• Zirisz

  • Beküldte:
  • Zirisz reagálása

    Köszi a beszit draga:)!
    Remélem mèg látjuk egymást ;)!

  • Egyeztetés:

    Pár kicsengés után felvette és jó egy óra múlva landoltam kis kuckójában.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület újszerű tömbjében, parkolni is ideális, szerintem a Lehel téri metrótól is csak pár perc gyalogút.
  • Helyszín:

    Egy nagyobb nappali szoba a konyhával egyben, és egy remek kis hancúrszoba külön, minden jó minőségű és ízléses, garantált a zavarmentes kényelem mert egyedül fogad. Fürdőszoba a hálószobából nyílik, ennek még lesz jelentősége.
  • Lány külseje:

    Zírisz egy harmincas évei teljében járó igazi energiabomba, szexi bikiniben nyitott nekem ajtót. Csinos karakteres arc szőke nyakba érő hajzattal, pompás alak, nem az a vékonyka de nagyon arányos! Kemény és feszes jól kézbevehető és gyúrható fenék, cici és combok. Nagyon jó kisugárzása van, a férfiak minden jelzését zsigerből érzékeli és lereagálja, szerintem bármely típusú pasi felé is jó ösztönös női viselkedés várható, ami részben belső tulajdonságaiból, részben feltételezném hogy rutinos férfifaló tevékenységéből táplálkozik...
  • Action:

    Ááá, itt bajban leszek, pedig szeretek rendes leírást adni.
    Az egész úgy kezdődött, hogy leültetett és beszélgettünk vagy negyedórát, de közben már úgy éreztem, hogy megperzsel a vágy ami felőle felém sugárzik, és dumcsi közben néha hipp-hopp csattant egy csók, vagy ment egy kis tipi-tapi. A végén már mint régi ismerősök röhigcséltünk hülyeségeken, aztán betaszigált a fürőszobába, ahol a nyitott ajtón keresztül hívogatott, hogy mozogjak már, mert nagyon benne lenne egy jó szexben. De vajon honnan tudta hogy jó lesz?!
    Idetartozik, hogy csak félórára mentem a tervem szerint, tehát kirohantam a fürdőszobából mint Zrínyi Miklós, és az ágyon könyökölve találtam őt, természetesen Éva-kosztümben, és hívogatóan kivillanó nőiességével. Ahogy mellé feküdtem, szabályosan magára tepert, és nem is tudom, abbahagytuk-e egyáltalán a smárolást valamikor (na jó, talán mikor bekapta a farkam), szinte összetapadtunk és nyaltuk-faltuk egymást, mintha a legjobb szeretőmhöz tértem volna vissza egy hároméves afganisztáni hegyi kiküldetésből, ahol a legjobb nő a falu kecskéje volt... Olyan tempóban szeretkeztünk egy jó félórát, hogy szerintem energiafogyasztásban kitett egy teljes órányit is, eszméletlen munkabírású a csaj.
    Fantasztikusan leápolta kopasz asszisztensemet, de én se maradtam adósa, úgy kinyaltam, hogy tocsogott minden, de csináltuk egyszerre is egymásnak 69-ezve, nagyon jó ízű formás barackot rejteget izmos combjai között. Nagyokat nyögdécselt közben, tuti el is ment párszor, a legtöbb csaj tapasztalatom szerint nem tud ilyen gyorsan magas fordulatszámra felpörögni. Aztán egyszerre nyúltunk a védőöltözetért, és missziben egyszerűen magára húzott, én megfelszúrtam őt a kemény dákómra, mint rovargyűjtő egy különleges lepkét, nem volt ott semmi óvatoskodás, bele tövig és olyan rock and rollosos dugást rendeztünk, hogy ihaj. Tekergette rám csípőjét, én is táncoltam rajta előre-hátra, körbe-körbe meg mindenfelől raktam őt nagyon keményen, mint paraszt bácsi a szénaboglyát! És nemhogy bírta, hanem szerintem imádta, sőt még gyorsításra ösztökélt! Meg kellett persze kínálni hátulról is, oldalról is, egyik élvezetből esett a másikba, aztán szépen beleguggoltattam a kopaszba, és úgy táncolt rajta, mint egy rúdtáncos (ez nem költői hasonlat, tényleg van benne tapasztalata elmondása szerint). Hullámzottak telt formás keblei, pocikája és repkedett mindenfelé szőke lobonca. Ekkor már tudtam, hogy itt csak a titkos fegyverem segít, ezért a guggolásból átemeltem lovacskázásba, és két oldalról csípőjét és kemény popsiját erősen szorítva és kissé megemelve alulról olyan sűrű frekvenciás dugást vetettem be, hogy magam se tudtam, hogy ezt bírjuk-e, vagy ott ájulunk el mind a ketten. És ez a végjáték se tartott talán 3 percnél tovább, de a végén már sikongatott és szerintem az utolsó percben legalább huszonötször dugtam meg gyors egymásutánban, én se hinném ha más írná... Gumiban ehhez egy tűzálló azbesztpunci kell, szerencsére továbbra is tocsogtunk a szerelemnedvekben, amelyek ezúttal a csúszás mellett a folyadékhűtést is biztosították... Mondanom se kell, hogy a végén hatalmas orgazmus járt át, és talán mindketten remegve feküdtünk picit egymáson, elképesztően szenvedélyes együttlét volt két ember közt, akik egy órája még azt se tudtak a másikról, hogy a világon van.
    Talán még azon se csodálkoztam volna, ha e csodás és elképesztően intenzív párosodási aktus után leharapja a fejemet és felfal, ahogyan imádkozó sáskáéknál van szokásban... Na de ez csak rossz vicc, ehelyett csak összebújtunk jólesően kimerülve, mintha csak mindennap ezt csinálnánk.
  • Elszámolás:

    Új átlagos a fél órára, de a beszélgetéses ismerkedést nem is számította bele, tehát abszolút méltányos volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Nem tudom mit érzett meg bennem, de szerintem már az ajtóban amikor végigmért, elhatározta, hogy eszméletlenül megkefélteti magát velem. Én még csak sztorizgattam, mikor talán már előre le is játszotta magában, hogyan és miket fogunk csinálni. Talán az aznapi látogatók gyengébben teljesítettek, talán csak a magas faszikra indul be legjobban, én nem tudom, de az eszméletlen kefélés jelentem megvolt. Soha rosszabb félórás hancúrt!
Happy Massage