• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolók.
    Egy dolgot azért a helyére tennék, " Ezután megfordítottam és a dákót a beszappanozott farpofái közt húzogattam." nálam ilyenre nincs lehetőség,Rád is szóltam.
    Aki ismer,ismeri azt a mondatom is,hogy óvszer nélkül nincs dörgölődés sem!
    A jövőben is ehhez tartom magam és szeretném ha mindenki más is,nem szeretnék evégett senkivel viaskodni,mert nem fogok,egy szempillantás alatt a folyosón fogja találni magát!
    Örültem,hogy újra láttalak.
    Pussz...Enikő.

  • Egyeztetés:

    simán ment minden. 2 hete le kellett mondanom az előre egyeztetett randit szinte az utolsó pillanatban, de nem lett belőle harag és megegyeztünk egy pótlásban kicsit később. Vtr-es bejelentkezést választottam újfent, de előtte telefonon is beszéltünk, hogy minden rendben legyen.
  • Megközelítés:

    ismerős a környék, megfordulok néha errefelé átutazóban. Gyalogos megközelítést választottam, a parkolás amúgy is rémálom a környéken, arról nem is beszélve, hogy minden fizetős. Aki el tud szakadni az autójától, jobban jár a BKV-vel.
  • Helyszín:

    a helyszín egy önálló több emeletes épület, nem lehet eltéveszteni. Már jártam itt előtte, szóval nem volt semmi meglepetés. Nagy tér van az épület előtt, nem az ajtó elől lesz senki elküldve, ha nem szimpatikus. A lakás szépen kialakított, tisztaság honol mindenhol. Tiszta fürdő, amiben minden kellék megtalálható. Enyhe félhomály, nem zavaró, minden látható. Kutyus felügyel a rendre, de most hirtelen nem emlékszem, hogy el volt zárva, vagy nyugiban volt. Mindenesetre nem vált főszereplővé.
  • Lány külseje:

    határozott nő benyomását kelti, az is. A képeknek megfelelően feszes test, látszik, hogy foglalkozik magával. Popsi szép kerek és jó kemény. Hosszabb a haja, mint mikor régebben találkoztunk, akkor vállig ért kb., de jól állt ez is. Így még úgysem láttam idáig. A képeken minden látszik az arcán kívül, határozott arcvonásai vannak, nem babaarc, passzol a személyiségéhez. A fogadóruha nem volt túlbonyolítva az előjátékra való tekintettel.
  • Action:

    megérkeztem az ismerős helyszínre, lepakoltam a cuccaimat, majd be a szobába és kezdődött a vetkőzés. Megszabadultunk a ruháinktól és irányt vettünk a fürdőbe, hogy a régi idők emlékére bónuszba kapott közös zuhanyt megejtsük. Gyorsan tusfürdőt rakott a kezére és azonnal a szerszám mosásába kezdett. A környéket is végig kezelte, majd marokra fogva a farkamat verve kérdezgette, hogy mit szeretek ebben. Álló farkamra mutattam, hogy ne kelljen túlmagyaráznom a dolgot. Ezután én következtem és alaposan bekentem a cickókat és végigmostam, majd lejjebb haladva a puncit kezdtem simogatni. Ezután megfordítottam és a dákót a beszappanozott farpofái közt húzogattam, végül marokra fogva megcsapkodtam vele a formás, kerek seggét.
    Hamarosan véget ért a műsor és visszatértünk a hálóba, ahol azonnal hasra feküdt és előkészítette a testápolót, amivel alaposan bekentem először a hátsó részeket. Amikor már a lábaknál jártam, beszorítottam a kolbászt a lábai közé és mozogtam le-föl. Kezdtem nagyon felizgulni, de azért még megkalapáltam brével a hátsóját, mielőtt kértem, hogy forduljon meg, hogy szemből is mindent átkenhessek. Itt is alaposan átkenve gyúrtam meg a melleket, a puncit nagyon nem vittem túlzásba, hogy az eredeti íze megmaradjon. Végül így is beszorítottam a lábai közé a virgácsot és löktem párat, mintha nem lettem volna totál felizgulva az eddigiektől.
    Miután alaposan be lett kenve mindenhol, hanyatt fektetett. Azonnal rátért a dákó környékének körbenyalására, majd a kellő felvezetés után a répának is minden oldalát végignyalta. Ezután kerültem a szájába, több, mint a felét azonnal bevéve kezdett bólogatni és határozottan szopni, majd kis idő után elnyelte az egészet és a torkával rászorított a belógó részére. Nagyon jó érzés volt, ahogy másodpercekig tartott teljesen elnyelve. Ezt többször megismételte, néha pihenésképpen a környéket karistolta a nyelvével. Kezdtem beleélni magam, mekkorát fogok így robbanni, de ekkor felpattant és gumiért nyúlt, hogy most már muszáj lenne jól megdugnom. Tetszett ez a határozottság, de szabadkoztam, hogy annyira felhúzott már, hogy nem fog sokáig tartani. Megnyugtatott, hogy rengeteg időnk van, ha úgy alakulna.
    Felpattintotta a védelmet és azonnal bepucsított elém, ami kezdésnek elég erős póz és kérdezte, hogy egyből akarom-e a hátsó bejáratot. Csábító ajánlat így kezdésnek, de mégis puncit választottam és pár óvatos kezdő húzás után azonnal tempós dugással folytattuk. Simán csúsztam be, nem kellett szenvedni és látszott, hogy nagyon kedvére volt a dolog. Tempósan löktem, ahogy csak tudtam és markoltam a hátsóját, közben csapkodtam is, amikor eszembe jutott. Nagyon élvezte, ahogy küldtem, többször is megremegett, de nem bírtam elég ideig, 10 percen belül éreztem, hogy jön a vég és megfordult, hogy az arcára élvezhessek. Utolsó pillanatig az alagútban voltam, ezért már jött a láva, mire megfordult, így nagy részét a cicikre lőttem, de megnyugtatott, hogy az arcára is jutott egy kevés. Mindegy volt hol landolt a végeredmény, mert én ekkor már jól voltam. Megtörölgetett, majd elment lemosakodni a fürdőbe. Ahogy magamhoz tértem, én is dobtam egy alvázmosást. Visszatérve kicsit dumáltunk, majd kértem, hogy feküdjön hanyatt, pihenésképp foglalkoznék vele szívesen.
    Ennek megfelelően elkezdtem játszani a mellekkel és körbeszopogattam a bimbókat, majd a lebuktam a puncihoz és a csík iránymutatását követve indultam a lepkeszárnyak felé. Hevesen vetettem bele magam a már nedves punciba és nyaltam-faltam minden részét. Úgy látszott nem esett neki rosszul a művelet, de ahogy egyre jobban melegedtünk bele, szólt, hogy már nem bírja tovább és megint dugnunk kell. Hason fekve kezdte keresni a kiegészítőket, közben mögé kerültem, széthúztam a farpofáit és jól körbenyaltam a hátsó bejáratot. Itt egy kicsit megakadt a mozdulatsora és élvezte kicsit a szituációt, de ettől még jobban dugni akart és nyújtózva nyúlt a gumiért, sőt ha már ott volt, a vibrijét is előkerítette és letette elérhető közelségbe. Kicsit még szopogatta a kígyót, hogy kő keménységű maradjon a gumihúzás alatt is, majd felkerült a szkafander.
    Újabb kérdés punci vagy popsi és én újból a puncit választottam, de most szemből hatoltam be. Azonnal lehetett komoly tempót diktálni, de ezt el is várta. Nagyot csattogtunk, miközben egyik lába a nyakamban volt. Ahogy hevesen keféltünk, egyszer csak bizsergő érzést éreztem a golyóim környékéről és láttam, hogy a vibri már nincs a helyén. Minden részt maszírozott vele, ami épp nem volt a punciban elmerülve. Kis idő elteltével megkért, hogy igazán felavathatnám a hátsó bejáratot is, mert már alig várja, hogy jól megdugom a seggét. Pózt is cseréltünk és kutyusban tettem be a hátsó alagútba. Intenzíven kezdtem kefélni, amivel igazán el lehet nyerni a tetszését, jöttek is ki a hangok és biztatott, hogy adjam csak neki, ne kíméljem. Többször is megremegett a hátsója, meg az egész teste, de nem tudnám egyértelműen megmondani, hogy valójában elment-e. Mindenesetre küldtem, hogy csak bírtam, csattogott a szeméremcsontom a kerek seggén. Olyan tempót mentünk ,hogy át is estem a holtponton, ezért a lábát felhajtva dugtam tovább, majd fölé állva, lábaimat váltva próbáltam mögötte térdelve tempózni. Végig ellendolgozott és tolta rám a kemény seggét, de éreztem, hogy nem bírom tovább folytatni, annyira elfáradtam. Ekkor felálltam az ágy mellé és a lábfejei közé dugva a kardot mozogtam tovább. Éreztem, hogy ez jó lehet, de totál kihajtottam magam, nem sikerült elsülnöm. Próbált felülve a szájába venni, de egyre gyengültem és egyre inkább az járt a fejemben, hogy mennyire el vagyok fáradva. Megpróbáltam kiverni magamnak, amire válaszként elkapta a vibrijét és tövig nyomva a puncijába húzogatta ki-be. Nagyon tetszett a látvány és meg is erősödtem odalent, de ahogy megszoktam a látványt, újból puhulni kezdtem. Közös megegyezéssel befejeztük itt az akciót, mert úgy tűnt nem lesz eredmény és az idő is már lejáró félben volt. Lezuhanyoztam, majd kicsit még csevegtünk és indultam tovább a dolgomra.
  • Elszámolás:

    véleményem szerint elég komoly a program, amit alapként tüntet fel. Nincs is vita, vagy szájhúzás egyik vagy másik igénybevétele esetén. Ezeket tényleg szívesen csinálja, úgy tűnik kellemest a hasznossal esete forog fenn. Extrák nincsenek. Végén rendeztük az átlagnál kedvezőbb feltételeket.
  • Összkép:

    nagyon régen találkoztunk utoljára, jó volt feleleveníteni a történteket, illetve túl is szárnyalni azokat. Annak ellenére, hogy másodszor nem tört ki az Etna, nagyon jól éreztem magam és remek indítása volt a napnak. Bújós, romantikus típusoknak nem ajánlom, viszont azoknak, akik szeretik a jó mélytorkot, a heves, intenzív szexet, popóval kombinálva, mint fő csapásirány, azoknak kihagyhatatlan.
Happy Massage