• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Elsőre nem sikerült elérni, de visszacsörgetett és utána hívtam. Nem volt egyszerű találni közös időpontot de azért megoldottuk még aznapra. Nagyon rugalmas volt a megengedhető kereteken belül.
  • Megközelítés:

    Számomra már mondható hogy elég ismert hely. Mind BKK-val, mind autóval könnyen megközelíthető hely. Parkolni is elég könnyen lehet, de fizetős.
  • Helyszín:

    13. kerületi ismert térhez közeli új építésű lakótömb egyik lakása. Mivel már voltam Jázminnál többször is nem volt újdonság. A nappali a tetthely egy nagy kihúzható kanapás franciaágyon. A fürdő zuhanyzós, minden megtalálható benne ami a tisztálkodáshoz szükséges.
  • Lány külseje:

    Ezt a részt már jó-pár alkalommal kitöltöttem, de egy ideje nem jártam Jázminnál. Mindenkit megnyugtathatok semmit nem változott a hölgy. Ugyanaz a sportos testtel (kemény fenék és combok, lapos has, szoliarna bőr, szőke haj, igéző szemek, hatalmas kőkemény mellek, plasztik száj) várt mint eddig bármikor. Egy új piercing van a testén ami nagyon jól áll neki. Szóval összességében egy top csajt kap mindenki aki ellátogat hozzá.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy általam telefonban kért szettben (combfixes harisnya, harisnyakötő) várt, amit az ajtónyitás után pillantottam meg. Abban a pillanatban meg is mozdult az ezredes a gatyámban. Puszival fogadott, frissítővel kínált amit el is fogadtam. Kicsit beszélgettünk majd elmentem fürdeni. Mikor visszajöttem már bőven állt a zászló mivel tudtam pontosan mi vár rám. Kicsit felfedeztem a testét a kezeimmel majd az ágy mellett állva kaptam egy bődületes szopást. Más nem tudok erre mondani. Amit ezen a téren Jázmin művel az szerintem egyedi. Nem is akartam az első körben mást csak hogy így végig, a heves tempóval, a bő nyállal, a köpködéssel csinálja végig és beleélvezhessek a szájába. Így is történt, a szájába lett végem, mivel kaptam egy olyan erős franciát amit csak lehet. Kértem hogy olyan pornós módon amennyire csak tudja csinálja és eleget is tett a kérésnek. Egyre erősebben, golyókat masszírozva, kéz nélkül csinálta amíg megadtam magam és telelőttem a száját. Nem veszi el a fejét, kiszívja belőled a maradék kis cseppet is. Ezután félig ájultam ültem az ágyra amíg Ő kiment a mosdóba. Ezután kaptam egy kellemes simogatás masszázst, közben beszélgettünk minden féléről, és elég gyorsan el is ment így az idő, így kicsit fordultam és következett egy újabb felvonása az első franciás résznek. Ezt nem részletezem, ugyanazt kaptam mint az első körben, de nem akartam hogy végem legyen ismét ezért mondtam neki hogy most én következem hogy kényeztessem őt. Nagyon jó puncija van, miközben nyaltam sóhajtozott nagyokat és kérte hogy jöjjön aminek jönnie kell. Hátulról tettem be először. Neki lehet tolni rendesen, sőt kéri is. Semmi olyan hogy lassabban stb. mehet a menet. Cserét kértem, jött egy lovagló póz, nagyon jó látvány ahogy a kőkemény melleket nézed és lovagol rajtad. Utána lehajolt és én adtam a tempót, közben melleit fogtam, nyakát haraptam. Újabb csere, jött az ismert klasszikus misszi, annyi különbséggel hogy a lábait felraktuk a nyakába. Itt néhány perc után elfáradtam, már folyt rólam rendesen a víz ezért kértem hogy franciával legyen vége ismét. Beleadott ismét apait anyait, azonban az elmúlt időben egylövetűre csökkentem. Hiába igyekezett nem akartam elsülni a fegyver. Mondtam is neki hogy majd legközelebb. Elmentem zuhanyozni, utána még kicsit beszélgettünk erről arról, kellemes ünnepeket kívántunk egymásnak, kaptam egy puszit és utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag felett egy kicsivel az egy órás élményért. Mindenképp megérte és még menni fogok hozzá. Egyik favoritom.
  • Összkép:

    Mivel nem első alkalom volt azért minden úgy zajlott ahogy szokott. Nagyon korrekt. Azt kapod amit a képeken látsz és amit a bemutatkozó szövegben ígér. Nem teljesen megérte. Azt kaptam amiért mentem.
Happy Massage