• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Elsősosrban azzal kezdeném, hogy a lakasban annyit dohanyzom, hogy este mikor mar nem fogadok vndéget kb fél szall cigit elszivok. Ennyire vagyok erős dohanyos csak, hogy 1 egesz cigit sem szívok el egyben. És napont 20 alkalommal szellőztetek kb.Miután te megjegyezted, hogy soha nem cigiztél és erzed a csokomon a cigit, mar nem igazán probalkoztam ezzel. De minden vendeg előtt fogatmosok dohanyzas nelkül!!! Ha téged ennyire zavar ha vki dohanyzik akkor olyan lanyt valassz legközelebb akinek az adatlapjan az van feltüntetve nem dohanyzik!
    A parkolas este es hetvegen nem fizetős! Senki nem sirt meg, hogy nem tudott parkolni!!!
    A fürdőben ugyan nem müanyag eldobhato poharam, hanem 3-4 szaz forintos rossmanos fogmosopohar es hasonlo ertekü fogkefe kikeszitve mindig!!! Nem tudom ezt hogy nem vetted esre! Ahogy az egyik vendeg elmegy mar rakom is ki a következő szettet! Minimum 1 szajviz, 2 ferfidezodor, tussfürdök böven stb.
    Remélem, hogy több szerencsenk nem lesz egymáshoz a jövőben! Nem várlak vissza!

  • Egyeztetés:

    Mindent gyorsan és egyszerűen meg tudtunk beszélni. Szerencsém volt, mert Zirisz rugalmas tudott lenni éppen, és az általam kért időpont neki is megfelelt.
  • Megközelítés:

    Számomra nem okozott gondot, mert már ismerem a környéket. Autóval érkezőknek a parkolás nem minden esetben egyszerű és mindenképpen fizetős. Tömegközlekedőknek, akár a Lehel tér felől, metróval, vagy más járművekkel is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    A tett színhelye egy újépítésű-, nagy háztömb, egyik épülete. A ház teljesen rendben van, a lakás a célnak megfelel és a diszkréció garantált. Engem egy kicsit zavart a dohány illat, ami belépéskor megcsapott. Ez egyéni ízlés kérdése. Az én szaglószervem elég érzékeny rá. A fürdőt közvetlenül a hálószobából lehet megközelíteni, és nekem egyetlen dolog hiányzott, az eldobható szájöblítős poharak. Mindent összevetve teljesen rendben volt.
  • Lány külseje:

    Zirisz egy szexi selyem felsőben és magas sarkú szettben fogadott, amit később gyorsan ledobott és alatta egy szexi fehérnemű izgató látványa fogadott. Ahogy azt többen írták, magával ragadó az energikus, cserfes, csacsogós személyisége, ami percek alatt oldottá és jókedvűvé tett. Bár a képek alapján egy kicsit más látványra számítottam, az összahatás így is vonzó és izgató.
  • Action:

    Miután a fürdőben végeztem, a hálószobában talákoztunk, ahol rögtön az ágyra helyezkedve, Zirisz kényeztetésembe kezdett. Szenvedélyesen és izgatóan tüntette el egyre inkább meredező kéjtagomat. Gyengéden, de mégis vadóc módjára szopott.
    Miután a maradék fehérneműtől is megszabadultunk, először alulről, majd hátulról, végül missziben kaptam el, ami közben többször is élvezett. Ettől a dolog egyre izgatóbb volt, így gyorsan végem lett - szemből. Ezután sem tétlenkedett, mivel csevegősen és energikusan hasra fordított és egy hátmasszázsba kezdett. Ez először nyugtató, majd újra izgató volt, és rövidesen ismét a szájában találtam magam.
    Egy lassú és érzéki lovaglás után, megint élvezett. Mögé kerültem, és gyors kutyus pózban mégegyszer kivégzett, ami után már beszélgettünk csak pihentünk, mindketten.
  • Elszámolás:

    Mindent a megbeszéltek szerint rendeztünk, az elején. Ezután felszabadultan élveztük egymás társaságát. Összességében teljesen megérte.
  • Összkép:

    Néhány szempontból váratlan élmény volt a Zirisszel eltöltött egy óra. Nagyon kellemes emlékkel távoztam.
Happy Massage