• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel régóta ismerjük egymást álmaim masszőzével, ezeken a tiszteletkörökön hamar át szoktunk lendülni. Végtelenül alkalmazkodó a hölgy, eddig mindig sikerült nagyon hamar megfelelő időpontot találnunk, így most is.
  • Megközelítés:

    Budapest egyik legszebb hegyén elterülő, csodálatos panorámával megáldott elbüvölő ingatlan. Igazi kis kéjkuckó a beavatott, megfáradt férfiember számára. A tömegközlekedés és a parkolás példaértékű.
  • Helyszín:

    Igazából a legtöbb zarándok még lakóhelyéül is elfogadná. Látogatásomkor, mind mindig példás rend uralkodott, de hát ez már megszokott dolog errefelé.
  • Lány külseje:

    Szerintem az oldalon található fotók magukért beszélnek. Aki szereti egy igényes, vonzó hölgy társaságát, annak bizony itt a helye.
  • Erotikus masszázs:

    Hát igen, itt álljunk meg egy szóra Grétsy Tanár Úr után szabadon. Aki szereti a forró erotikával átitatott, de mégis intenzív egésztestes masszázst, annak bizony ez lesz a második otthona. A szerencsés férfiember, aki csak egyszer is meglátogatja Líviát, fogadja meg a jótanácsom és ne az alap egyórás kalandot válassza, mert bizony a jóból igenis sokat kell kapnia egy meggyötört férfitestnek. Régi ismeretségünkre való tekintettel a kedves vendéglátóm egyből tudta, hogy hova is kell nyúlnia. És mint már annyiszor egy olyan egésztestes masszázst kaptam, hogy a fülem is kettéállt. Pedig mindig azt gondoltam régebben a sportmúltamra való tekintettel, hogy ilyet csak igazi hivatásostól kaphat az ember. Nos uraim, Lívia keze egyszerre erős és mégis olyan gyengéd, hogy az egyszerű halandónak már ez is egy csúcs közeli élmény.
  • Levezetés:

    Ezt a lényegi részt, olyan nehéz megkülönböztetni a masszázstól a Kedves Vendéglátómnál, hogy ismét sikerült meggörbítenünk az időt és a teret. Egyszer csak azt vettem észre, hogy Lívia fölém kerekedik és apró ámde annál finomabb, érzéki simogatással, olajos testével valamint erotikus csuszkálásával borítja be a testemet és a borostás ábrázatomat. Majd ezek után megindult lefelé egy déli expedícióra és egyből a markai között találtam magamat. De szerencsére látta rajtam, hogy már nagyon csúcsközeli állapotba kerültem, így inkább megkönyörűlt rajtam és visszafeküdt rám a csodálatosan himbálodzó gyönyörű kebleivel. Ezután felült rajtam és az erotikusan csuszkáló teste, olyan hatással volt rám, mintha a barátnőmmel szeretkeztem volna egy hatalmasat. A valóság persze nem ez volt, de ott és abban a pillanatban ez egy hatalmas szexcsatának tünt. Nem is bírtam sokáig és eldurrantam a káprázatos testére. Mint mindig most is egy elbüvölő kacaj rángatott vissza a valóság talajára. És jött a szokásos kérdés.... Minden rendben??....., hát persze gondoltam magamban, azon kivül, hogy úgy éreztem magam, mint aki átúszta a Balatont. Ilyenkor nálam mindig el kell telnie 5-10 percnek, hogy egyáltalán érzékeljem, hogy hol is vagyok valójában. Miután magamhoz tértem a klinikai halál állapotából, Líviával elmentünk a szokásos kis habos babos tusolásunkra, ami ismét eltartott vagy 10 percig.
  • Elszámolás:

    Ez nálunk olyan, mintha valaki elmegy egy Porsche szalonba és dolga végeztével boldogan hagyja ott a pénzt mert tudja hogy a minőség amit kapott, szinte megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Ismét elkezdtem számolni a napokat, hogy mikor is térhetek vissza álmaim Hölgyéhez. De azt is tudom, hogy a keresztényi türelem csodákra képes.
Happy Massage