• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Szia Draga!:)
    Koszonom szepen a bizalmat es orulok, hogy nem okoztam csalodast!:) varlak legkozelebb is:) puszii

  • Egyeztetés:

    Már előző nap hívtam, hogy mikor elérhető és mik a feltételek? Azonnal felvette és kért, hogy hívjam vissza. Meg is történt és megbeszéltünk másnapra egy randevút, azzal a kéréssel, hogy előtte is jelentkezzem. Végig minden problémamentesen ment, bármikor azonnal elértem, vagy jelezte, ha nem volt jó. SMS váltás is történt, ott is gyors, pontos és aranyos válaszokat kaptam. :)
  • Megközelítés:

    Korrektül megadott címet kaptam, amely közel van mindenféle tökmegközlekedési lehetőséghez. Mivel este mentem, és szerencsém volt, azonnal tudtam parkolni szinte az ajtóban, de ez nap közben valószínűleg sokkal problémásabb és persze fizetős.
  • Helyszín:

    Miután megkaptam az instrukciókat (kapukód, lakás), már az ajtóban várt egy gyönyörű lány, egy törölközőbe csomagolva, huncut mosollyal... Nemrég költözött ebbe az új lakásba, ami nagyon szépen berendezett, hatalmas nappalival, kellems színekkel, diszkrét fürdővel és hancúrozásra kíválóan alkalmas hálószobával... Az ágy nagyméretű, strapabíró, a környezet kimondottan jó hangulatú, barátságos.
  • Lány külseje:

    Vivienn egy bombázó, aki sok erőfeszítést tesz az alakjáért, ahogy az a képeken is látható. Az igazsághoz hozzátartozik ugyan, hogy jelenleg picit téliesebb a képeknél (akinek van köze fitneszhez az érti), de ritkán fogtok keményebb fenékkel találkozni... Nagyon arányos, bársonyos bőrrel, frissen igazított orral, csillogó szemekkel, közvetlen és "barátnős" hozzáállással. Engem elsőre levett a lábamról.
  • Action:

    Ahogy már korábban, SMS-ben kértem együtt fürdéssel kezdtük a programot. Jó ötlet volt! Végigsimogatni ezt a testet, eljátszani egymással a meleg zuhany alatt jól beindította az érzékeket és megteremtette a hangulatot a folytatáshoz, rövidesen így a háló felé vttük az irányt, miközben kellemes elcsevegtünk mindenféléről.
    Odabenn persze komolyabbra fordult a hangulat, hiszen éreztem, hogy itt teljesíteni érdemes, ha igazán jól akarom érezni magam... Mivel a fürdés már felkorbácsolt, a csókolózás hamar natúr franciázásba fordult át, amit Vivienn kezdett, finoman, érzékien, de persze nem bírtam magammal és hamar kölcsönössé fajult a dolog...
    Gyönyörű, kicsit rejtőzkődő kagylócska, amit megéri előcsalogatni, mert igényli és jól reagál a kényeztetésre... Részletekbe itt nem túlságosan belemenve jól érzetük magunkat mindketten, amit a hangos sóhajok többször meg is erősítettek... A nagy csatázás közepette azért szerencsére nem feledkeztem meg teljesen magamról így kértem, hogy öltözzünk fel és így is essünk egymásnak... A klasszikus után hátulról támadtam és milyen jól tettem! Isteni popsi, markolászni való amíg bírod szusszal... A többire nem emlékszem pontosan... ;)
  • Elszámolás:

    Meglepetések és óranézegetés nélküli, semmi siettetés vagy bármilyen szempontból kényelmetlen dolog nem volt természetesen, helyette jót beszélgettünk és ütöttük el közösen az időt...
  • Összkép:

    Számomra nagyon kellemes és megismételendő élménnyel gazdagodtam, amit sejtettem ugyan a képek alapján, de a valóság még a várakozásaimra is pozitívan cáfolt rá. Kedves lány, akivel jó beszélgetni és "tornázni" egyaránt, és aki végig kedvességgel és igazi beindító dögösséggel bombázta érzékeimet. Miért nem jöttem előbb? :)
Happy Massage