• bella

  • Beküldte:
  • bella reagálása

    Szia szívem ! Köszönöm a kedves szavakat , nagyon örülök hogy megismerhettelek. Mihamarabb várlak vissza a megígért kárpótlásért! Kérlek a fent említett kellemetlensègek elkerülése miatt legközelebb pontos időpontot egyeztessünk. Az àltalad említett időpont pontosan így hangzott el: 21:45 - től ráérnél 1 óra ? - válsz : igen persze. Erre a válaszod : 21:00-tól - 21:45 között is ráérsz? - válasz : igen . ..... elég érdekes időpont volt ez . :)

  • Egyeztetés:

    Könnyen elérhető elsőre felvette 21:45-ös időpontot beszéltünk meg, úgy számoltam, hogy addigra tutira odaérjek. Sikerült is 21:37-re a kapuból csörögtem, mondta a kódot és gyorsan bejutottam.
  • Megközelítés:

    2-es metró Örs Vezér tér végàllomàs. Onnan kb 5perc kényelmes séta. Könnyen elérhető. Kocsival lehet a környéken helyet talàlni. Lakótelepi paneltömb.
  • Helyszín:

    Lakótelepi paneltömb. A lakás szép tiszta, ízlésesen berendezett, fürdő tiszta, sarokkáddal,többféle tusfürdő nagy törölköző rend és tisztaság. Baszoba szintén rendezett, tisztasàg nagy franciaágy kényelmes pàrnàkkal és hatalmas tükörrel oldalt. Tökéletes, ja és jó meleh volt a szobàba.pluszpont
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben megfelel a képeknek nagyon csini kis minibombàzó. Szép bőr, szép arc és ajkak, szép formàs cici,ultra brutàl gömbölyű segg felette tetkóval. Dögös vörös fehérneműbe fogadott. És szép mosolya is van.
  • Action:

    Sajnos itt nem kicsit csalódott vagyok, mert nem minden úgy történt, ahogy szerettem volna. 20 óra 07-kor hívtam, megbeszéltük, hogy 1óràt szeretnék azt mondta oké. Mondtam,hogy 21:45-től egy óra addigra tuti odaérek, ha hamarabb picit hívom. 21:19-re az Örsre is értem. Hívtam a cím miatt kézségesen elmondta, 21:32-re a kapuból hívtam. Kért még 2percet 21:37 újra hívtam, a túloldali bejàraton voltam, a bolt felőli oldalt kell bemennem. 21:40-re be is jutottam a lakásba és bemutatkoztunk egymàsnak. Gyors tusi kb 2perc és csont 45-re a boszobàba voltam. Ekkor Bella sajnos mondta, hogy csak fél óra fér bele, a megbeszélt egy helyett, de elfogadtam. Itt sajnos megfordult a fejemben, hogy inkàbb elmegyek mert egy óràt szerettem volna. De nagyon tetszett Bella külseje és kedves és udvarias volt. Így hàt maradtam. Action.: megpróbàltam megcsókolni de picit inkàbb csak a nyakàt hagyta. Mostam fogat és szàjvízet is hasznàltam. A fél óra miatt mondtam, hogy siessünk gumit húzott és franciàzni kezdett. Elég jól csinàlta, de elmennem nem sikerült. Az adatlapon natúr francia van feltüntetve, bàr nem szóltam érte annyira meglepődtem, hogy nem natúr, lehet az én hibám, hogy nem szóltam. De mem volt rossz így se a francia. Kértem lovagoljon meg beleült szép izgató puncija van, borostàs ami külön izgató, majd pózvàltàs követően hàtulról élveztem bele a puncijàba. Az idő rövidsége miatt gyorsan próbàltunk belekezdeni a második körbe, ami ismét franciàval indult, sajnos nem sikerült úgy bekeményedni, ahogy szerettem volna és nem jött össze a màsodik kör. Ami zavaró volt még, hogy a màsodik körnél rezgett a telefonja és meg is nézte, és szólt, hogy a màsik vendég màr az ajtóba topog. Ekkor közös megegyezéssel be is fejeztük bàr pàr percem lett volna még egészen pontosan 5 bàr elmennem úgy sem sikerülr volna. Így felöltöztem és gyorsan tàvoztam is. De mondta, hogy kàrpotól majd a làtható csalódottságom miatt. Végig kedves és aranyos volt, de nekem nagyon futószalag effektus volt sajnos a siettetés miatt, és lefixált 1 óra fél lett miatt.
  • Elszámolás:

    A fél órát rendztem itt nem volt gond. Korrekt annyi ami a bővebb infóba benne van.
  • Összkép:

    Nagyon szép csaj, kedves aranyos de a fentiek miatt borzasztó csalódott vagyok. Ami még bànt a natúr francia hiànya és a csók hiànya pedig az adatlapon alapként van feltüntetve. A puncinyalàst is és ujjazàst is szerettem volna bàr ezt nem mondtam a módosult idő rövodsége miatt meg se próbàltam. Viszont mindezek ellenére adok még egy esélyt Bellànak mert ultra brutàl jó teste volt, a kellemetlenségek ellenére kedves és udvarias volt. Íhy vmikor visszamegyel majd. Viszont megint beugrott a Murpy törvénye a kedvenc hirdetőmmel nem sikerült időpontot egyeztetnem és így màsodlagos vâlasztás volt, valmint a fél óra felajánlàsakor éreztem, hogy inkàbb mennem kéne. Mindig az első megérzésre hagyatkozzatok tisztelt mekktàrsak, de hàt fasz felàll ész megàll. A tanulópénzt sajnos mindenhol meg kell fizetni. Remélem nem haeagszol a beszi miatt kedves Bella, minden jót !!!
Happy Massage