• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noyával nem volt zökkenőmentes az egyeztetés, de ez elsősorban az én számlámra írható (vagyis inkább a mi számlánkra, de erről majd később). Egyszer még az a csúfság is előfordult, hogy én voltam kénytelen lemondani a találkát, mert Huffal közösen kerestünk célpontot, és ő Noyát, míg én egy másik lányt találtam. Az általam lefixált időpont felrúgásával akartam hülyét csinálni a lányból és magamból is, ezért rám hárult a kellemetlen feladat, hogy bár fájó szívvel, de én lemondjam Noyát. Aztán mit ad isten, olyan is volt, hogy szinte az ajtóból kellett visszafordulnunk (és mit ad isten, pont Huffal együtt estünk pofára), de minden esetben mindenki korrekten kezelte a dolgokat, talán ennek (és a szóló látogatásnak) is volt köszönhető, hogyha kisebb nehézségek árán is, de végre összejött a randevú.

    A szeretet közelgő ünnepére való tekintettel ezúttal nem adhoc, hanem jól előre kitervelt módon kerestük Noyát.
    Telefonon nem könnyű elérni, de ez a népszerűség velejárója, viszont az üzenetekre még aznap válaszol, ráadásul nagyon diszkréten, ha a megadott időintervallumban nem tud írni, akkor nem hoz kínos helyzetbe és nem ír a megadott időn túl.
  • Megközelítés:

    A Duna Plázával szemben (ami nevének a rövidítése különös módon megegyezik a Duble Penetration rövidítésével) álló panelek egyikében található Noya irodája, így a megközelítés tömegközlekedéssel és gépkocsival sem bonyolult feladat. A pótlás miatt talán egy-két percet rá kell számolni annak, aki metróval szerette volna megközelíteni a tetthelyet, viszont kerékpárral lehetett veretni kényelmesen a Vácin a metrópótló buszoknak kijelölt sávban.
  • Helyszín:

    A klasszik tízemeletes tömb sokadik szintje. A közlekedőből jobbra nyílik a babaszoba, jobbra a fürdőszoba. A panelekben elmaradhatatlan kézmosó-kádtöltő csaphoz csatlakozó zuhany ideális hőmérsékletre állítva, törölköző kikészítve. Különlegességről nem tudok beszámolni, az ilyen helyek adottságain sok belső építész elvérzett már.

    A tetthelyen egy hatalmas franciaágy terpeszkedik, betölti a fél szobát. A maradék térben helyet kapott egy nagy roll-up, ami magát Noyát ábrázolja, nagyjából 1:1 méretarányban, természetesen ruhátlanul. A szobában van még szekrénysor, polc, székek, ahová a ruhát lehet helyezni, éjjeliszekrény az akció közben szükséges apróságoknak (óvszer, síkosító, stb.) és kevésbé apróságoknak, mint a műbrokik, köztük akkorák, amekkorával egy hátaslovat is meg lehetne ijeszteni.

    Említésre méltó még a talált tárgyak fiókja, amelyből Zalán épségben visszakapta a múltkor ottfelejtett dezodorját. Én viszont sajnos nem találtam meg a hosszan tartó, kőkemény fickósságomat, pedig amikor legutóbb Noyánál jártam, akkor még megvolt. Na de ez már az akció rész.
  • Lány külseje:

    Ha valaki fellapozza a pornólexikont, akkor a MILF bejegyzésnél Noyát találja meg. Kiválóan karban tartott test, finom, szolibarna bőr, ápolt punci, kisebb korrekción átesett cicik, amik idealista Zalán barátom szerint akár még természetesek is lehetnének, de kötve hiszem, hogy sok olyan szerencsés hölgy van, akinek ilyen nagyszerű idomokat adott az anyatermészet. Akárhogy is, de Noya kebelfronton is nagyon rendben van. Arca a friss botox kezelésnek köszönhetően a korábbinál is fiatalabb volt, úgyhogy azt kell mondjam, az idő és az orvostudomány örök harcában ha átmenetileg is, de az utóbbi állt nyerésre. A pornós MILF benyomást néhány tetoválás, az átlátszó talpú, magassarkú kurvapapucs és a laza, szókimondó, könnyed stílus tette teljessé.

    Melani kolléganőjénél fiatalabb, de szintén vagány csaj. Bőre nagyon szép, popsija tökéletesen kerek, a kis cicik hetykén dacolnak a gravitációval. Hosszú barna haját lófarokba kötötte, így kiemelve finom nyakát … na jó, ennek nyilván vannak kevésbé romantikus, inkább praktikus okai is, minthogy szopásnál ne keveredjenek hajszálak a szájba és a farokra, ne legyen nyálas a sörény, vagy hogy jobban meg lehessen markolni. Kerek arca, szép barna szeme, sötét szemöldöke vidámságot sugárzott, könnyű volt megtalálni vele is a közös hangot. Melani apró kis bikiniben fogadott minket, ami az akció kezdetekor gyorsan lekerült.
  • Action:

    Egy picit nehezebb követni az eseményeket, ha az ember nem kettesben van a vendéglátóval, de azért próbálom pontosan felidézni a kronológiát.

    Érkezés után röpke small talk, majd Noya kíséretében gyorsan elhúztam zuhanyozni. Visszaérkezésemkor Melani Zalánnak asszisztált a tisztálkodásnál, Noya pedig rövid térdelős csókolózást követően különösebb teketória nélkül hanyatt lökött és elkezdtem szopni a farkam. Eleinte kicsit óvatosabban vette kezelésbe a szerszámot, lassan, puhán szinte rászívta magát, majd egyre hevesebben szopta a farkamat. Kezdetben – amíg el nem fogyott a testnedv – nyálat csorgatva, rá-rá köpve kényeztetett, de ez nem tartott sokáig, mert mire visszatért Melanival, addigra én már a tarkójánál ellent tartva alulról basztam Noya torkát.

    Zalán és Melani rövid időre csak egymásra számíthatott, de feltalálták magukat, és nem húzták sokáig mozizással az időt.
    Hosszú percekig folyt a kényszerfrancia, de azért nem akartam már a randevú elején teljesen leamortizálni Noya szájacskáját, ezért partnert cseréltünk, és megismerhettem Melani szaktudását is. Kevésbé vérszomjasan, kicsit több kézhasználattal, de kevesebb szemkontaktussal, viszont mégiscsak lendületesen ápolta a brét. Kicsit ráfogtam a copfjára és úgy húztam rá a farkamra, de azért lehetett érezni, hogy hol a határ, és hogy a két lány valamelyest eltérő iskolát képvisel.

    Egyszerre szerettem volna mindent, de akkora az az ágy, hogy némi helyezkedés kellett, hogy hanyatt Noya térdelő lábai közé furakodjam, hogy farkammal még mindig Melani szájában felnyaljam a plafonra Noyát. Őt viszont nem olyan fából faragták, hogy ez elvonja a figyelmét, mert közben rendületlenül viselte, ahogy Zalán az ágyon vele szembe állva szopatja.
    Kis idő elteltével felettem kisebb fészkelődés vette kezdetét, és bár a teljes horizontot Noya alfele töltötte be, mégis pontosan éreztem, hogy Melani szájából az övébe vándorolt vissza a farkam, és miközben én a punciját nyaltam és a fenekét ujjaztam, addig ő megint öklendezős mélytorkozásba kezdett. Ha éppen volt szabad kezem, akkor a hóna alatt átnyúlva, ujjaimat a tarkóján összekulcsolva húztam rá fejét a faszomra. Szerintem nagyon mentünk mindketten, mert amikor néhány perc múlva kikászálódtam a combok és ajkak halálos öleléséből, akkor már Noya is megizzadt kicsit.

    Gumit kértem és a változatosság kedvéért ismét Melani társaságát kerestem, akivel elsőként a kutya pózban állapodtunk meg, nem számolva azzal, hogy erre a körre ez lesz az első és az utolsó mozzanat is. Már a látvány is végtelenül izgató volt, ahogy Melani puncija körbeölelte dugattyúzó farkamat és alkalmi barátnőm kerek feneke mozgott előttem, közben karnyújtásnyira mellettem Zalán farka nyársalta fel Noya száját, mialatt ő a hatvankilencben próbálta a lucskosabbnál is lucskosabbra nyalni Noya pináját. Szóval ilyen vizuális sokk közepette Melani tökéletes ütemben ringatózott a farkamon, majd lábai közt hátranyúlt és elkezdte simogatni, morzsolni a zacskót … mondanom sem kell, hogy pillanatokon belül végem lett. Annyit próbáltam csak kinyögni, hogy ezt hagyja abba, de akkor már késő volt, a töltet már a torpedóvetőbe került, és nem volt visszaút. Kihúztam a faszom Melani puncijából, Noya hajába markolva pár pillanatra elhúztam fejét Zalán farkáról, beleélveztem a szájába és számomra az első menet hirtelen véget is ért.

    Melani törlőkendővel alapos letisztogatott, miközben Zalán még jó ideig ügyködött valamit Noyán, de bevallom őszintén, jónéhány percig csak azzal voltam elfoglalva, hogy visszatérjek az öntudatomhoz.
    Rövid regenerációt követően szemem, agyam már kívánta az újabb bevetést, de hiába szugeráltam a farkam, csak nem akart teljesen bevethető állapotba kerülni. Szerencsére Melani sem dísznek volt ott, ezért felajánlottam, hogy kinyalom – és ezzel időt nyerek, gondoltam. A testrés a gondos törölgetés ellenére is síkosító, nyál és puncilé keverékében fürdött, és már nem is volt érintetlen, így néhány erőteljes sóhajtáson és buksisimin kívül nem sok mindent sikerült elérni Melaninál, de nagyobb baj, hogy magamnál sem. Farkam továbbra sem tudta, hogy felkeményedjen-e rendesen, vagy sem. Ahhoz már túl méretes volt, hogy nehézség nélkül gyömöszöljem be teljesen Melani szájába, de ahhoz még túl képlékeny, hogy újra a dugásra gondolhassak.

    Itt bizony be kellett vetni a nehéztüzérséget. Újfent Noya szájának vendégszereteté vettem igénybe. A szájbakúrás izgalma meghozta a bátorságomat az újabb gumi igénybevételére, és a seggbedugásra, ami ugye a szendvics alapvető feltétele. Az óvszer felhelyezése és a síkosító körüli ügyetlenkedés (Ez kifogyott, add a másikat! Nem fogyott ki, csak nem jól tartod. De kifogyott, látod, nem jön. Add ide! Látod? Jön ez.) elég volt ahhoz, hogy nagyon hamar popisképtelenre lankadjak. Sebaj, majd a punciba újra megacélosodik a szerszám, gondoltam, de pár perc reszelés után beláttam, hogy elúszott rajtam a DP. Közben Zalánnak befutott egy hívás, amit mindenképpen fel kellett vegyen, így egyedül maradtam két cicával és egy félig lógó fasszal.

    Mit volt mit tenni, vigaszszopásra kértem őket, ami rövid úton komédiába fulladt. Eleinte szépen szimultán mozgott az éledező gyík a két lány ajkai között, de aztán Noya szokásához híven hozni akarta a pornós vonalat és ráköpött a farkamra, de ezzel alaposan meglepte Melanit és rövid időre meg is ölte a bulit. Noha az egyeztetés során egy mindenki-mindenkivel programot beszéltünk meg, ebbe én a Zalán-Phil párosítást nem számítottam bele, a lányoknak pedig úgy látszik a puncis-puncis duó nem volt magától érthetődő.

    Zalán is visszajött, így Melani hozzá csapódott, Noya pedig tovább nyüstölte a farkamat. A csajok igyekezetének köszönhetően hamarosan mindketten megint gumiérettek lettünk, a két lányt egymással szembe négykézlábra térdeltettük, mi pedig az ágy szemben lévő oldalai mellett állva verseny csattogtunk alkalmi szeretőink punciján. Izgató látvány volt, Zalán rövidesen kapitulált, de nálam a második spricc csak nem akart eljönni. Noya el is poénkodott rajta, hogy a négyszemközti találkozón is inkább a szopatásban jeleskedtem, mint a dugásban (pedig nem, akkor szerintem kitettem magamért, és szénné basztam a csajt, de ugye az idő valakinek megszépíti, valakinek pedig elhalványítja az emlékeket). Az önbizalmammal együtt a farkam is lankadni kezdett, ezért aztán amíg Zalánék elmentek zuhanyozni, kértem Noyát, hogy dőljön az ágy háttámlájához, én pedig erőteljes és kitartó kényszerfranciába kezdtem. Noya még akkor is nyelte a farkamat, amikorra Melani és Zalán visszatért a tisztálkodásból.
    Ők ketten kedélyesen eldiskurálgattak mellettünk, miközben rólam szakadt a víz, Noyának már kicsordult a könnye, de a várva várt spricc csak nem akart bekövetkezni. Már a lábam is elfáradt és az ágyékcsontom folyamatos becsapódásával sem akartam veszélyeztetni Noya állkapcsának fáradásos törését, de ő csak nem adta fel. A hátamra fektetett és időnként egy kis bólogatással megfűszerezett kézimunkával csak kiverte belőlem a feszültség utolsó cseppjeit is. Megdolgozott érte keményen.
  • Elszámolás:

    Nagyon egyszerű a kalkuláció, a mi kvartettünk egyórás szeánszának összehangolása érdekében haza bölcsei tartottak egymásnak nyolcszemközti konzultációt.
  • Összkép:

    Két vagány csaj, közülük Noya a mindenre képes örömlány, akinél nincsenek tabuk, korlátok, aki nem finnyáskodik, nem kíméli magát, de nem kímél téged sem. Úgyhogy nem is írom azt, hogy vigyázzatok rá, inkább magatokra vigyázzatok.

    Melani szintén odaadó, strapabíró leányzó, de Noyához képest ő a béke romantikus szigete, ahová rövid időre el lehet menekülni a mindent elnyelő torkok, ádáz pinák és szűk popsik elől.

    Tartalmas volt a randevú, de Zalánnal az elmúlt évek alatt megszerzett rutinunk ellenére be kell látni, hogy még mindig nem nőttünk fel a kőkemény pornócsődörök szintjére, akik a zsúfolt körúton száguldó busz tetején is bevágják a lompost punciba és popsiba egyszerre. De próbálkozunk-próbálkozgatunk, amikor van rá lehetőség, úgyhogy ha időnk és vendéglátóink engedik, akkor szerintem még jelt adunk magunkról itt-ott egy (vagy több) kedves lány társaságát keresve. Noya, Melani, benne vagytok?
Happy Massage