• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Cupido!

    Tudtam csak nem sejtettem...hogy egy nagy klasszikussal indítsak. Aki nem tudja honnan való az idézet nyugodtan forduljon hozzám bizalommal és én elárulom.
    Egyrészt tudtam, hogy írni fogsz, másrészt sok-sok meglepetés volt még nekem is az írásodban.
    Gyorsan meg is ettem egy nagy szelet süteményt, így legalább éreztem, hogy helyreállt a világ rendje.
    Úgy is kezdhetném, hogy Cupido nyilai nem találtak el minket.
    Fess fiatalember vagy, mégis hogyan követhettél el ilyen szarvashibákat a beszámolódban? Ha nem ismernélek meg azt mondanám, hogy gonoszkodni akartál.
    Itt most két megoldás jutott eszembe: vagy legyintek egyet erre az írásra vagy kicsit azért magam is hozzáfűzném a mondandómat. Az elsővel könnyen megúsznád a dolgot, viszont ha már voltál olyan kedves és vetted a fáradságot és írtál rólam, az a legkevesebb, hogy viszonzom a gesztust.
    Emondásod szerint miután megkérdeztem mivel foglalkozol és te nem szeretted volna elárulni én azért tovább erőszakoskodtam, hogy ezt megtudjam. Mégis milyen módon? Követeltem vagy könyörögtem a válaszért? Te ismételten nemet mondtál, de én csak azt hajtogattam, hogy mondd meg? Igazán életszerű. Csak az a baj, hogy én kicsit másképp emlékszem. Miután azt mondtad, hogy számodra ez tabu én erre azt válaszoltam, hogy igazából engem már csak az izgat igazán, hogy ezt miért kezeled így. Mint kiderült a diszkréciódat féltetted. Ezt végképp nem értettem. Hisz ha már felhívtál engem és eljöttél hozzám egy masszázsra ez a tény már önmagában is elég kompromittáló rád nézve. Hát amikor meztelenül ott csúszkálok majd rajtad...na ahhoz képest hogy megtudom mivel foglalkozol szinte eltörpül. Még azt is kifejtettem neked, hogy én csak azért szoktam mindenkitől megkérdezni, hogy mi a munkája, mert a munkánkkal töltjük el a legtöbb időnket. Az, hogy jók vagyunk-e benne, szeretjük-e amit csinálunk az sokat hozzátesz a személyiségünkhöz vagy akár el is vehet belőle. Én pedig szeretem igazán megismerni a vendégeimet, szeretem feltérképezni őket. Ezután te elkezdtél nekem igazán bizalmaskodó kérdéseket feltenni. Akár a céljaimról, akár a munkámról, és meglepetten tapasztaltad, hogy nem igazán voltam partner benne. Még viccesen meg is jegyeztem, hogy nekem pedig ezek a témák tabuk. Ja, és itt volt egy érdekes momentum amit elég pontatlanul írtál le: mikor idáig jutottunk akkor megkérdezted, hogy eláruld-e mégis foglalkozásod. Erre kaptál egy határozott nemet. Öt perc múlva elmesélted hogy hol volt az előző munkahelyed, aztán ismételten megint rákérdeztél, hogy ha engem érdekel akkor már mesélnél a munkádról. Szerintem könnyen kitalálható mit válaszoltam. Itt ezen a ponton végleg összezavarodtál. Volt még egy harmadik próbálkozásod is amire már határozottan visszaszóltam, hogy próbálj már elszakadni ettől a témától és elengedni a dolgot. Szóval egyet tudok érteni veled barátom: tényleg rendkívül zavaró ha valaki ennyire csak egy témán lovagol.
    Olyan sok helyen vannak csúsztatások és “véletlen” eltérések a sztoridban, hogy nincs is kedvem mindet megmagyarázni. A fontosabb szerintem inkább a miért kérdése. Ezen én is sokat gondolkodtam és azt hiszem rájöttem a válaszra: megemlítetted nekem, hogy Zorba kolléga írása nagyon megihletett és ezért jöttél el hozzám. Aztán itt láttad, hogy kezdenek kicsúszni az események a kezeid közül, és amit te elképzeltél - csókban egybeforrva, ölelkezve pont olyan élményt fogsz átélni mint ő - az csak egy álom marad. Itt még agyba-főbe dicsértél, hogy milyen gyönyörű vagyok és mennyire tetszem és hogy a masszázs és a csúszka is milyen fantasztikus volt, mire haza értél addigra már lógó hasú nem is túl képzett masszőz lettem akitől el is akartál menekülnii. Ha el akartál akkor miért nem jöttél? Bátor férfi az aki itt egy szóval sem említi ezt, csak otthon mikor billentyűt ragad akkor lesz nagylegény. Ez így nem túl elegáns. Persze nem ez volt életem legjobb találkozója. De a szolgáltatásom minőségére ez nem volt hatással.
    Úgy látszik én nem ismerem eléggé a férfiakat. Mikor a végjátékban egy hatalmas kiáltás szakadt ki belőled én abban a hitben voltam, hogy ez az átélt és felfokozott izgalom kiteljesedése, eközben pedig a megpróbáltatásokat addig némán tűrő férfi segélykiáltása volt. És akkor nem befogtam a szádat, hanem csak a szádra tettem az ujjamat. Az első egy otromba, míg a másik egy finom mozdulat. Nagyon nem mindegy. Biztos véletlenül fogalmaztál csak így. Mint ahogy teljesen ártatlanul írtad azt is, hogy kimentem a szobából és egy másik férfi hangját hallottad amíg kint diskuráltam. Segítek, hogy történt: igazából kinyitottam az ajtót és csak kidugtam rajta a fejem, amikor is Noémi közölte velem az ő vendége jött meg nem a postás. Férfi akkor még rajtad kívül nem is volt a lakásban. Kérdem én, ha bármi zavaró dolgot észleltél akkor miért nem szóltál?
    Értem én, hogy nagyot akartál írni rólam. Viszont ha már nem jött össze ahogy te elképzelted, úgy “zorbás” módon, akkor a frusztráció ezt mondatta veled. Apukám mikor gyerek voltam és hisztibe kezdtem valami miatt mindig egy módon zárta le: ne dramatizáld túl a dolgot kislányom! Kár, hogy nem futottatok össze a találkozó után.
    Viszont nem alagsort írtál, ezért nagy-nagy pirospont jár.
    Most biztos azon is csodálkozol, hogy miért adtam ajánlást neked. Mert mindezek ellenére okos és udvarias férfinak tartalak és jó szívvel tudlak a kollegináknak ajánlani. Ja, és nem vagyok kicsinyes sem. És ha ez megnyugtat ha a találka elején elárultad volna, hogy mi a munkád akkor sem csókolóztunk volna. Ez az opció a te esetedben fel sem merült. Mert ez nem ilyeneken múlik, ahhoz azért több kell. Lehettél volna tűzoltó vagy akár katona is, nincs jelentősége. Bááár, ha vadakat terelő juhász vagy...akkor lehet lett volna esélyünk. Hát így jártunk.
    Viszont mától kibővitem a listámat az ideális vendéggel kapcsolatban: nincs szandálban és rendelkezik munkáltatói igazolással.

    Viccet félretéve a legjobbakat és nálam kevésbé tudálékos masszőzöket kívánok neked!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Korábbi beszámolók alapján kedvencek közé tettem Alizt. Vártam a megfelelő pillanatot, hogy találkozhassunk. Reggel telefonon hívtam , nem vette fel, majd később vissza csörgetett. Délutánra kapatam tőle időpontot.
  • Megközelítés:

    XII. kerület kanyargós útján található az ingatlan , Aliz útmutatása alapján jól beazonosítható. Parkolás a ház előtt kényelmesen és ingyenesen megoldható. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, de erről nem tudok beszámolni mert nem szoktam igénybe venni.
  • Helyszín:

    Társasház kapuján belépve, a lépcsőn lefelé haladva, az alsó szintjén található a szalon. A szoba tatamival felszerelt, kisasztal, komód és egy pamlag található amire a ruhákat lehet helyezni. A fürdő kis méretű, de tiszta minden szükséges kellékkel, szájvíz, pohár, tusfürdők rendelkezésre állnak.
  • Lány külseje:

    Aliz érkezésemkor egy fekete áttetsző bodyban fogadott az ajtóban. Formás alakja van, nem sportos mint a hirdetés szövegében található, inkább nőiesnek mondanám. Hasán némi megereszkedés de nem zavaró. Szőke hosszú haja, selymes bőre és nagy kék szemei vannak. Arca helyes, fogai ápoltak. Számomra szimpatikus volt, amit mosolyogva meg is dicsértem.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után, kérésének megfelelően hasra feküdtem a tatamin, Ő közben nekem hátat fordított és kibújt fekete a fekete bodyból. A látvány nagyon kellemes volt ahogy a formás puha popsiján végig csúsztatta ruháját, majd megvillant borotvált puncija. Mögém térdelt és vádlitól felfelé kezdett masszírozni, így haladt a hátam felé. A lapockák közötti letapadást is végig nyomkodta. Erőssége közepes szintű volt az hogy szakszerű-e vagy autodidakta módon tanulta nem tudom, de jó érzés volt. Kb. 4 éve foglalkozik ezzel a tevékenységgel, nem akar újabb masszázs fajtákat vagy technikákat elsajátítani számára ez bevált és működik. Mint mindenről erről is határozott véleménye van amit nem rejt véka alá. A masszázs közben Aliz feldobott egy témát, hogy miről beszélgessünk. Én jeleztem számára, hogy két tabu van amiről nem szeretnék diskurálni. Ő erre azt mondta, hogy más hölgyek itt biztos megállnának, de Ő nem és tovább feszegette a kérdést. Finoman jeleztem, hogy az említett két témakőr számomra negatív töltetű és nem segíti az ellazulásomat. De ez teljesen hidegen hagyta. Egy darabig még küzdött, hogy minden áron beszéljek róla, majd miután látta, hogy ez zsák utca és nem vezet sehova megsértődött mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a játékszerét. Próbáltam más témákat felvetni, de csak tő szavakban lekezelően és sértődötten reagált. Majd annyit mondott, hogy nem kell kommunikálnunk Ő csak megmasszíroz én meg maradjak csendben. Vágni lehetett a levegőt a feszültségtől. Ez volt az a pillanat amikor megfordult a fejemben, hogy fel álok és hazamegyek. De tettem még egy utolsó próbálkozást, megkérdeztem , hogy megbántottam valamivel, hogy így viselkedik velem, mire a válasz az volt hogy csak azokat lehet megbántani akik ismerik egymást. Mi pedig nem ismerjük egymást. Ebben a hangulatban nem igazán lehet feloldódni és ezért még fizetek is másfél órányi tisztelet díjat, gondoltam magamban. Időközben egyszer kaputelefonon csöngettek azt hitte, hogy a futár hozott Neki valamilyen csomagot kiment megnézni, de csak egy másik vendég jött a kolléga nőjéhez. Beszélgettek, majd elnézést kért és visszatért. Kintről beszűrődtek a hangok amint a másik úriember öltözködött és beszélt kolléga nőjével.
  • Levezetés:

    Újabb témát kerestünk , próbáltam lazítani a kialakult negatív hangulatot majd elcsendesedtem. Még a hasamon feküdtem miközben Ő beolajozta testét, a mellével végig siklott fenekemen. Kérte hogy forduljak meg , hátamon feküdtem Aliz a lábaimhoz térdelt és kezével kényeztette falloszom, mozdulati erotikusak voltak de még mindig le voltam sokkolva viselkedésétől így nem is érte el a kívánt hatást. Majd ismét olajozás következett és szemből csúszkált rajtam, közben simogattam puszilgattam mellét, markolatam fenekét. Kezeimmel megérintettem nyakát, de jelezte, hogy biztos más lány sem szereti ha olajosan az arcához, hajához nyúlnak. Tiszteletben tartottam kérését és visszább vettem, az amúgy sem erős tempót.
    Ebben a szituációban csókra, finom bensőséges ölelésre vágyni annyira volt reális mint a Szaharában hógolyózni. Így ez nem is történt meg. Majd hátat fordított nekem mintha 69-ben lennénk Ő kézzel izgatta férfiasságom én eleinte pedig újammal ingereltem csiklóját, amit hallhatóan élvezett. Ennek hatására nyelvemmel is kényeztettem szemérem dombját és hüvelyét. Nem élvezett el tőle, de engem feltüzelt a látvány. Ismét pozíciót váltott, "mintha lovagolt volna falloszomon" péniszemet kezébe vette és csiklójához dörzsölte így galoppolt le-fel rajta. Két kezemmel megmarkoltam fenekét, mellét és gyönyörködtem a látványban. Majd vágta következett és kezei között ért a beteljesülés amit hangos nyögésekkel kisértem, mire Aliz befogta számat hogy csendesebben élvezzek.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt a telefonban megbeszéltek szerint. A komódra helyeztem a másfél óra tisztelet díját. Ha nem ilyen Aliz hozzá állása akkor azt mondanám a kapott szexuális élmény és a masszázs megérte volna, de így nem ez a benyomásom.
  • Összkép:

    Alizzal kapcsolatban kettősek az érzéseim. Csodálatos , kívánatos gyönyörű érett hölgy. Tudja, hogy mivel lehet feltüzelni a férfiakat, van hozzá tehetsége. Ami viszont számomra nagyon visszatetsző, hogy túlságosan szeretne olyan témákban vájkálódni amira a másik fél nem nyitott. Az hogy valaki szókimondó és felvállalja önmagát azzal semmi problémám nincsen én is ilyen vagyok. De tiszteletben tartom mások véleményét, határait és elfogadom még akkor is ha nem értek vele egyet. Ilyen helyre kikapcsolódni megy az ember és nem azért, hogy feszültségben töltse az az időt amiért megfizetett. Ami ebből a találkozóból leginkább hiányzott az az elfogadás és tisztelet. Aliz biztos hogy fogsz rá reagálni, de Én részemről lezártam ezt az ügyet, nem szeretnék a témáról továbbiakban szót ejteni.
Happy Massage