• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam , nem egyszerű mert elfoglalt a kisasszony , bár azt kijelenthetem megéri :-) !
    De írtam neki sms-t és amikor tudott válaszolt és már hívtam is , onnét meg hamar találtunk közös nevezőt .
  • Megközelítés:

    Na ez most sajnos bonyolult , nem azért mert nem ismerem arra a pályát , vagy hogy nem ad részletes pontos címet mert nem így van . Minden rendben a GPS oda visz , meg jártam már nála párszor , de most úgy túrják azt a környéket hogy.....nagyon.Parkoló volt...de most felbontva nehézkes , de a környéken megoldható majd kicsi séta , BKV-al lehet most egyszerűbb arrafelé!!
  • Helyszín:

    Nagyon hangulatos kis kuckó , tiszta rendezett jól felszerelt , a fürdő szintén , tusi , törölköző minden ahogy kell. Nekem maximálisan megfelelt , nem találtam semmi kivetnivalót !
  • Lány külseje:

    Na mikor megláttam a hírdetest nagyon megörültem , és nem csak a képek láttán ami maximálisan tükrözi a valóságot hanem hogy elérhető:-) ! Azt tudom mondani hogy Lívia nagyon szép arcú , kifejezetten jó alakkal megáldott vagy sporttal tesz érte de mindegy tehát nagyon csinos . Nem akarok ömlengeni , látni kell akinek a képek alapján bejön , annak az életben csalódás lesz pozitív értelemben ebben biztos vagyok !!!!!
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor két puszi , majd beszélgettünk nem találkoztunk jó másfél éve...repül az idő...de mindegy el zuhany ő addig átöltözött az utcai ruhából egy szexi bikinis szettbe fehér színben pompázott mire vissza értem. Hagytam előttem haladjon az emeletre a matrac felé :-PP retina masszázs...csak szólok...és nem feláras :-DD !! Én hasra vágtam magam majd olajjal elkezdett masszírozni a vállamtól,nyakamtól haladva végig a görcseimet oldva a derekamig a hátamat sem kímélve , én kértem meg is kaptam . Majd jött a comb és a vádli , nagyon finom volt és mikor a masszázs vége felé kezdtünk érni egyre mélyebben történtek a combomnál a benyúlások....és hát nehéz volt nem észlelni azokat a finom érintéseket...mégsem vagyok fából :-)) ! Közben az élet értelmesebb dolgairól is beszélgettünk mert vele lehet nem csak felszínes dolgokról!Javasolt egy fordulást , én ennek eleget téve törölköző még mindig rajtam de egyre jobban dudorodott a látványtól mert Lívia időközben levetette a bikini felső részét :-PP ! Nagyon szép mellei vannak...érdeklődtem hogy miközben ő olajozza a mellkasom én simogathatom-e és engedélyt megkapván...nem is haboztam :-D
  • Levezetés:

    Na tehát én simogattam és ő is engem és miközben rajtam ült érezhette hogy valami nyomja a törölköző alatt...hát igen nincs mit tenni a türcsi elrepült rólam...már alig vártam...nem kicsit nagyon ! Érzékien elkezdte simogatni a combomat majd ágaskodó közös barátunkat vette kezelésbe...olajos kéz jó hatással volt rám vagy a finom érintések.
    Finom csuszka melleivel.Egy érzéki nem sietős , nagyon finom levezetést kaptam , nagyon érti a kisasszony a kivégzési módszert... de valahogy a robbanást követően és a lecsillapodás után sem maradt bennem hiányérzet. Szépen letörölgetett miközben vissza tértem az élők sorába .Pihegés viz kortyolás és tusi öltözködés és fájó búcsú ! De tudom hogy még visszatérek ;-)) !
  • Elszámolás:

    A telefonban előre egyeztetett , a helyszínen sem változott , előre rendeztük én így szeretem és szerintem így korrekt :-) ! Biztos nem felejtem így el.
    A kerületi megszokott , szerintem az átlagos vagy max felette ezt nem tudom biztosra mert nem csak kimondottan masszázsban utazom :-D ha értitek , az élményért bőven megérte !
  • Összkép:

    Szuperül éreztem magam , egy remekbe szabott erotikus tartalmakat is magába foglaló finom masszázst kaptam egy NAGYON vonzó és SZÉP és szexi lánytol!! Én még biztos megyek még...ha elérhető lesz számomra és fogad! Csak ajánlani merem . Köszönöm az élményt ...csókolnám :-**
Happy Massage