• Beky

  • Beküldte:
  • Beky reagálása

    Kedves Lenny!
    Köszönöm Szépen a csodás beszámolód.
    Nagyon kedvesre és egyben óvatosra sikeredett:)
    Van egy kritikus rész, amit nem indokoltál, csak lepontoztad:) Szerintem attól tartva, hogy esetleg megbántódom és ismét éveket kell várnod mire eljutsz hozzám. Ez nagyon cuki:)
    A parkolás volt az egyik negatívum, de ahogy írtad egy kis kreativitással megoldható:)
    A másik kritikus rész a fürdő, amit én kifejtek hátha valakit érdekel, miért nem nyerte el a tetszésed, nem gondolom, hogy a masszázsom iránt érdeklődőknek ez befolyásolná a látogatási kedvét:)
    Azóta is mosolygok, ha eszembe jut az a mondat: "El kéne egy férfi a háznál"
    Jogosan kifogásoltad a wc ülőkét, ami "kétkezes"és a csöpögő tartályt, ami csöpög és valami nem stimmel vele:) Ezeket leszámítva megvoltál elégedve a fürdővel is:)
    Az építő, kedves ráadásul vicces kritikát szeretem és hasznosnak tartom.
    Nekem ezek a dolgok fel sem tűntek, pedig valószínű nem te voltál az első, akinek kényelmetlenséget okozott. Köszönöm, hogy jelezted, a javítás folyamatban van.
    Az elszámolás részhez még egy mondat.
    Az ajándékom értékének "csekélyessége" a programomban fellelhető erotikus tartalom minimális szerepében rejlik, a MASSZÁZS oldalon fellelhető erotikus szolgáltatásokhoz képest!

    Köszönöm a kitartásod, amit nagyra értékeltem, de mit sem ért volna, ha nem vagy egy kedves úriember, kellő humorral és karizmával.
    Azt hiszem a hosszú várakozás izgalma mindkettőnk számára, valamiféle megkönnyebbülést is jelentett, miután fény derült a válaszokra.Ennek a titokzatosságnak is köszönhető, hogy ez a találkozás Istenire sikeredett:)
    Ölelés és sok puszi

  • Egyeztetés:

    Az elmúlt 3 évben negyvenháromszor hívtam, ma a 3. hívásra felvette. Úgy meglepődtem, hogy végre siker koronázta kitartásomat, hogy csak nehezen tudtam elhebegni, hogy mit is szeretnék, meg mikor, meg hogy "vágyom-e többre"... de végül csak összejött. A találkozó legelején tisztáztuk a 43 hívás okát. Tökéletesen megértem.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, forgalmas helyen rendel. Én autóval mentem, tudom hogy nem könnyű arrafelé parkolni, így 2 utcával odébb az elsőre meglátott szabad helyen leparkoltam és sétáltam.
  • Helyszín:

    Régi bérház földszinti lakása, nem a modern kor igényeinek készült, de a célnak tökéletesen megfelel. Minden van, ami a szolgáltatáshoz szükséges. Tiszta és rend van.
  • Lány külseje:

    A képek alapján élt bennem egy kép, de a valóság annál sokkal jobb. Egy "érett", gyönyörű NŐ fogadott. Míg zuhanyoztam, átöltözött a masszázshoz. Joseph Pilatesnek hála remek az alakja, igazi, szép cicik, kerek popsi. Az arca, a szeme pont olyan, amilyet én nagyon tudok szeretni. Kívánni sem tudnék szebbet.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs kezdetén kikérdezett, hogy szeretem, van-e problémám és ehhez alkalmazkodva kezdett bele. Először letakart egy meleg törölközővel és szakszerű, hol erős, hol lágy mozdulatokkal a lábamtól a nyakamig átgyúrt. Közben alkalmunk nyílt ismerkedni, beszélgetni. Amikor csöndre vágytam, akkor csak hallgattunk én meg élveztem, ahogy a befeszült hátizmaimat kilazította.
  • Levezetés:

    A hirdetésében is egyértelmű, de telefonban is megerősítette, hogy csak kézi kényeztetést vállal. Fordulás után a lágy simogatások, finom érintések hatására pillanatok alatt megtelt az összes barlangos testem vérrel. Hosszú percekig élvezkedtem, néha gyors, időnként lassabb mozdulatain. Amikor érezte, hogy közeledik a vég, rátalált a helyes ritmusra és kivégzett, ahogy kell. Maradt még néhány percünk. Jól esett, hogy nem "zavart el", hanem kaptam még egy kis masszázst "levezetésnek".
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke az utóbbi idők legcsekélyebbje volt. Jeleztem is neki, de Ő ezt tartotta korrektnek. Én meg azt mondom, hogy a legjobb érték arány.
  • Összkép:

    Távozásom előtt még beszélgettünk egy kicsit. Ekkor tudtam igazán jól megfigyelni az arcát, a szemét. Nagyon tetszik. Nem csak kívülről, hanem a megnyilatkozásai is. Érdemes időnként kitartani a vágyaink mellett és kitartóan "üldözni"....
Happy Massage