. Mikor egy kicsit csendesült a roham sikerült hátradöntenem és megszabadítanom a bugyitól. Egy nagyon kicsit foglalkoztam a nunival, majd összefonódva ölelgettük egymást az ágyon fekve folyamatos csókok közepette. Később megint kezelésbe vette kicsiént, de gyorsan védőfelszerelést kértem. Először én voltam alul, majd fordítottam a dolgon és felső pozícióban megtörtént a kitárazás. Hagyott lenyugodni nem sürgetett.
    Tisztálkodás után visszatérve a fürdőből, szinte szünet hagyása nélkül egyből elkezdtünk foglalkozni egymással, persze én egy kis pihenőt terveztem, de nem így alakult. Meg is lepett, hogy nem volt semmi probléma, simán működött minden. Rövid szájmunka, majd védelem felhelyezése és már kezdődött is a lovacska. Most nem volt kedvem fordítani, hanem megkértem, hogy végezzen ki. Az utódok a szájában végezték. Volt még időm, azt összebújva és közben beszélgetve töltöttük. Majd tisztálkodás és búcsú.
  • Elszámolás:

    A telefonban meg sem kérdeztem mennyi, a helyszínen javította szándékomat kisebb értékre. Szóval szerintem az új átlag alatt egy kicsivel.
  • Összkép:

    Egy percig sem bántam meg, hogy elmentem hozzá, végig normális, közvetlen volt, nem éreztem feszélyezve magam. Úgy érzem mindent megtett, ami tőle tellett, hogy jól érezzem magam. :-)
Happy Massage