• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint általában mindig, most is az előző randi alkalmával egyeztettük ezt az időpontot. A bizalom töretlen mindkét részről, így további egyeztetésre, pontosításra nincs szükség.
  • Megközelítés:

    Évek óta vendége vagyok Nikinek, s talán már bekötött szemmel is odatalálnék hozzá. Egy nagy lakótelepen, főúthoz, villamoshoz, buszhoz közel található a rendelő. A parkolás ingyenes, szabad hely mindig akad. A házba való bejutáshoz ajánlatos Niki telefonos segítségét kérni, a számkód ismeretével azonban nem ördöngösség.
  • Helyszín:

    Igazi kéjkuckó! Niki elképzelése alapján egyedivé alakított panel lakás. Minden kényes igényt kielégítően felszerelt fürdő; étkező-konyha; háló -a tetthely- hatalmas franciaággyal, sok párnával, egész falas tükör, led- világítás, halk zene. Niki ízlését dicséri minden!
  • Lány külseje:

    Niki számomra a NŐ megtestesítője. Átlagos magasság, karcsú, arányos, nőiesen izmos test, szőke(festett) haj, éppen növeszti, szép arc, mosolygó, huncut kék szemek, pont tenyérbe illő cicik, apró, málna bimbókkal, darázs derék, szép hosszú combok, izmos vádli. Mindez szolidan szolizva.
  • Action:

    Parkolás után kis séta, kód beütve, lifttel fel az emeletre, telefon hosszan kicseng. Közben érkezik a másik lift, diszkréció miatt látótérből el. De semmi gond! Niki jött meg. Együtt megyünk be a lakásba, üdvözlő puszik, kis csevej, majd Niki javaslatára vetkőzés. Miközben lehántom magamról a ruhadarabokat, újra megcsodálom Niki melltartóból előbukkanó kebleit. Nem tudok betelni velük, annyira tökéletesek, izgatóak. Kívánatos, karcsú testét követve megyek utána a fürdőszobába, szememet gömbölyű popsiján legeltetve. Útközben kapok egy illatos, puha törölközőt, egy mosoly kíséretében. Közös zuhany, alapos mosdatás, törölközés.
    Már a hálóban érem utól partnernőmet, ahol elfoglalta az ágy közepét, így én is leheveredem mellé. Beszélgetünk kicsit, de a kezeim már elindulnak felefedező útjukra. Simogatom selymes bőrét, gyors csókot lehelek a nyakára, majd nyelvem végig húzom a nyaka vonalán egészen a váll puha gödröcskéjéig. Kezem a mellére csúsztatom, tenyerembe fogom apró, kemény melleit, a csábító halmokat. A mellbimbója megkeményedik, szinte szúrja a tenyerem. Éhes ajkamat a bimbóra tapasztom, óvatosan szívni kezdem, nyelvemmel nyalogatom, körözök rajta, majd az ikertestvérét is hasonló kényeztetésben részesítem.
    Közben Niki is keresi a játékszerét s megtalálva meredező farkamat kezébe fogva dédelgeti. A ciciket magukra hagyva szájammal, nyelvemmel fényes nyálcsíkot hagyva puha bőrén dél felé veszem az irányt. De Niki nem hagyja, hogy célba érjek; oldalra majd hasra fordulva várja az újabb támadást.
    Nem is váratom sokáig. Ráhajolok, testemmel betakarom, az ágaskodó Kiscserkészt combja közé nyomva ingerkedek vele. Végig puszilom tarkóját, gerince vonalát le egészen a popsik félgömbjeihez. Csókolgatom, nyalogatom, kezemmel gyúrom izmos hátsóját. Fejem befúrom a két combja közé, nyelvemmel kutakodom, keresem kéjbarlangjának bejáratát. Nyelvem rövid, így csak az ánusza kap nyelves kényeztetést. Ellenkezést nem észlelve merészebben folytatom.
    Nem sokkal később Niki halkan megkérdezi: - Szereted a seggem …(név)? – Mindenedet szeretem!- válaszolom felegyenesedve. – Ha nekem jó volt, neked sem fog rosszul esni! Feküdj hasra! -kapom a visszautasíthatatlan parancsot. Nem ellenkezem.
    Hasra fordulva a hátamra fekszik. Csúszkál rajtam, cicije a hátamat karistolja, csupasz vénuszdombja a fenekemet masszírozza. Csókolja a nyakamat, vállamat, karomat, hátamat, lemegy a fenekemig. Lábaimat széttolja. Nyelvével a golyóimat keresi, a gát környékét nyaldossa óvatosan, az ánuszt sem kihagyva.
    Testem néha összerándul, megborzongva a gyönyörtől felnyögök, izmaim megfeszülnek. Többet akarok! Megfordulva szemébe nézek, tekintetünk találkozik. Az olajos flakonért nyúl, mellkasát beolajozza. Szemem behunyva várom a csodát! És máris magamon érzem kemény melleit! Combomon, farkamon, hasamon, mellkasomon csúszkál, meredező málnácskáival bőrömre rajzol. Visszatér a Kiscserkészhez, ingerkedik vele, óvatosan nyalogatja, szájába veszi, élvezettel szopogatja.
    Ezt alig lehet bírni épp ésszel! Kényszerítve magamat felülök. Kérem, hogy én is kényeztethessem!
    -Gondolatolvasó vagy! – mondja, miközben már fordul is a 69-hez. Lábát átemelve, szájam elé kerül illatos puncija. Kezemmel combjait átkarolva, popsiját cirógatva nyelvemmel lassan, gondosan kutakodni kezdek lába közt, szeméremajkait nyalogatom, végig húzva nyelvem a sötét hasadékon, aztán bedugom a nyelvem az ajkak közé, megkeresem duzzadó csiklóját, a kis dudort. Nyelvem ide-oda siklik az apró, érzékeny kis pöckön. Niki lábai időnként önkéntelenül megrándulnak, jelezve, hogy jó úton járok. Egyre hevesebben jár a nyelvem, szájam, egy pillanatra sem tágítok a csodálatos helyről.
    Közben Niki sem tétlenkedik! Érzem száját a farkamon, de figyelmem inkább az Ő örömére koncentrálódik. Nem is várat sokáig! Halkan nyöszörög, teste megfeszül, összerándul, fejét combomra hajtja, s élvez. Szájamat punciján nyugtatom, hagyom lenyugodni.
    Kis idő múlva erőt véve magán óvszerért nyúl, fogával feltépi, rám néz. Látom szemében az átsuhanó gondolatot. – Mit találtál ki a folytatáshoz? - kérdezem mosolyogva. – Már nagyon ismersz! – mondja Ő nevetve. – Volt rá időm! Hat és fél év. - vigyorgok önelégülten. Közben szájával felhelyezi az óvszert, s hátat fordítva, guggolva magába fogadja a Kiscserkészt. Lassan, óvatosan helyezkedve kezdi a mozgást. Le, fel… Belelendül, én is besegítek; guggolásból térdelésbe vált s újra a lovak közé csap; le, fel, előre, hátra mozog. Kezemmel melleit markolászom, simogatom. Niki nyöszörög, hangja felerősödik, nyögdécsel, elérkezett az újabb gyönyör. Pár pillanat múlva elönti a mámor, teste megfeszül, elélvez!
    Kis pihenés után misszibe, kedvenc pózomba kérem magam. Niki hanyat fekve széttárja combjait, hogy kitárulkozva, nedvesen, forrón újra magába fogadjon. Lábát vállamra téve magához húz, szerszámom ellenállás nélkül siklik be tocsogó nunijába. Mennyei érzés! Lassan ritmikus mozgásba kezdek, óvatosan, fokozatosan gyorsítva. Érzem, hogy Niki is rásegít, rámozog. A vágytól lihegve, hangosan zihálva, nyögdécselve, nyöszörögve hajszoljuk egymást a gyönyör, a beteljesülés felé.
    Nem is sokára vágyam eléri a csúcspontot! Vakító fehérséget látok a szemem előtt és olyan ürességbe zuhanok, ahol nem létezik más csak a földöntúli gyönyör! Másodpercekig nem tudok magamhoz térni, azt hiszem az utóbbi idők legemésztőbb orgazmusát élem át.
    Bárgyú vigyorral arcomon nézem Niki gyönyörű arcát miközben visszatérek a valóságba. Szemét behunyva homlokát dörzsölgeti, megfájdult a feje.
    Lassan magunkhoz térünk. Így összefonódva még beszélgetünk kicsit, majd óvatosan kihúzódom belőle. Niki megszabadít a gumitól, megtörölget.
    Gyors mosakodás, öltözés, egyeztetés a következő randiról.
    Együtt megyünk le a lifttel, búcsú puszik, BUÉK, és ki-ki a saját járművével visszatér a való életébe.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem, a debreceni átlag. Évek óta nem változik, hiszen szóba sem kerül. A kissé megkésett karácsonyi meglepivel borítékban, az ajándékos tasakba rejtve a randi elején átadtam.
  • Összkép:

    Mint írtam Niki számomra a NŐ! Testi adottságaival, szexuális kisugárzásával, a szexhez való hozzáállásával, tapasztalatával ISTENNŐként tekintek rá. Bár korábbi érzelmeim, melyet irányában tápláltam, megkoptak, az iránta való rajongásom nem változott. Remélem még hosszú ideig fogok Nikinél testi-lelki felüdülést keresni és találni!
Happy Massage