• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy órával előtte hívtam, szabad volt így már mehettem is a megadott címre.
  • Megközelítés:

    A cím az adott kerület forgalmas útcájából nyílik. GPS odavitt parkolàs lehet kicsit nehèzkesebb a ház előtt. Èn tàvolabb àlltam meg ott volt bőven szabad hely.
  • Helyszín:

    Egy 10 emeletes szoci panelház sokadik emelete. Senkivel sem találkoztam felfelè menet, felèrvèn az adott emeletre tètováztam melyik ajtò is a kìvánt hölgy ajtaja, mert nem nyílt az ajtò. Kis várakozás után nyìlt az egyik ejtò odalèptem remèlvèn, hogy jò helyen járok. Szerencsère igen :) belèptem ès pillantottam Lilikèt egy fekete szexi ruhában.
  • Lány külseje:

    Lilike egy fiatal csinos lány szèp cicikkel ès formás popsival. Mikorcmegláttam tudtam, hogy maradni fogok. Egèsz az elejètől közvetlen volt, jó èrzès volt már a kezdetektől az ott töltött idő.
  • Action:

    Belèptem az ajtòn ledobtam a cipőm ès a nappaliban lèvő kanapèra invitált. Kis ismerkedős simogatós beszèlgetèst kezdemènyezett miközben felhúzta a lábát ès kivillant ajkas puncia combjai közül. Simogattam nyaltam a mellèt majd elugrottam egy gyors tisztálkodásra, hogy minèl hamarabb a szájába adhassam a farkam mert már nagyon kèrte, hogy tegyem be. Fürdès után összelőttem a technikát merthogy egy sportkamerával èrkeztem. Ahogy elindítottam a felvètelt odalèptem ès már kapta is be a farkam. Finoman kezdte vègig szembenèzősen cumizott. Egy kis idő után kèrtem, hogy kicsit èn nyaljak bele a punciába. Sok reakció nem volt inkább kèrte, hogy hatoljak bele mert azt szeretnè. Engedtem neki ès misszibe tettem ve úgy hogy a kamera is jòl lássa tènykedèsem. Fantasztikus volt látni, hogy benne jár a faszom. Hamar kivettem ès a szájábza adtam mert szerettem volna az arcara èlvezni. Ez hamar be is következett. Finoman levezette ès megtisztogatott. Gyors fürdès ès már mentem is vissza hozzá. Simogatott ès már kapta is be megint s farkam. Hamar felszopott ès kèrtem gumit, hogy mostmár szeretnèm jòl megdugni. Itt jött egy kis meglepetès nem volt nála több gumi, ùgyhogy nem volt ismètelt behatolás. Nem kèszült ma dolgozni azt mondta ès nem colt több nála. Sebaj gondoltam akkor marad a cumi. Szèpen ütemesen csinálta vègig szembenèzősen. Majd egy jòt lőttem a melleire.
  • Elszámolás:

    A règi pesti átlag a szolgáltatás a kamerázással együtt èn pont ezèrt mentem hozzá. Megkaptam amit szerettem volna elègedett vagyok.
  • Összkép:

    Jól èreztem magam vele a kamerázás is jól sikerült, talán a másidik menet miatt van hiányèrzetem mert írták hogy jól bírja az ütemesebb durvább szexet ezt szerettem volna kipróbálni vele. Na majd legközelebb a popsival eggütt :)
Happy Massage