• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már ismerjük egymást jó pár éve, így elég gyorsan tudunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    10 emeletes paneldzsungel a környék, a parkolás ingyenes a ház körül mindenhol. Aki tömegközlekedési eszközt választ annak is tökéletes, mert a háztömb előtt van a megálló.
  • Helyszín:

    Tökéletes kéjlak, imádok ide jönni, Niki saját maga rendezte be, tele van a képeivel és sok-sok tükörrel....szerencsére......:)
  • Lány külseje:

    Niki egy nagyon helyes, csinos, szép nő. Imádom a csodás tekintetét, a nagy - és nagyon szép - szemeit!
  • Action:

    Először közös fürcsivel kezdtünk - mint mindig - alaposan megtisztítja az akcióhoz használt testrészeket.....:) Szájvíz mindkettőnknek, aztán irány a csodás és hatalmas hófehér bőrágy. Nagyon egyedi darab, illik Nikihez, mint minden a lakásban. A falon elhelyezett tükrök fokozzák a szexi testének látványát, és elég pornós feelinget is adnak.
    Az aktust ő kezdte, végigcsókolva a nyakam, a füleimet míg végül elérkezett az ikrekig és a rájuk vigyázó ezredesig. Isteni amit a nyelvével és a szájával művel! Ezt már többször is írtam, ilyen orális kényeztetést még sehol nem kaptam.
    Hirtelen a fiókba nyúlt elővett 1 síkosítót és 1 vibrit, bekente a melleit, a gyönyörű punciját és az ikreimet, az ezredessel. Amíg a vibróval játszott végig a szájában voltam és nézhettem amint így jut el a csúcsra. Azt mondta imádja, hogy a kőkemény farkammal a szájában elvezhet el.... Pár perc pihi után pedig nekiesett az ezredes és az ikrek nedvesítésének, ami számomra inkább a tükrökben volt követhető, de csodás látványban volt részem, amit eddig csak filmben láttam. Kb. 20 perc után szájjal felhúzta rám a védőfelszerelést, és ráült a duzzadó férfiasságomra. Így is lett végem, mert annyira felhúzott, hogy nem bírtam tovább.
    Minden alkalommal szépen letisztítja kicsavart katonát, majd zuhany, kellemes beszélgetés, kávé, víz, nagyon korrekt vendéglátó, és nekem Niki már nemcsak egy csodás szerető, hanem a NŐ akivel tényleg ki tudok kapcsolni.....Köszönöm Niki, imádok VELED lenni!....ezt te nagyon jól tudod.....
  • Elszámolás:

    Mint minden alkalommal most is nagyon korrekt volt a szolgáltatás és természetesen utólag kellett rendezni.
  • Összkép:

    Azoknak ajánlom akik szeretik a hosszú kényeztetést, kölcsönösen figyelnek a egymásra és nem egy gyors menetre vágynak. Akik egy csinos, szép, szexi NŐ-t akarnak megismerni és nem bánják ha "NIKI függővé válnak"! Én már ide tartozom!....:)
Happy Massage