• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Drágám :-) Nagyon örülök,hogy újra találkoztunk ,tudod mindig várom újra és újra és újra ....... :)))):D Imádlak és szerintem ebbe minden benne van nagyon fokozni nem tudom :) Várlak nagyon, és sms-t írj drágám ha nem érsz el ,tudod mindig válaszolok ahogy látom :) Millió csók neked addig is mindenedre :)))

  • Egyeztetés:

    Hosszabb kihagyás után kerestem fel az egyik kedvencemet. Telefon gyakorlatilag elérhetetlen, sms-ben viszont gördülékenyen tudtunk kommunikálni, és napokkal előtte egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    Voltam már ott, így elsőre odataláltam. Örs Vezér Terétől nem messze, sok busz, illetve trolijárattal. A forgalom elég nagy, a parkolás viszont meglepően könnyen ment, gyakorlatilag a bejáratnál tudtam megállni.
  • Helyszín:

    Masszőr barátnőjével együtt rendel, de a kollegina jelenlétőből semmit nem érzékeltem ezúttal sem. A szoba nagyon kulturált, a franciaágy kényelmes, hangulatvilágítás, kellemes zene a háttérben és egy nagy tükör az ággyal szemben. Bejutás a fürdőn keresztül, amin szintén nem találtam semmi kivetnivalót, sok tusfürdő, friss törülköző, és egy nagy adag szájvíz kispoharakkal.
  • Lány külseje:

    Minimálisan telt, fiatal lány, szép arccal, cica szemekkel. Kellemes tapintású, szolibarna bőr, szép cicik, markolni való popsi. Kérésemnek megfelelően egy szexi fehérneműben fogadott, amiből szinte minden kilátszott.
  • Action:

    Ezúttal is egy órára mentem. Érkezésem, és a kölcsönös üdvözlés után nem is húztam az időt, amikor megláttam Rubit a nagyon szexi fehérneműben, rögtön ledobáltam magamról a ruhákat, gyorsan elvégeztem a fürdőben a szokásos műveleteket. A szobába visszatérve állva kezdtük kényeztetni egymást, majd megkértem, hogy térdeljen elém, és szájjal folytassa. Változatos fejmozgással, és nyelvmunkával játszott a barátommal, de rövidesen átvettem az irányítást, és igénybe vettem a kedvencem, ami egyértelműen Rubival a legjobb: a mélytorkos kényszerfranciát. Megfogtam a fejét, és és így dugtam a száját, teljesen kikészítettem magam, de nem akartam, így gyorsan elmenni, ezért kértem, hogy a fenekem is vegye kezelésbe, így valamennyire lenyugodtam, egy keveset még én is nyalakodtam, majd gumit kértem, és szemből kezdtem punciban, de rövidesen váltottunk, és némi síkosító felhelyezése után a hátsó bejáratot vettem birtokba, és döngettem egészen a végemig. Hatalmasat élveztem a szűk popsijába, Rubi pedig elégedetten nézett rám. Törölgetés után, megfordultam, masszázs közben megbeszéltük a közelmúlt eseményeit, majd ismét kértem, hogy a nyelvével vegye kezelésbe előbb a már keményedő ezredest, majd a fenekem is. Gumihúzás, és egy rövidebb aktus után, a száját is dugtam, egészen addig, amíg a második adag is megérkezett, és a nyelvére élveztem, amit az utolsó cseppig eltüntetett. Pihenésképpen megittam egy pohár kólát, lezuhanyoztam, és érzékeny búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, mert így szokta kérni. Egy kis asztalra tettem, de amíg ott voltam végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Szerencsére a kihagyása nem látszott meg a teljesítményén, ezúttal is fantasztikusan éreztem magam a társaságában. Még biztos felkeresem.
Happy Massage