• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az indulásomat megelőzően, telefonon hívtam fel Lottit, még órákkal a tervezett randink előtt. A kellő időben éppen tudott is adni egy megfelelő időpontot és végül még egy picit hamarabb is tudtam menni.
  • Megközelítés:

    Remekül megközelíthető, az egyik legfőbb budai csomóponttól pár utcányira található. Én a tömegközlekedést használom, könnyedén megtaláltam a kis utcát, ahol találkoztunk.
  • Helyszín:

    A legutóbbi találkozásunkhoz képest változott a helyszín, egy másik házban található. A bejutás egy kicsit körülményes volt, két ajtón is át kellett jutnom és beragadtam a kettő közé. Komikus volt, de végülis sikerült megoldanom és bejutottam a belsőn is. Sokat nem kellett lépcsőznöm és már ott is voltam. A lakás alapjában véve korrekt, rendben van és tiszta. A szobához tartozik egy saját apró fürdő zuhanykabinnal, ami segíti a diszkrét látogatást.
  • Lány külseje:

    Ugyanaz a varázslatos szempár fogadott, mint legutóbb. :)
    Lotti szép és bájos lány, igazi finom hölgy. Nem rejtegetett semmit, egy melltartó-bugyi kombóban fogadott. Pusziváltás közben meg is öleltem, már pusztán ez egy nagyon kellemes érzés a selymes bőre és izgató illata mellett. A szőke haj nagyon jól áll Lottinak, olyan "angyalkás" külsőt ad neki. :)
  • Action:

    Felelevenítettük a legutóbbi találkozásunkat, hogy akkor mi is történt és ezt szerettük volna most folytatni. Megkaptam a törülközőt és átvonultam a fürdőbe. A rolót behúztam, majd letusoltam és persze a szájvizet is használtam. Az érkezés után kicsit meg is törölt, majd leheveredtünk az ágyra. Karjaimba vettem és megcsókoltam. Mézédesek az ajkai, nagyszerű érzés! Végigsimítottam a karját, majd elkezdtem feltérképezni őt. Az arcát, vállát, kebleit, majd a hasán siklottam végig. Végül elérkeztem a kelyhéhez, először csak egy pillanatra érintettem, majd megkóstoltam. A nyelvemmel kényeztettem, közben simogattam combját és gömbölyű fenekét. Hamarosan cseréltünk, 69-be helyezkedtünk. A kisasszony jobban szereti, ha ő is aktív lehet. Most már kölcsönösen kényeztettük egymást, nagyon izgató volt, a látvány és Lotti franciája gyorsan eredményhez vezetett volna, ha nem váltunk. Most teljesen ő vette át az irányítást, a francia közben lejjebb ment és megtapasztalhattam a specialitását, amit annyira szeret és örömmel csinálja. Különleges élmény, nem is hasonlítható máshoz.
    Feltette a védőfelszerelést és jött is volna a lényeg, de sajnos a kisbarátom feladta a harcot. Kellemetlenül éreztem magam emiatt, mindez az én hibám volt, egy szorosabb gumi képes lelankasztani teljesen. Szomorúan vettem tudomásul, hogy most ez nem jött össze...
    Vagyis nem jött volna össze, de Lotti nem az a típus, aki ilyen könnyen feladja. Mindezt mosolyogva közölte velem és rendkívül jól esett. :) Újfent franciába kezdett és bontottunk egy másikat, amit már sikerült felhelyezni és ezt követően egyesültünk. Missziben szeretkeztünk, szerettem volna, ha örökké tart. Más pózt nem próbáltunk, nem is kellett most.
    Franciával folytatta és kicsit később a kezével vette át, míg ajkaival a két legérzékenyebb pontomat dolgozta meg és el is juttatott a végkifejlethez.
    Nagyon-nagyon kellemes érzés volt. Azért is, mert alapból jó ,de főleg azért, mert ő okozta. Ez volt számomra a legfontosabb.
  • Elszámolás:

    A zuhany után visszatérve tettem le. Az új átlagnak megfelelő és egy pici plussz, mert a csókot nem hagytam volna ki.
    A közelgő ünnep alkalmából adtam neki egy pici ajándékot, ami illik hozzá. Ragyogó örömmel fogadta,azonnal kaptam is két puszit. Szeretek örömöt okozni és sokszor egy kis dolog tud igazán nagy lenni.
  • Összkép:

    Lotti ugyanolyan, mint volt: egy nagyon barátságos, kedves ifjú hölgy, akivel öröm találkozni. Sajnáltam, hogy a fáradtságom miatt nem voltam jobb formában, viszont megbeszéltük, hogy legközelebb még jobb lesz és ehhez tartani fogom magamat.
    És még valami: bár csörgött a telefon, a kilépésemig nem vette fel. Ez egy nagyon korrekt magatartás a másik emberrel szemben és különösen értékelendő.
    Integettünk egymásnak és kellemes ünnepeket kívántunk, majd távoztam. (És szerencsésen ki is jutottam mindkét ajtón.)
Happy Massage