• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, másodjára fel is vette. Könnyen egyeztettünk, készséges és aranyos volt. Alaposan tájékoztatott mindenről. A randi napjának reggelén kért egy megerősítő smst.
  • Megközelítés:

    A cím abszolút egyértelmű volt, autóval érkeztem gps segítségével, gond nélkül. A közelben akad ingyenes parkoló is.
    A tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak abszolút megfelel, egy rossz szavam sem lehet rá. Tisztaság és rend van.
    Kellemes hangulat világítás van, az ágy megfelelő méretű és kényelmes.
    A fürdőben nincs gond a higiéniával és minden megtalálható amire az emberenek szüksége lehet.
    Jobban nem néztem szét, nem lakberendezni jöttem. ;)
  • Lány külseje:

    Jázmin a képeinek abszolút megfelel, sőt, élőben még durvább.
    Az arca szép, az arc kitakarástól nem kell tartani. A teste tökéletes, selymes, puha a böre. A melle tökéletes formájú és tapintású. Igazi bombázó, mint ha egy pornóból lépett volna elő.
    Ez mellett kedves és közvetlen, értelmes nő.
  • Action:

    Beléptem hozzá és leesett az állam, brutál szexi élőben. Egy fekete kis semmiségben és magassarkúban fogadott. Puszival üdvözöltük egymást, bemutatkoztunk. Megbeszéltük a részleteket, kaptam inni, majd mentem a fürdőbe.

    Vissza térésemkor az ágyon várt, négykézlabra pattant, én elé álltam és már a szájába is vett. Nem semmi tempót diktált, megkaptam a magamét rebdesen. A kezét keveset használta, néha ráköpött, igazi pornós franciát kaptam.
    69-be fordultunk és én is bele kóstoltam, finom illatos volt a puncija. A kényeztetésre egész jól reagált, de a csúcsra nem tudtam elvinni.

    Gumit húztunk és nyeregbe pattant, itt sem finomkodott, vehemensen meglovagolt. Markoltam a popsiját, faltam a fincsi nagy ciciket. Ebben a pózban ért a vég elsőre, a gumiba lőttem.
    A szünetben igazán jót beszélgettünk, nincs elszálva magától, megtaláltuk a közös hangot.
    Második körben az előzőhöz hasonló intenzív franciával kezdtünk, csak most a hátamon feküdtem az ágyon.
    Ismét gumit húztunk, most missziben kezdtünk, így is isteni volt minden. Sóhajokkal és testének megfeszülésével, nagyon jól reagált a behatolásomra. Közben trágár biztatások hagyták el ajkait, mint például, dugd a puncim és hasonlók.
    Kutyusba fordultunk, itt is lehetett pakolni neki észszerű keretek között természetesen. Annyit kért hogy picit vigyázzak rá, a méretem miatt, de ezzel nincs is gond szerintem. Ebben a pózban lett végem, a gumiban.
    Gyors zuhany után búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt, nem változott a telefonban megbeszélthez képest. Az elején raktam le, ott is maradt. Új pesti átlag, extrát nem kértem. Nekem megérte.
  • Összkép:

    Jázmin egy közvetlen hozzáállású, korrekt pornós bombázó. Nem ért csalódás semmilyen téren, minden kérésemet készségesen teljesítette és kedves volt velem. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage