• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és megbeszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Hanna bemutatkozásában leírtaknak megfelelően könnyű odatalálni, 4-es metró tényleg csak pár perc séta. Autóval a parkolás egyszerűnek tűnik. Először csak "megközelítő" címet adott, ami nem volt messze a ténylegestől.
  • Helyszín:

    Lakás szép tiszta volt, fürdő pici, de nagyon szép. Több tusfürdő, szájvíz, minden rendben volt. A szoba nem volt nagy, de a kellően nagy ágy éppen elfér benne úgy, hogy a végében még maradt is hely.
  • Lány külseje:

    Bugyiban és melltartóban fogadott. Kicsit elvesztem, amint megláttam. Popsiját leszámítva -,mert az szerintem kerekebb- olyan, mint a képeken, de ott mégis meglepődtem, mennyire szép. A bőre selymes és illatos, tekintete mély. Minden tetszett rajta. Ha valaki megkérdezné, milyen számomra a tökéletes nő, Ő ugrana be példának.:)
  • Action:

    Miután bekísért a szobába, gyorsan egyeztettünk még egyet, aztán tiszta törölközőt kaptam, és megmutatta, hol a fürdő. Visszaérve megtörölte a hátam, és úgy állva elkezdünk csókolózni, és simogatni egymást. Ezután kértem, hogy feküdjön le, hogy kényeztethessem. A nyakától indulva végigpusziltam a gyönyörű testét, majd franciázni kezdtem. Próbáltam megtalálni, hogyan jó neki, de sajnos kisebb rezdülésnél és sóhajnál többet nem értem el, később mondta, hogy ez így nem szokott menni neki. Miután beismertem a kudarcom, cseréltünk és bemutatta tudását. Annyira izgató volt, hogy pár perc után kértem, lovacskázzon, amit örömmel megtett. Itt a tökéletes példa, miért ez a kedvenc pózom, hol én mozogtam alatta, hol Ő fölöttem, miközben szabadon foglalkozhattam a tökéletes melleivel, vagy a formás popsijával. De volt, hogy mindkettővel egyszerre.:P Sajnos mélyebb sóhajtól többet itt sem sikerült elérnem nála. Közben többször lágyan csókolóztunk, amit nagyon finoman csinál. Mindennek ellenére (,és ezzel együtt), kicsit távolságtartónak éreztem. Lehet, hogy azért volt, mert először találkoztunk, vagy mert ünnepi kihagyás után tért vissza és még nem volt ideje visszarázódni, nem tudom. Olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lettem volna, akinek nyomja valami a lelkét, de ennek ellenére velem akar lenni.
  • Elszámolás:

    Első találkozásunk miatt előre letettem az asztalra a pesti átlagot.
  • Összkép:

    Vissza fogok hozzá térni annak reményében, hogy oldottabb lesz a dolog. Biztosan többet fogunk beszélgetni az elején, hátha ez majd segít. Ezért is írtam le most részletesebben, mint szoktam, mert semmiképpen nem akartam negatív képet festeni az egészről. Simán benne van, hogy ez a "lelki probléma" csak az én fejemben létezett.:D Összességében egy gyönyörű nővel tölthettem el egy szép órácskát, aki mindent megtesz a vendégéért.
Happy Massage