• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia..Köszönöm szépen a beszámolót.Tetszett a szomszéd megnevezés.Szerintem nagyon jól éreztük magunkat.Egyből egymásra hangolodtunk,és a kevés kis idő ellenére élveztük egymás társaságát.Köszönöm a kis randit.Remélem hogy talizunk még..Puszil Amanda.

 • Egyeztetés:

  Még kedden voltam Amandánál. Elsőre ugyan nem vette fel, de pár perc múlva visszahívott és meg is beszéltük fél óra múlva a randit. Kedves, közvetlen volt már a telefonban is.
 • Megközelítés:

  Angyalföld külső részén egy mellékutcában van a lakás. Autóval mentem, mivel ismerem a környéket, így egyszerű volt odajutni, de a GPS is pont odavisz. BKV-val lehet, hogy picit hosszabb idő. A parkolás fizetős de nem drága. A ház előtt bőven volt hely.
 • Helyszín:

  A lakás egy nem túl régi házban van. Belépve otthonos hangulat fogadott, nem túl nagy, de nekem tetszett. A szoba pont elég méretű, az ágy nagy és kényelmes, a fürdőben zuhanyfüggöny, sok tusfürdő, szájvíz, minden volt ami kell.
 • Lány külseje:

  Nekem ahogy ajtót nyitott, már megtetszett. Mintha csak a csinos szomszédhoz ugrottam volna át egy lopott órára. Amanda arcra nekem tetszett, testileg pedig teljesen megfelel a képeknek. Sok tini megirigyelhetné az alakját. Szép feszes mindenhol, vékony de sportos alakja van. Simán letagadhatna egy tizest:) És mellé kedves, közvetlen, tényleg érdeklődik a vendégei iránt.
 • Action:

  Kis beszélgetéssel indítottunk, majd el tusolni. Mire visszaértem, már csak egy kis bugyi volt rajta. Finom csókokkal indítottunk. Nem volt vad, szenvedélyes, de finom volt és nagyon jól esett. Majd felfedeztem a testét és a puncijánál kötöttem ki. Kényeztetésemre jól reagált, láthatólag élvezte. Majd ő akart nekem kedveskedni, de javaslatára 69-ben folytattuk. Ez remek döntés volt. Majd remek időérzékkel gumit húzott és kérdezte hogy szeretném. Ő próbált a kutyusra célozgatni, de először azt akartam hogy lovagoljon meg. Így is tett, hátulról beleült és vad vágtába kezdett. Majd rátértünk a kedvenc pózára. Hát én se bántam meg. Egyrészt a látvány miatt sem, nagyon szép formás popsija van, valamint nagyon jót szeretkeztünk így is. Ebben is lett végem, telelőttem a gumit. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le rólam, hanem megvárta míg én szállok ki. Kaptam papírtörlőt majd el tusolni és öltözés közben még beszélgettünk. Az ajtóban puszi majd búcsú.
 • Elszámolás:

  Az ajándék ott szóba se került, a végén odaadtam neki. Szerintem a pesti átlag alatt van. Én fél órát voltam nála, de lehet, hogy még megyek hozzá hosszabb időre is.
 • Összkép:

  Amanda egy kedves, közvetlen, de szolíd nő, Nekem nagyon bejött. Mind külsőre, mind hozzáállásra csak ajánlani tudom, annak aki nem a pornós feelinget keresi.
Happy Massage