• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, és egy ismerős, édes hang szólt bele. Másnapra kértem időpontot, rögtön jó is volt neki, amit mondtam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, van a közelben metró, busz, villamos, vasút is. Csendesebb utcáról lévén szó, a parkolás sem okozhat nagy gondot.
  • Helyszín:

    Egy sokemeletes ház emelete. A ház kívülről elég szerencsétlen színösszeállítású, de legalább könnyű kiszúrni pont emiatt. Belül hangolatos, modern berendezésű a lakás. Van hova pakolni a ruhát, és az ágy is ideális a huncutkodásra. A fürdőben van szájvíz, pohár, többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Általában a férfiakra mondják, hogy nem öregszenek, csak érnek. Brenda nem férfi, ezt tanúsíthatom, de ez mégis igaz rá :) Több mint egy éve voltam nála először (azóta többször), és bár már túl van a 30-on, azóta ha lehet, csak még szebb lett. Feszes bőr, kerek cicik és popsi, nőies idomok jellemzik őt, igazán tutajos nő.
  • Action:

    Érkezéskor szájrapuszival és öleléssel üdvözöltük egymást hosszú idő után. Mintha a barátnőjéhez térne haza az ember, ahhoz lehet hasonlítani a fogadtatást. Már be volt készítve a zene, jól ismeri az ízlésemet. Kis beszélgetés, közben bementünk a szobába, és tovább folytattuk a puszilkodást. Csak az segített elszakadni a szájától, hogy tudtam, fürdés után sokkal többet is kaphatok belőle.
    Úgy is lett, epikus csókot váltottunk, valami hihetetlenül jó Brendával csókolózni. Folytattam a nyakánál és a cicijénél is, ő pedig még lejjebb kalandozott, és üdvözölte régi barátját. Nagyon kellemes volt, de nekem is hiányzott az ő puncija, ezért alá kéredzkedtem és 69-ben folytattuk. Illatos és finom puncija van, nekem is jólesett nyalni, és neki is jólesett, hogy nyaltam, nem mintha olyan nehéz lenne Brendát a csúcsra juttatni :)
    Még a kellő pillanatban sikerült gumit kérnem, különben lemaradtam volna a lényegről. Lovacskával kezdtünk, közben sok-sok csókkal, végig az élvezés határán. Kitalálva a gondolatomat, cserét javasolt, így aztán mögé kerültem és a csípőjébe kapaszkodva folytattam, amit ő elkezdett. Bőven hangot adott az élvezetének, és húztam, ameddig csak bírtam, de azért csak elmentem végül. Ilyen szexet kívánok mindazoknak, akik hosszú idő után először esnek egymásnak!
    Kis pihenés után megtisztogatott és innivalóval kínált, egyébként abból is bőven van választék. Ami még hátravolt az időmből, azt beszélgetéssel töltöttük. Brendával mindig van közös téma, most sem volt másképp. Nem nézte az órát, én hoztam fel, hogy most már mennem kellene.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag, az első látogatásom óta nem változott. Utólag tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Brendában eddig sosem kellett csalódnom, most sem. Mindent megtesz azért, hogy a vendég jól érezze magát, az ágyban és azon kívül is. Ő egy tündér :)
Happy Massage