• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Aquilam ! :)

    Mindig meglepsz egy csodálatos kis beszámolóval , imádom olvasni :) Örülök hogy egyik Istennőd lehetek :) Köszönöm ! ^^

    Várom a következő randit ! :) Örülök hogy tetszett amit megmutattam na de majd ha teljesen kész lesz kiváncsi vagyok mit fogsz szólni :)

    Sok-sok csók !! :)

  • Egyeztetés:

    Hét végén írtam neki priviben. Hétfőn jött a válasz: várlak. Ismerjük egymást. Soha nem volt egyikünk részéről sem a megbeszéltektől eltérés. A talijainkat pedig hagyjuk alakulni így csak az idő eljöttét kellett kivárnom.
  • Megközelítés:

    Tia immáron újra a XIV.-ben található. Lehet hogy miattam? Nekem az új helye nagyon kedvező. Gps odavezet. Parkoló hely bőven és ingyenes. Ez manapság már ritka.
    Míg mentem hozzá láttam a közelben trolit és buszt. Így úgy gondolom a tömegközlekedés sem rossz.
  • Helyszín:

    Nem ma épült parkosított lakótelep szépen fölújított háza. Kívül, belül tiszta rendezett.
    Lift nincs,de nem is szükséges. nem kell magasra menni. A kifulladás veszélye kizárt.
    Fölül kell bírálnom magam. Volt már,hogy a liftet nem vettem észre. Tiánál a másik szobát. No ettől még Ő egyedül használja. valamikor régen is így volt.
    A lakás frissen fölújított. A falak fehérek. Szeretem a fehér falakat, otthon éreztem egyből újra magam. Előszoba a nagyobb göncöknek. Szoba tágas, nagy franciaággyal, párnákkal és egy két aprósággal hova a maradékot rakhatod. Fürdő zuhany kabinnal és mindennel fölszerelve, bő választékban. Még pl. többféle dezodorral!! Számomra minden igényemet kielégítő tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Nem bánom, ha elfogultsággal vádoltok is, de most egy természeti csodát, egy csodás nőt próbálok szerény tehetségemmel leírni, jellemezni. Többször megtettem már. Nehéz róla újat mást írnom, de magamat idézve tán nem plágium. Mondhatnám azt is nézzétek meg képeit. Keressetek hibát, de ez mégis csak egy beszi lenne.
    Belépve ahogy lazán, örömmel zöld szemében, rám mosolyog, megjelennek arcán gödröcskéi, szép ívű ajka ép hogy csak megnyílik, kész végem van. Vékony anyagú sötét színű rövid ruha rajta. Átkarolom és puszi. Érzem az illatát. Vörös félhosszú hajába fúrom arcomat és mély levegőt veszek. Végig simítom testét. Konstatálom a bugyi hiányát és csodás fenekét. Domborodik és keményen illeszkedik tenyerembe. Ahogy nekem dől érzem melleit.Mellei eredetiek és csodásak. Túl tesznek még gyönyörű popsiján is. Súlyuk van és csodásan állnak. / Bárcsak lompim állna ilyen kitartóan, keményen. / Büszke, érzékeny bimbók ékesítik. Darázs derék, mi még kiemeli csípőjét, csodás fenekét. Combjai, lába mértani alakzatok. Nehéz még rajzolni is szebbet. Bőre egy árnyalattal sötétebb a fehérnél. Selymesen sima jó illatú élmény simogatni. Ami manapság ritkaság számba megy, tetkómentes. Ő így tökéletes alkotás. Nincs szükség sallangokra. Ezzel együtt szeretném leszögezni nem vagyok az ízléses tetkók ellen. Csillogó zöld szemek, kerek arc, mit egyenes félhosszú haja ellensúlyoz, foglal keretbe. Szerencse, hogy nem futunk össze vele, mert már egy dagadt bokájú, sánta pasi lennék. Miért is? Mert utána fordulnék ennek a bomba NŐNEK.
  • Action:

    Göncök le és irány a zuhany . Ki kísér, ajtót beteszi. Gyorsan végzek hisz fél órája fürödtem. Szárazra törlöm magam és robbanok vissza. Satu fék és csak bámulok ki a fejemből. Egy szobor, egy hibátlan /most közkívánatra nagybetűvel/ Istennő áll velem szemben ki kedvesen mosolyogva néz rám, bezsebelve elragadtatásom és hozzám lép és simul. Szája számra tapad és nyelve ajkaim közt pörög. Ahogy Tia úgy csókja is egyedi. Mellei mellkasomon és már nem is a földön állok. Kezeink járják útjukat. Mint kíváncsi Fáncsi minden hova betévednek. Türcsi lekerül, mi pedig az ágyon kötünk ki.
    Tiám hanyatt fekszik. Egyértelmű pozíció és én csókolom és mellei. Ingázom köztük, nehogy sértődés legyen. Szemeit behunyva adja át magát az élvezetnek. Kínálja melleit,sóhajtozva, mosolyogva tekergeti fejét. Ahogy fekszem rajta lábait széttárja, csípőjét megemeli. Veszem az adást és haladok lejjebb. Combjain kezdem és így közelítem a gyönyörök völgyét. Megremeg nyelvem érintésétől. Lélegzet visszafojtva mozdulatlanul fekszik. Nyalom ízletes finom punciját. Érzem ahogy elengedi magát. Fölnézek rá. Arcán élvezeti mosoly. Ez újabb lendületet ad. Igyekszem nyelvemmel a lehető legváltozatosabban ügyködni. Egyre jobban belelendülünk mindketten. Most már emeli csípejét és igazítja a puncit számhoz. Meg kell hagyni egészen ügyesek vagyunk és egyre hevesebbek. Hullámzik hasa és visszafogott sóhajok egyre sűrűbben. Kelyhébe is betolom nyelvem, mely rendesen termel. Puncija lucskos és végül megfeszül teste. Galád módon még nyalakodok, de fölhúz kedvesem és szánk összeforr. Nyelve eszeveszett módon pörög számban. Megfogom bimbóját, megremeg. Érzékeny minden pontja. Ismerem már, nem kérdés, hogy csúcsra jutott.
    Pihegve bújik belém, de keze már lompit keresi. Kézbe veszi babusgatja. Játszadozik vele. Olyan mintha dilemmázna mit is tegyek vele? Nem bír ellen állni a kísértésnek és oldalra helyezkedve szájával is megkóstolja. Először csak környezet, oszt végignyalja. Makknál elidőzik, majd beveszi és nyelve mint ventilátor pörög rajta. Aztán tövét fogva egyre mélyebbre veszi lompimat. Nincs koppanás, de eltüntette. Nyelve pedig folyamatosan körbe - körbe. Franciája ettől egyedi. Így csak Tia tudja szopni farkamat. Remegek mint meglékelt csatahajó a tengeren. Tia mint a magoló diák, csak folytatja elölről újra és újra. Megfordul fejemben, de neeem. Punciját akarom. Most én húzom föl. Teljes súlyával rajtam és csókolózunk. Hátára akarom fordítani, de az irány rossz és lent vagyok az ágyról. Tia fékezte lendületes pottyanásom. Jó erőben van. Nevetve helyezkedtünk immáron középre.
    Nyúl a védelemért. Egy két szopás, egy kis síkosító a hegyére és már rajtam is van. Lendületesen egyből tövig nyel puncija. Csináltuk változatosan. Rám borulva és fölegyenesedve. Ringtak mellei, mint szélben a harangok. nem is bírtam sokáig és kézbe vettem őket. Rajtuk keresztül adtam az ütemet. Észveszejtő, több irányú élvezet. Átfordultunk misszibe. Szeretkeztünk ebben a pózban is, nem alaphangon. Főleg miután átkulcsolta lábával derekam és húzott magába. Kontrollnak vége és keményen ostromoltam punciját. Minek eredménye egy remegős hörgős ősrobbanás részemről.
    Tiám hol tartott, hogy őszinte legyek nem tudom, de lemaradva tán nem nagyon volt. Hosszan nyugodtam le benne. Nem sürgetett, bírta súlyomat. És kaptam odaadó csókokat. Szétváltunk és akkurátusan megtakarított. Össze bújtunk és beszélgettünk. Téma volt bőven és a karácsonyi ajándékát is megmutatta. Csodálatos, értelmes, céljait elérő Tia. Érzi, tudja hogyan tegye föl az íre a pontot, tegye emlékezetessé a talit.
    Idő eltelt, sőt. Irány a fürdő, gyors öltözködés és búcsú csóók. Legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Számomra nincs jelentősége, mert mit kapok tőle annak nincs ellenértéke.
    De bővebb infó nincs ezért leírom.
    Az immár elterjedt új átlag.
  • Összkép:

    Nem ma voltam először nála, de belépve mindég rám néz olyan kartávolságnyiból végigmér mielőtt hozzám bújna. Nem tudom ilyenkor mi cikázik át agyán. Lehet fölméri állapotomat? De utána annál odaadóbb. Már előző nap sürgetem az időt. Mikor ott vagyok villám gyorsan elrepül. Persze ennek egyedüli oka Tia. Nincs pauza, nincs holtpont, csak egy igazi barátnős összegabalyodás. Egy örömteli szeretkezés. Feltölt és megfiatalít. Mikor érkeztem sütött a nap, kilépve szürke borús idő. Én mégis mosolyogva, szépnek láttam a világot. Köszönöm a rám fordított idődet Egyedi, csodálatos Istennőm. Csóókollak.
Happy Massage