• BARBARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délben hívtam és egyeztettünk is egy időpontot délutánra, kedves hangon és stílusban kérdésemre elmondta a lehetőségeket abszolút hiánytalanul.
  • Megközelítés:

    A Kolosy tér mellett, a mindenki által jól ismert és elismert cigimárkáról elnevezett házban található Barbara.
  • Helyszín:

    A ház legfelső emeletén, direkt erre a célra berendezett szobák egyikében voltam Barbararával, masszázspad kanapé, szobainas stb.minden, ami szükséges lehet a cél érdekében. Fürdőszoba szintén ez a kategória, minden igényt kielégítő.
  • Lány külseje:

    Barbaráról olvastam az előzeteseket még mielőtt felkerestem volna és ezért nagyon nem voltam meglepődve mikor ajtót nyitott, de a valóság még annál is meglepőbb. Végülis az arca abszolút Ő, de amit ettől lefelé találsz az erőteljes képzelőerőt kíván, hogy egyeztetni tudj. Aki szereti az asszonyos bájokat az itt megtalálja Barbarában. Azonban annak ellenére, hogy a kűlcsíny nem az általam favorizált vékonyabb testalkatú hölgyekhez közelít, - sőt - a belbecs annál vonzóbbá teszi Őt, hogy kiegyenlítse az elvárásokat, amit vele szemben támasztasz.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem szokásomhoz híven, hiszen ilyenkor mindent szeretnék mi szem-szájnak ingere - persze a lehetőségeken belül.Az előzetes bevezető és a végső levezetés között olyan masszázst kaptam, amire akár még egy szakképzett masszőr is büszke lehetne, szinte minden testrészre kiterjedő, alapos, erőteljes, határozott, szakszerű. Kérésemet abszolút figyelembe véve a kért testrészekre különösen odafigyelve, alaposan megdolgozva.
  • Levezetés:

    Az ajtóban első meglepetésemet Barbara sugárzó tekintete, bája, kivételes kedvessége, közvetlen, természetes viselkedése egy pillanat alatt feledtette és bevezetett az egyik szobába és néhány kedves és bevezető illedelmes mondat után elkezdtük a közelebbi ismerkedést átölelve egymást. Jóleső melegség, érzékiség, finomság sugárzott belőle mintha ezer éve ismernénk egymást. Szerettem volna mihamarabb még közelebb kerülni hozzá ezért a higiénés kötelezettségek teljesítésre szerettem volna mielőbb sort keríteni, azonban erre kicsit még várnom kellett miután egy kollega beelőzve elfoglalta a fürdőszobát.
    Nem okozott gondot miután a lendület még bennem volt és ezt folytatva az illendőség és a higiéniai szabályok betartásával Barbarát a masszázspadra döntöttem finoman és a nem kis mellek kényeztetése után a bugyi rejteke felé vettem az irányt és azt óvatosan félresegítve nyelvemmel megkezdtem a behatóbb közelebbi ismerkedést. Nem volt nehéz észrevennem, hogy érzékeny területre tévedtem és talán annak is a legérzékenyebb részére tapintottam rá. Azt gondoltam, hogy ha már elkezdtem nem szakítom félbe az élvezeteket - egyikünkét sem - merthogy nekem is nagyon jóleső érzés volt, amit éreztem, hallottam, csupán csak az élvezeti értéket az kisebbítette, hogy miután még nem voltam "bemosakodva" így nem segíthettem a folyamatot az ujjaimmal is. Ahogy aztán kisvártatva érzékeltem Barbara a csúcsra érkezett és ezért én pedig engedélyt kértem a bemutatkozás után mostmár a fürdő használatára, hogy jobban kibontakozhassak és persze, hogy majd engem Ő is használatba vehessen - alig vártam már.
    A zuhanyozás után visszaérkezve szinte ugyanott folytattuk, én ismét az előző pozicióba kérve Barbarát máris csak nyaltam és nyaltam, markolásztam melleit és élveztem a heves reakcióit melyet testén tapasztalhattam és közben hallhattam is. Persze közben már nagyon vágytam a viszonzásra és ezért hagytam érvényesülni Barbarát, aki térdre ereszkedve lágyan, élvezettel és nagyon érzékien szopni kezdte az addigra már szétrobbanni készülő farkamat. Kis szünetet kezdeményeztem és a golyók felé irányítottam a fejét, ezzel próbálva megakadályozni a kitörést, majd újra Őt a masszázspadra fektetve kis nyalakodás után farkamat a nunijához dörzsölve és közben elképzelve a lehetséges, de tiltott folytatást, óriásit élveztem a hasára. Majd lehiggadva, megtörülközve átadtam magam Barbara erős kezeinek és élvezve a masszázst kellemesen elbeszélgettünk.
    A második menetről majdnem lecsúsztam mert a masszázs közben csak úgy repült az idő és mire megkérdeztem, hogy hány óra már csak tizenöt percem volt. Azért a korábbi izgalmi állapotnak köszönhetően nem volt nehéz a szintet ismét elérni, hogy a nuni nyalogatása meghozza a várt és remélt eredményt és még én is egy térdelős-állós felállásban eljussak a végkifejletig egy gyors hajrával.
    Zuhany, öltözés és búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    A telefonban megadott paramétereket picit megfejelve a különleges szolgáltatásért a végén került lebonyolításra az ajándék átadása.
  • Összkép:

    Barbara, ha a testi adottságait tekintve nem is a legtöbbünk által óhajtott kategóriába tartozik, de megnyerő hozzáállása, érzékenysége, érzékisége, odaadó és figyelmes magatartása, tevékenysége mindenképpen nagy-nagy elismerést érdemel és nagymértékben kompenzálja a hiányosságokat úgy gondolom.
Happy Massage