• Cindyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Cindyke reagálása

    Drága Zoltán. Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű kulturáltan megfogalmazott beszámolódat. Emlékszem rád és várlak a héten a folytatásra:-) Addig is csókolak:-)

  • Egyeztetés:

    Telefonon, két héttel korábban sikertelenül próbáltam, most elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel, autóval is könnyű, frekventált hely. Parkolás fizetős, viszonylag kevés a parkolóhely,.
  • Helyszín:

    III. kerület, Lajos u. - Árpád fejedelem u. között, Amfiteátrumnál. Új építésű épület. Lakás szép, egyedül rendel.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő (arcképet előzetesen nem láttam róla)
  • Action:

    Mint minden beszámoló, ez is szubjektív élményeken alapul. Nem először, nem másodszor látogatok hölgyeket masszázs (és nem csak masszázs) miatt, van összehasonlítási alapom. Azoknak ajánlom elsősorban e sorokat, akik az érzéki, lágy érintéseken alapuló, hosszan tartó előjátékot kedvelik, elnyújtott orgazmussal. Ők nem minden napi érzéseket fognak átélni.

    Ha átnézem egy hirdető adatlapját, a fotók, bemutatkozó szöveg, vállalások alapján kialakítok egy képet magamban. Ezzel, gondolom, Ti is így vagytok. Nálam, ez a kép a találkozást követően általában soha nem egyezik a valósággal. Most sem. De most ellenkező értelemben: sokkal többet kaptam, mint amit előre elképzeltem, vagy egyáltalán elképzelhettem.

    Már a telefonban meglepett a hangja. Kissé mélyebb tónusú, tárgyilagos. Rövid, lényegre törő információk.

    Pontosan érkeztem. Amikor beléptem ajtaján, rápillantva, még nem éreztem a későbbi élmények előjelét. Szabályos arc, ápolt külső. Piros színű együttest viselt, –pont, mint egy bikini. Ez mindvégig rajta volt (tudom, ha kérem, leveszi), de ahogy későbbiekben látszik majd, ez szinte mellékes lehetőség marad. (Ezt sem hittem volna korábban…). Lásd: „ne alkoss hamis képet elképzelések alapján”. Alakja egyébként szerintem tökéletes: arányos, bőre feszes, nem vékony, nem telt, –ha nem tudnám korát, fiatalabbnak gondolnám. A leírást most áthelyezem jelen időbe, egyébként is annyira élénkek emlékeim, mintha minden most történne velem, pedig már eltelt 5 nap látogatásom óta…

    Utasításokat kapok: ruha, cipő hova kerüljön, elindul a szobába. Ahogy vetkőzöm, tekintetemmel követem Őt. Szép a mozgása, a mozdulatai, az első benyomásaim alapján erős személyiséget érzek, nagyon nőies külső megjelenéssel, amelyek így együtt jól érzékelhető erotikus kisugárzással veszik körül. Most érzem, nem átlagos szolgáltatóhoz érkeztem. Kezembe nyomja a fürdőlepedőt: „tusfürdő kád szélén, mosdó feletti polcon is van több, használd, amelyiket akarod”. A fürdő modern, tiszta, jól esik a forró zuhany a kinti hideg, szeles, esős idő után.

    Franciaágy, ezt szeretem. Kényelmes, tered ad a fantáziának is, még ha korlátozzák is azt az adatlapok vállalásai. (Szerintem sok hölgy azért fogad ingatag masszázságyon, hogy még a nem kérhető szolgáltatások illúzióit is kordában tartsa…). Klasszikus póz: hason fekszem a nagy ágyon, kissé széttett lábakkal, felhúzott karjaimon fejem félrefordítva pihen, ágy melletti tükörben nézem, ahogy mellém térdel, krémmel telt tenyereivel nyakamtól indulva kezd masszírozni. Közelről látom kézfejét, milyen szép, ápolt. Beszélgetünk, általános, hétköznapi dolgokról. Erősek, de finoman koordináltak a mozdulatai, tenyerét nem is érzem, inkább csak ujjai változatos játékát. Mögém térdel az ágyon, előrehajol, combjaival átöleli lábaim, izgatóan kellemes az érzés, a látvány. Lassan halad lejjebb, változatos kézmozgással, fokozatosan engedem át magam egy nyugodt, relaxáló állapotba. Már nem kezdeményezek beszélgetést, csendben, halk zene mellett, szendergő pislogással nézem Őt. A lábfejekhez érve a teljes testem ellazul. A tükörből még látom, ahogy lábaimat nagyobb terpeszbe nyitja, combjaim közé térdelve közelebb hajol hozzám, –aztán átfordítom fejem, bágyadtan becsukom szemeim…

    …és itt kezdődik az érzéki érintések számomra eddig ismeretlen világa. Újhegyeivel nagyon finoman, enyhén vibrálva, alig hozzám érve halad nyakamtól lefelé, a gerincvonalam mentén. Elakad a lélegzetem, kinyitom szemeim, meglepetésemben csak azt tudom alig hallhatóan kimondani: engem még soha életemben nem simogattak így… és ez valóban igaz is. Lassan fordulok meg, szemeit nézem, mosolyog (talán, most látom először mosolyogni), mindketten tudjuk: elvesztem. Most szemből, fölém hajolva halad mellkasomtól lefelé ágyékomig, ismétlődő érintésekkel, érzem, elgyengülök, erekcióm egyre erősebb, fokozatosan átveszi a hatalmat a testem felett. Már minden érintés megborzongat, mintha csak egyetlen idegvégződés lennék. A hihetetlenül lágy simogatásokat most már a férfiasságom körül érzem. Fölé hajol, újra becsukom szemeim, teljesen átadom testem. Az idő lelassul, meleg nyelve a nemi szervem tövétől lassan halad felfelé, aztán körben, minden irányból, míg végül forró szája körül öleli. Finoman, lassan mozgatja szájában, ha érzi, remegés lesz úrrá rajtam, kiengedi, kezével simogatja, amíg csillapodok, hogy aztán kezdje újra, és újra. Teljesen Ő irányít. Egyre sűrűbb hullámban tör rám a beteljesedés vágya, képtelen vagyok bármit is tenni ellene, végre érzem Ő is szorosabban öleli szájával, –így ér a gyönyör, remegve, zihálva.

    Nem szalad fürdőbe, nedves kendővel simogat, mellém fekszik, kicsit beszélgetünk, pontosan nem emlékszem miről, gondolom, elhangzik tőlem, hogy ilyen élményben még soha nem volt részem, szomorú, hogy az embernek ilyen közhely jut ilyenkor eszébe, de még teljesen hatása alatt vagyok. Öltözködni kezdek, nem szeretnék visszaélni türelmével.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, előre asztalon elhelyezve
  • Összkép:

    Az olyan hölgy, aki pusztán kisugárzásával, érintéseivel ilyen érzelmi állapotba tud hozni, számomra Istennő. Valójában a felejthetetlen jelző is helytálló: az, hogy hazafelé menet még mindig az átélt élmények hatása alatt vagyok, érthető. De hogy éjszaka felébredve álmatlanul forgolódok, több nap elteltével is rendszeresen visszatérnek, nem csillapodnak az emlékek,—akkor már szükségem van erős önkontrollra. És ennek a beszámolónak az elkészítésére.
Happy Massage