• Barbi

  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az értékelésed!
    Várlak máskor is szeretettel, hasonló élmények reményében. :)
    Puszi:
    Barbi

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, jártam már nála egy hete. A két találkozó hasonlóan magas színvonalon lett lebonyolítva hála a vendéglátómnak, ezért úgy gondolom a legfrissebb élményem osztom meg veletek.

    Általában a kolléganők kezelik a telefont ezen a helyen, most sem történt ez másként. Bízva a szalon minőségében nem volt ellenvetésem annak ellenére sem, hogy nem sikerült beszélnem Barbival telefonon egyszer sem.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Marinapart. Olvasni lehet róla jókat és kevésbé jókat is. Én szeretem a helyet, az egy lakóparkra eső masszázsszalonok száma szerintem itt a legmagasabb az egész világon. Pláza közel, BKV-val és autóval is egyszerű. Az utca egy vízen közlekedő emelőeszközről van elnevezve, annak is Dunától távolabb lévő felén található a szalon.
  • Helyszín:

    Jártam már egy két helyen pályafutásom során, de ki kell mondjam, ez a legigényesebb és legfelszereltebb szalon az összes közül. Fürdő tiszta rendezett, a világítás és a tükrök elhelyezése (pl. plafonon) párját ritkítja. Amikor belép az ember tisztaság és masszázsszalonhoz illő hangulatos légkör fogadja mindenhol. A törülköző minőségi pamut és mellesleg friss illatú, lehet választan masszázspad és tatami között. Figyelnek minden apró részletre. A kedvencem a fürdőszobában lévő kis táblácska. Masszázsolajból és krémből hatalmas a választék, csakúgy mint tusfürdőből és szájvíz is rendelkezésre áll mind a 2 fürdőszobában.
  • Lány külseje:

    Ezt a részt nehéz lesz szavakba öntenem, talán úgy fogalmazhatnék legegyszerűbben, hogy egy igazi nagyvad. :) Na persze a szó átvitt értelmében mert kb. a kiírtnak megfelelő 165cm magas csajszi, akinek a fenekét még a Brazil Copacabana beachen is megbámulják a hasonló látványhoz hozzászokott szemek. Mellei szépek és arányosak, de legjobban nekem az arca tetszett. Gyakorlatilag nem tudnék belekötni, tutajos szemek, szép vastag száj, szépen ívelt orrocska és olyan erotikus kisugárzás, hogy azonnal megszeretnéd kapni. Minimális tetkó és maximális higiénia és nem mellesleg jó ízlés jellemzi fehérneműk terén. Engem egy fekete együttesben fogadott, tanga és combharisnya valamint melltartó, perfect.
  • Erotikus masszázs:

    1.5 órára mentem második alkalommal és a két kényeztetés között került sor a masszázsra.
    Szakavatott mozdulatokkal látott neki munkásságának, pont kellő erősséggel és alapossággal. Közben jókat beszélgettünk, igazán jó humora van, könnyen megtaláltuk a közös hangot ismét, ami már az előző találkozás alkalmával is megalapozta a szimpátiát kettőnk között.

    Kérésemre elidőzött a kritikusabb pontoknál miközben a tükörben csodálhattam a természet eme ajándékát. Kiemelném hátának ívét, miközben látta merre kalandozik a tekintetem direkt úgy fordult a tükör felé, hogy még jobban végem legyen a látványtól Mivel szimpatikusnak találtattam ezért már a masszázs elején lekerült a bugyi, de erről majd később, minden esetre lehetett nézelődni és tisztelet tudóan simogatni, már amikor volt rá lehetőségem és nem elalélni készültem a masszázsától (is). Egész testet érintő masszázst kaptam némi csúszkával vegyítve a fordulások előtt, és nem volt rest bevetni a ciciket illetve lovagló pózban ráfogva a szerszámra a háta mögött "azt" imitálva. Szóval van itt minden kérem, ha az ember türelmes, tisztelet tudó és és ne adj Isten, szimpatikus is.
  • Levezetés:

    Szóval a kényeztetés, mostanában nem írtam, idő hiányában pedig volt egy két kalandom az elmúlt időszakban is, de mos úgy éreztem Barbi megérdemel egy részletes beszámolót ha már nekem ilyen maradandó élményt nyújtott.

    A mostani ajtónyitásnál már a döbbenet elmaradt, inkább csak nyugtáztam magamban, hogy megérte visszajönni, főleg mikor az ölelés és puszi után hátat fordított nekem. Ezt látni és érezni kell, látszik hogy ésszel edz (értsd. súllyal guggol) ezért idomai még jobban kikerekednek ott ahol kell. Egyből az járt a fejemben, hogy a édes kis farpofák közé tegyem az arcom ismét... :D Gyorsan átbeszéltük kivel mi történt az ünnepek alatt, majd törülköző a kézbe és kisvártatva vissza a szobába, ahol már szinte olvasta a gondolataimat ugyanis hason fekve várt már rám. Úgy voltam vele, hogy megmasszírozom de ahogy fölé térdeltem gyorsan le is tettem eme gondolatokról és miközben beszélgettünk már nyelvvel és kézzel fedeztem fel a tangát és ami alatta van. Ismét ötösre vizsgáztam nyelvtanból és megdicsért, de már akkor tudtam, hogy tetszik neki amikor rátolta a pucsítva a fenekét az arcomra, hogy még jobban hozzáférjek. Egy UFC meccsen nincs annyi pozícióváltás a szőnyegen, mint amennyit mi egymással leműveltünk a tatamin mindkettőnk legnagyobb közös örömére. Volt itt kalsszik 69, volt hogy csak Ő, volt hogy csak én, volt itt hátulról négykézláb nyalakodás és még csak amit el lehet képzelni, a vég egyfajta 69-es oldalt fekvős pózban ért minket. Oldalt feküdve átkarolva derekát húztam az arcomba a punciját miközben ő szorgosan szopott és nyögdécselt a másik végen. A legjobb pillanatok azok voltak amikor kezdtem érezni, hogy mindjárt jó lesz neki ezért leállt a kényeztetésemmel de a farkam a szájában felejettük így én toltam neki csípőből miközben nyaltam és élvezett. Kis pihi majd meghálálva az eddigiket kérésemre megpróbált mélyebbre is leengedni kisebb sikerrel, de annál nagyobb lelkesedéssel, viszont az erős vákumos cuppogós cumika meghozta a hatását és a melleire irányítva mentem el miközben az oldalamon feküdve könyörögtem kegyelemért. :D

    A 2. hasonlóan az elsőhöz kölcsönösséggel kezdődött majd javasoltam, hogy mi lenne ha felülnék a kanapéra Ő meg elém térdelne, nem volt ellenére a dolog, a farkam ismét hadrendbe állt és itt már hagytam, hogy mutassa be mit tud, nem voltak zavaró tényezők (értsd én). Csodás furulya leckébe kezdett ismét, kissé pesszimista voltam mikor az órára néztem mert már nem sok időnk volt, de olyan rendesen kivégzett az ajkaival olyan hamar, hogy még magam is meglepődtem. Igazi pornós feeling volt ahogy térdelt előttem és élvezte, hogy azt tesz velem amit akar. Sokszor csak a gólyókat cuppogtatta, máskor a makkomat. BigBang to the tits ismét, utána pedig próbáltam elkóvályogni a fürdőszobáig..
  • Elszámolás:

    Utólag történt, új pesti 1.5 órás átlag, a kapott élményekért cserébe bagatell összeg, első alkalommal megtoldottam a kivételes bánásmódért cserébe, most ez valahogy elmaradt.
  • Összkép:

    Barbi fantasztikus csaj, most kezdte a masszázst, ezért még nagyon lelkesen és őszintén műveli, persze ehhez kell egy másik fél is akivel megvan az összhang. Köszi Barbi, remélem találkozunk ismét, illetve elnézve a szalon kínálatát, akár 3-as program is kilátásban van. :)
Happy Massage