• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia!

    Köszönöm szépen a kedves beszámolót!

    Nagyon Finom voltál te is. Remélem még lesz alkalmunk tovább huncutkodni az Új évben is és akkor Jöhet az arcra Élvezés!!! :-) a legtöbb lány a frizuját és a szemeit félti :-) ilyenkor..

    Csók!

  • Egyeztetés:

    Még az ünnepek alatt hívtam egyik este. Azonnal felvette, nem volt túl jó a vonal, de így is sikerült mindent gyorsan megbeszélnünk és nagyjából egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    13. kerület, a Jászai Mari tértől és a Nyugatitól is nagyjából tíz percre gyalog. Az egyik, a körútról induló utcában van, szerintem parkolni sem annyira nehéz arrafelé, de ezt nem tudom biztosra mondani.
  • Helyszín:

    A környék egyik jellegzetes régi bérháza, a '60-as, '70-es években épülhetett, szűkebb folyósókkal, de tágas lakásokkal. A helyszín szerintem nem csak "rendelőként", hanem lakásként is szolgál, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt, ez ad neki egy otthonos hangulatot, amitől kicsit olyan érzése van az embernek, mintha egy kedves ismerőshöz ugrott volna át egy gyors menetre. Nagy ágy, kanapé, a falon egy-két keleties hangulatú kiegészítő. A fürdőben nagy kád, tusfürdők. Egy korrekt régebbi polgári hangulatú lakás.
  • Lány külseje:

    Jó karban tartott szőke, negyvenes hölgy, nem a bombázó, hanem a jellegzetes huncut szomszédasszony típus. Mindenhol feszesen husos és ami a lényeg: a hatalmas mellei! Kinézetileg utóbbiak jelentették a fő vonzerős és nem is kellett csalódnom. Igazi nagyágyúk, csodás érzés markolászni őket és becsusszanni közéjük.
  • Action:

    Az ünnepek alatt az egyik este rámtört, hogy nekem most és azonnal kell egy keményebb menet, főszerepben nagy mellekkel és durvább franciával. Ilyenkor nem sok lány rendel, de szerencsére Ramóna, akinél még nem jártam, pedig régen elmentettem a profilját a kedvencek közé elérhető volt az esti időpont ellenére is és meg is kaptam tőle mindent, amire szükségem volt.

    A fürdőből visszatérve úgy várt, ahogy kértem: ruha nélkül az ágy mellett térdelve nyitott szájjal. A látvány már önmagában kezdte megtenni a hatását így nem volt más dolgom, mint becsusszanni az ajkai közé és kezdődhetett a változatos, szenvedélyes franciázás, miközben én hol a melleit markolásztam, hol a fejét fogtam, diktálva a tempót. Az, ahogy ő írja "faszimádó szájából" időnként váltottam ciciszexre, majd vissza és hamarosan feltelepedtünk a jókora ágyra. Itt is mentek tovább az eddigiek: volt, hogy a száját dugtam, időnként szinte tövig becsusszanva és úgy is tartva és volt, hogy a ciciket pumpáltam. Így az ágyon már jobban elértem mindent és ezt kihasználva simogattam, markolásztam a masszív, husos testét ahol értem. A kedvenc póz pedig a francia és a ciciszex kombinációja lett, amikor keményen tartottam a fejét és minden egyes lökés végén az óriási mellek közül átcsusszantam az ajkai közé, ahol a folyamatosan nyalakodó nyelve várt. A vég is így ért el és az arcra élvezést úgy irányította, hogy az azért inkább a szájába, állára, nyakára menjen.

    Pihenés és egy pohár víz mellett témaként a falon levő buddhás képtől kiindulva egész érdekes irányokat vett a beszélgetésünk, majd idővel elkezdtük felvezetni a második kört. Pontosabban Ramóna kezdte el rácuppanva a farkamra. Úgy helyezkedett, hogy elérjem mindenhol, szóval markolásztam újfent ahol értem. Szépen hangulatba jöttem megint és újra jött a ciciszex, kényszerfrancia, mélytorkozás. Azaz gyakorlatilag megismételtük az első kört, annyi különbséggel, hogy most úgy jött a befejezés, hogy ő a kanapán ült és pedig felette álltam, pumpálva az ajkait majd újra a szájába és környékére élveztem. Kis pihenés, tisztogatás, majd indultam is.
  • Elszámolás:

    Mondta, hogy ráér utólag is így a második menet után rendeztük a rendezni valókat. Annyi volt, amennyit mondott, azaz az óráért megszokott átlag.
  • Összkép:

    A husi, érett, nagymellű szomszédasszony típus rajongóinak nagyon ajánlott. Mindent megkaptam amiért mentem, kényszerfranciában nem finnyás a mellek pedig első osztályúak. Vannak különböző extra szolgáltatásai is, mint a prosztatamasszázs és hasonlók, ezeket ajánlgatta, de nem éltem velük, viszont amit kértem abból megcsinált mindent. Az arcraélvezős részt lehet jobb lett volna előre egyeztetnem, hogy neki azon belül mi az ami belefér és mi az ami nem.

    Beszélgetőpartnernek is jó és érezhetően a vendég van nála a középpontban. TP annyira nincs, hogy mikor leértem az utcára és ránéztem az órámra döbbentem rá, hogy az elhúzódott beszélgetés és kicsit hosszabb második kör miatt vagy húsz perccel túlmentünk a tervezett időn.
Happy Massage