• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a Beszámolokon találtam rá. Telefonon hívtam, egyből fel is vette a barátnője, s tájékoztatott a lehetőségekről, illetve az ajándék mértékéről.
  • Megközelítés:

    11. kerület csendesebb része, Móricz Zsigmond körtértől villamossal 7-8 megálló. A villamos szinte a ház előtt áll meg. Autóval közlekedőknek ingyenes parkolás a 10 emeletes panelek mellett.
  • Helyszín:

    10 emeletes ház felsőbb szintje. Többen vannak a lakásban, de Jessyca-n kívül senki mással nem találkoztam. A fürdő átlagos, de a célnak teljes mértékben megfelel, tiszta. A szoba elég nagy volt, jó nagy franciaággyal, a ruhát egy fotelbe le lehet tenni.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy aranyos, csinos csokilány :). Szép szilikonos cickókkal, feszes bőrrel lett megáldva. Nem csak szép, de értelmesen el lehetett vele beszélgetni sok mindenről (magyarul).
  • Action:

    A szokásos rituálét követően a fürdőszoba előtt várt ruha nélkül, s együtt mentünk be a szobába. Kis ismerkedést követően elkezdett franciázni. A kezét szinte nem is használta, nagyon tetszett ahogy köpködte a farkam, csodálatos élmény volt. Kértem hogy cseréljünk, s én kényeztettem. Élmény volt egy ilyen szép "mediterrán" leányzó punciját cirógatni. Átfordultunk 69-be, s mikor már nem bírtam sokáig gumit húztunk. Misszionárius pózban folytattuk, míg végem nem lett. Pihenés kép kaptam egy pohár vizet, ami jól esett, s beszélgettünk kicsit. Majd megbeszéltük, hogy jöhet a következő menet. Már alig vártam :) Elkezdett franciázni, ami természetesen ismét csodálatos érzés volt, s ezután jött a feketeleves. Pár perc múlva megszólalt a telefonja, Jessyca felpattant, s szólt hogy lejárt az időnk. Elsőnek azt hittem, hogy viccel, de sajnos nem. Felajánlotta hogy mehetek zuhanyozni, de ezt megoldottam otthon. Ő el ment zuhanyozni, én meg álló répával feküdtem a franciaágyon, majd felöltöztem, megvártam a leányzót, s távoztam. Korrekt volt, mert elnézést kért, de akkor sem esett jól.....
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagtól picit magasabb , viszont tényleg nem minden napi élményben részesülhet az ember. Nagyjából minden az alapban van, 1-2 dolog kivételével, ami az adatlapján egyértelműen látszik.
  • Összkép:

    Jessyca tényleg nem egy minden napi, aranyos csajszi. Összességében jól éreztem magam nála, leszámítva az utolsó pár percet. Elég kellemetlenül éreztem magam, hogy franciázás közben megszólal, hogy letelt az időnk. Persze az idő mindenkinek pénz, de akkor vagy ne kezdjünk bele a második menetbe, vagy állítsa be kb. 10 perccel előrébb az órát, s akkor tudjuk hogy még van annyi időnk, s eldöntjük mit lehet kihozni ez idő alatt. Legjobb megoldás lenne egy jól látható elektromos óra, amit mindenki lát, s tudja mi merre hány méter.
Happy Massage