• Ana94

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Más oldalon informálódtam és telefonon egyeztettünk.Telefont személyesen kezeli és pár csengetés után fel is vette. Korrekten tájékoztatott mindenről és megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    Hungária körúttól 1es villamos megállójától kb.200m-re. Más tömegközlekedési járművet nem láttam. Autóval mentem GPS ház elé visz. Asszem nem fizetős övezet. Elég kevés volt az üres parkolóhely de azért találtam 50 m.re
  • Helyszín:

    Egy viszonylag új építésű lakópark egyik lépcsőházának emeletén van a lakás,lift 2 is van. Amit a lakásból láttam,pici belépő ami egy amerikai konyhás nappaliba vezet (tetthely).Fogasok szék a ruháknak. Fürdő viszonylag nagy, kád zuhanyfüggönnyel,száraz kilépő,sokféle tusfürdő,szájvíz,puha törölköző.
  • Lány külseje:

    Viszonylag magas lány pláne a tűsarkúban (szexy fekete body ban) amiben fogadott, de anélkül sem alacsony. Szép hosszú haj és helyes arc. Nagyon formás a teste istenien tervezett popsival,karcsú derékkal,hosszú formás lábakkal,kicsi cicikkel,bársonyos barna bőrrel Egyszóval JÓ NŐ!
  • Action:

    Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. Ezután a kezdet a megszokott forgatókönyv szerint zajlott,bemutatkozás,néhány mondat az érkezésem céljáról,ruha levétel,fürdés. Vittem neki egy kis ajándékot (testharisnya) amit átadtam és kértem hogyha tetszik neki akkor vegye fel,tettszett és felvette, iszonyú szexi volt benne. Miután végeztem a tisztálkodással,szájhigiéniás öblítéssel már az ágyon ülve várt az előbbi szexi ruciban. Gondoltam,hogy végigmegyünk a bőséges alap kínálaton ami minden férfiember számára a kánaánt igéri. Vártam,hogy feláll és kicsit ismerkedünk egymás testével,váltunk egy két csókot (alap) de nem ez történt. Talán fél perc is eltelt mire rájöttem,hogy itt nekem kell lépni. Odaheveredtem az ágyra és vártam a közeledését de csak ült továbbra is mindenféle reakció nélkül. Elkezdtem simogatni de semmi, ezért kértem,hogy kezdjen franciázni illetve kipróbálnám a prosztata masszázsát. Kicsit franciázott majd bekente az ujját valami síkosítóval és szopás közben elkezdte a seggemet izgatni. Mivel korábban (Sysitől) már kaptam ilyet és frenetikusat durrantam itt is ezt vártam de ez meg sem közelítette. A szopás az kimerült a szopogatásban, végig kézi rásegítéssel és talán a fele farkamat kapta be a többi részt csak markolta és gyakorlatilag bólogatott rajta mint egy gép. Gondoltam váltsunk 69 be hátha jobb lesz, mondta,hogy ok. Elkezdtem ténykedni a gyönyörű illatos punciján miközben Ő az előbb leírt technikával tevékenykedett a farkamon. Semmi reakció nem volt a részéről se hang se semmi nedvesedés csak bólogatott gépiesen. Itt már kezdtem ideges lenni mert az adatlapon feltüntetettekhez képest nem, hogy alap mélytorkos franciát nem kaptam de még egy átlagost sem. Mivel szarul csinálta kértem,hogy szemből üljön bele a farkamra,hátha így jó lesz. Hát nem volt jó,gumit kézzel felhúzta majd rögtön bele akart ülni de addigra a farkam kicsit elernyedt. Más csajok a gumihúzást követően jól felszopnak és miután kemény a dákó akkor ülnek bele,hát Ő nem ilyen,próbálta betuszkolni de természetesen nem működött a dolog. Kértem,hogy ismét franciázzon mert a dugás így nem megy,mellém térdelt de úgy,hogy ne férjek oda a puncihoz kézzel (ujjazás alap) és az alap kényszer franciát se tudjam igénybe venni mert nem érem el a fejét. Kb. egy percig a korábban leírtak szerint szopogatta a farkam de annyira szarul csinálta,hogy mondtam neki, mivel a szimpátia apró szikrája sincs meg a részéről,inkább hagyjuk. Szó szerint, szó nélkül abbahagyta a ténykedését és felülve nézett rám a boci szemeivel. Én el a fürdőbe,öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Nem kérte de előre tettem le a rózsaszálakat mivel első találkozásunk volt és így illik. Régi pesti átlag.
  • Problémák:

    Már számtalanszor megfogadtam,hogy csak a beszik oldalról választok lányt,mert innen még soha nem futottam lukra. A képei nagyon tetszettek és nagy reményekkel mentem hozzá,kár volt. Megjegyzem,hogy nem vagyok egy nádszál típus de ápoltan,jól öltözötten,udvariasan a lányokat tisztelve szoktam kurvázni és eddig még soha nem tapasztaltam ilyen negatív, unott, a feltüntetett lehetőségek egyikét sem nyújtó SZOLGÁLTATÁST. Semmit nem kaptam a pénzemért és még azt sem kérdezte,hogy mi a probléma vagy ne adj isten visszaad valamit mert nem jött össze a ..... NAGYON NEM AJÁNLOM!
Happy Massage