• Léda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi megbeszélt időpontja előtt egy órával azonnal felvette a telefont; a szeles idő miatt kicsit nehezen lehetett érteni a vonal túlsó felét, ennek ellenére néhány perc alatt hatékonyan sikerült a lényegről egyeztetni. Egy órában állapodtunk meg, kizárólag kézi kényeztetést kértem.
  • Megközelítés:

    Metróval könnyen elérhető a helyszín, utána pár perc önhajtással. A közelben lehetőség van fizetős parkolóhelyen pihentetni a járgányt. A kapu nem a "Szezám, tárulj fel!" szavakra, hanem telefonhívásra nyílt ki, utána részletes útbaigazítást kaptam, könnyű volt betalálni.
  • Helyszín:

    A sejtelmesebbnél is sötétebb előszoba fogadott, nem is vettem észre, hogy a hölgy már megkerült, miután beengedett az ajtón. Az elmondás alapján a hangulatvilágítás előbb-utóbb ide is fel fog kerülni. A másik kolleginával befele menet nem találkoztam, a diszkréció maximálisan biztosított. A lakás, a fürdő, és a masszázsszoba állapotában semmi kivetnivalót nem találtam. A felszereltség, és a tusfürdőkészlet is megfelelő. A szoba berendezése magas fokú igényességről és alaposságról tett tanúbizonyságot; külön tetszett az az apróság, hogy a letakart masszázspadon két szál fehér rózsa fogadott. Megj.: nemrég történt költözés.
  • Lány külseje:

    Meglepetésemre a hölgy keskeny fekete velencei farsangi maskarában fogadott, ami a randi teljes ideje alatt fenn is maradt. Ezen viszonylag hamar túl tudtam tenni magam, mivel pillantásában hamar elvesztem; visszatekintve így még izgatóbbra sikeredett a randi. A jelenleg feltöltött képek a valóságnak abszolút megfelelnek.
  • Erotikus masszázs:

    A két olaj közül a kókuszolaj választása után hason fekve hagyományos masszázselemekkel indultunk neki az útnak, a láb felől kezdve, fokozatosan felfelé haladva. Az egy óra látszólagos rövidsége ellenére nem éreztem sietősnek a tempót, szép lassan épült fel az egész, néhány perc után bekerültek az erotikus elemek is, eltűnt a lenge köntös. Egy jó tíz perc után a hölgy a masszázspadra is felpattant közelebbi kontaktust teremtve, majd elérhető távolságban szépen rámcsücsült, és úgy folytatta. A várva-várt csattok hangja jelezte, hogy a következő ruhadarab is kikerült a játékból. A fenéknek sok időt szentelt, még később is vissza-vissza tért erre a fertályra; ezt egyáltalán nem bántam, pusztán hagyományos masszázs esetén ezzel úgysem szoktak nagyon foglalkozni. A csúszkába váltáskor az átmenet nem volt teljesen olajozott, maga az utána következő mozgássorozat már annál inkább :) Ezen a ponton már mindenre készen álltam; ezt a részt a nyak környékére kapott csókok koronázták meg.
  • Levezetés:

    Átfordulás után a lábam után a hasam, és a mellkasom is kapott a jóból. Itt már csúszkáról nem volt szó. Az izgató érzéki érintések egyre fokozódó kavalkádja után fokozatosan vesztünk el a lingam masszázs rejtelmeiben; azt hiszem, a témakört teljes mértékben kimerítettük, a környéken az összes érzékeny pontomat sikerült megtalálni. Mondanom sem kell, hogy ekkor már igencsak közeli kontaktust sikerült teremteni egymással, a masszázs kereteit természetesen nem meghaladva. A tetőponton teljes testemmel elektromos viharba kerültem; azt hittem, hogy beletörik a gerincem. Alélt állapotban fekve kaptam elég időt ahhoz, hogy újra talpra tudjak állni.
  • Elszámolás:

    Pozitív meglepetésként ért, hogy a megbeszélteknél (és valószínűleg a pestei átlagnál) még előnyösebb elszámolásban részesítettek, mivel csak és kizárólag kézi kényeztetést kértem. A randi elején a kértet a kisszekrényre raktam.
  • Összkép:

    Léda képei és leírása nem hazudtolják meg önmagukat, a sok éves masszázs tapasztalat átjött a keze nyomán. Egy végtelenül közvetlen, csacsogós, és értelmes nőnek ismertem meg, aki a megfelelő pillanatokban azért csak-csak elhallgat akár hosszabb időre is, és könnyen ráhangolódik az emberre. Minden rezdülésemre odafigyelt; mindenkinek csak ajánlani tudom!
Happy Massage