• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már hetekkel korábban felvettem a kapcsolatot Lottival, először telefonon, majd VTR-en keresztül, annak érdekében, hogy az ünnepek között biztosan fogadni tudjon. A visszaigazolás azonban csak a találka előtt két nappal jött, hivatkozva arra, hogy az ünnepek idején bizonytalan a programja. Az egyeztetés során többször váltottunk levelet, amelyek alkalmával Lotti nagyon kedves és együttműködő volt.
  • Megközelítés:

    A VTR levélváltásban Lotti nagyon pontos címet adott. Ez alapján a megközelítés nagyon könnyű volt. A találkozó helyéül szolgáló lakás az egyik nagy íronkról elnevezett körtérhez közel helyezkedett el, egy csendes mellékutcában. Én közjárművel érkeztem, észrevételem szerint az utcában és a közeli környéken parkolóhelyet találni nem könnyű.
  • Helyszín:

    A találkozó egy viszonylag jó karban lévő sorház nagyon jól berendezett és tiszta lakásában történt. A tetthely színhelyéül egy kicsi, de barátságosan berendezett szoba szolgált, nagy francia ággyal ellátva. Külön pozitívum, hogy a kisszobához külön egy kisméretű, de jól felszerelt fürdőszoba is csatlakozott. Ennek előnyeként a fürdésre menet és onnan jövet nem kellett kilesni, azt hogy mikor nem találkozom más személlyel. Az előszobából nyíló valószínüleg nagyobb szobában ugyanis egy másik lány is rendelt, viszonylag sűrű forgalommal.
  • Lány külseje:

    Már többedszer jártam Lottinál, ami abból következik, hogy a szexben nyújtott ügyessége mellett Ő egy fiatal és nagyon csinos lány. Úgyan olyan bombázó az alakja, mint amelyet a hírdetésében található képei mutatnak; gyönyörű szép, közepesnél nagyobb mellek, szűk csipő de nagyon szép kerek popsi és csodálatos lábak. Az arca a hírdetés képein nem látszik, de az is nagyon szép, gyönyörű ajkakkal és bájos mosollyal.
  • Action:

    Amint az ajtón, beléptem Lotti egy bikini szerű ruhában fogadott, amely nagyon jól kiemelte az alakját. Ismerősökhöz illő pusszantásokkal fogadtuk ismételt találkozásunkat. Egy kis csomaggal kívántam kedveskedni a hölgynek, lévén ünnepek körüli időszak, amely csokoládét és kedvenc parfümjét tartalmazta . Lotti nagyon örült az ajándéknak. Az előszobában levetettem a cipőmet, majd irányt vettem a kisszobába. Itt levetkőztem, a ruhákat az ágy melletti kisszékre tettem, kaptam egy finom puha és tiszta törülközőt és beléptem a fürdőszobába. A zuhanyzó peremén legalább 10 féle tusfürdő sorakozott, találomra kiválasztottam az egyiket és alaposan tisztálkodtam. A fürdést követően a mosdó polcán található szájvízzel öblítettem, a megfelelő szájhigienia érdekében.
    Kilépve a fürdőből Lotti az ágy mellett állva várt. Hatalmas csókcsatába kezdtünk, nem éppen alibi csókokkal, mindent beleadtunk. Lotti istenien csókol kitűnően használva az ajkait és a nyelvét. Lottinak ez lehet az egyik csodálatra méltó erőssége. Kis idő mulva az ágyra dőltünk, ahol tovább folytattuk a csókolózást, miközben kezemmel igyekeztem felmérni a teste domborulatait, homorulatait és mélyedéseit.
    A csókolózás után végigpusziltam Lotti testét, az arcától kezdve a nyakán, mellein, hasán és combjain keresztül egészen a lábujjakig. Megtapasztalhattam nagyon finom és bársonyonyos bőrét. Visszatértem a puncijához és elkezdtem ott nyalakodni. Elsősorban a csiklójára koncentráltam, időnként nyelvemmel be-be köszönve a hüvelyébe is. Először csak nagyon finoman nyalakodtam, majd egyre fokoztam a nyalakodásom intenzítását. Lotti észrevehetően élvezte e ténykedésemet, de ilyen módon a csúcsra nem tudtam eljuttatni.
    Jó hosszú idejű nyalakodásom után Lotti kezdett munkához. Franciás kényeztetésben részesítette a hímtagomat. Kitünő szájmunkával, nem málytorokkal, de megfelelő hosszúságban szánkázva ajkaival hímvesszőmön, intenzív orális kényeztetésben részesített.
    Egy idő után Lotti specialitása következett, a himvesszöm után váltott a popsim nyelves kényeztetésére. Hosszú időn keresztül mélyen, és sebes nyelvcsapásokkal részesített mennyei örömökben. Nem akartam viszonozás nélkül hagyni, ezért megfordultam és én kezdtem nyelvemmel kényeztetni Lotti popsiát. Nagyon bizarrnak, tűnt, de kellemes érzéseket gerjesztett mindkettőnk számára.
    Egy kissé elfáradtunk, nem csak a fizikai erölködésben, de tán az oriási élvezetek özönében is, ezért kicsit megpihentünk, mikoris Lotti a karomban pihent, fülembe lehelve lágy szusszantásait is.
    A pihenés után ismételten Lotti kezdett franciás kényeztetésbe. Tövig bekapva hímtagomat óriási szopásba kezdett. Időnként használta a kezét is, amire külön kértem is. A stimuláció ezen formája már olyan szintű volt a számomra, hogy nem tudtam visszatartani magamat, óriási élvezet közepette szinte elszálltam, hihetetlenül nagy orgazmus kísérete közepette.
    Feleszmélésem után Lotti egy szilviakendővel megtisztította hímtagomat az orgazmusom termékétől, még egy kicsit pihengettünk, miközben egy nagyon jót beszélgettünk. Közben felajánlotta Lotti, hogy megmasszíroz. Egy nagyon finom masszage következett, amely során a hölgy ugyancsak bizonyította ebbéli profizmusát is.
    A massage után ismételten megfürödtem, felöltöztem és búcsúcsokok kíséretében elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az utóbbi időben Lotti egy kissé növelte a rózsaszálak számát. Ennek megfelelően az enyhén a pesti átlag felett volt, az érték és az élvezetek arányát tekintve azonban nagyon megérte.
  • Összkép:

    Lotti egy fiatal, nagyon csinos hölgy. Mindíg nagyon élvezem a személyével közös találkozókat. Roppantul figyeli a partnere igényeit, és hogy azt minnél teljesebben kielégítse.
Happy Massage